התפקדות-חודש נובמבר כולם לענות שם: גיל: אזור מגורים: אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:
ש שתיקה אחרונה New member 4/11/07 #1 ../images/Emo195.gifהתפקדות-חודש נובמבר../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif כולם לענות שם: גיל: אזור מגורים: אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:
../images/Emo195.gifהתפקדות-חודש נובמבר../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif כולם לענות שם: גיל: אזור מגורים: אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:
ש שתיקה אחרונה New member 4/11/07 #2 ../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif שם:מעין גיל:18 אזור מגורים:מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:היום=]
../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif שם:מעין גיל:18 אזור מגורים:מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:היום=]
ד דיימונדז בעצמות New member 4/11/07 #3 ../images/Emo210.gif שם: רעות גיל: 15 אזור מגורים: מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה: לא חושבת שיש...
../images/Emo210.gif שם: רעות גיל: 15 אזור מגורים: מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה: לא חושבת שיש...
• •°•CoRaL•°• New member 4/11/07 #4 ../images/Emo113.gif שם: קורל גיל: נו @#$%&^ אזור מגורים: מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה: שיעבור
../images/Emo113.gif שם: קורל גיל: נו @#$%&^ אזור מגורים: מרכז אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה: שיעבור
ח חולה על לימור סחייק New member 4/11/07 #5 ../images/Emo214.gif שם:שיר גיל:17 אזור מגורים:ראשון לציון.. אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:יום הולדת של המורה המושלם שלי.... ....גיוס של החברה הכי טובה שלי
../images/Emo214.gif שם:שיר גיל:17 אזור מגורים:ראשון לציון.. אירוע מסויים שאתם מחכים לו בחודש הזה:יום הולדת של המורה המושלם שלי.... ....גיוס של החברה הכי טובה שלי