התפקדות יולי שם גיל איזור מגורים מסר לאומה תמונה[עדיף שלכם]
א אסתר45 New member 1/7/07 #1 ../images/Emo195.gifהתפקדות יולי../images/Emo195.gif שם גיל איזור מגורים מסר לאומה תמונה[עדיף שלכם]
didalf Well-known member 1/7/07 #2 מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif שם עדי גיל 15 איזור מגורים ראשון מסר לאומה תמיד שימו קרם הגנה!!! תמונה[עדיף שלכם]
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif שם עדי גיל 15 איזור מגורים ראשון מסר לאומה תמיד שימו קרם הגנה!!! תמונה[עדיף שלכם]
מ מאיiל New member 1/7/07 #3 כן המפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif שם: מאי גיל: 14 איזור מגורים: נהריה מסר לאומה- טיפ, כרובית עושה גזים תמונה[עדיף שלכם]
כן המפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif שם: מאי גיל: 14 איזור מגורים: נהריה מסר לאומה- טיפ, כרובית עושה גזים תמונה[עדיף שלכם]
O OoOסיונוששOoO New member 1/7/07 #4 מתפקדת../images/Emo9.gif שם: סיון גיל: 15 איזור מגורים: רחובות מסר לאומה: חופש יאאאאא כיף תמונה[עדיף שלכם]:
מתפקדת../images/Emo9.gif שם: סיון גיל: 15 איזור מגורים: רחובות מסר לאומה: חופש יאאאאא כיף תמונה[עדיף שלכם]:
S shiran232 New member 1/7/07 #5 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifמתפקדת../images/Emo195.gif שם שירן גיל עוד מעט 17 איזור מגורים ראשל"צ מסר לאומה פועלי כל העולם, התאחדו! תמונה
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifמתפקדת../images/Emo195.gif שם שירן גיל עוד מעט 17 איזור מגורים ראשל"צ מסר לאומה פועלי כל העולם, התאחדו! תמונה
ר רונילי92 New member 2/7/07 #6 מתפקדת איזה התפקדות קצרה בחיי.. רונילי בת 15 מקדימה. תהיו שמחים. זה טוב
נ נטלי 97 New member 2/7/07 #7 מיתפקדתתת../images/Emo195.gif שם: נטליי גיל : עוד חודשיים 17 מגורים : נתניה מסר לאומה: תנצלו את החופשששש תמונה :
מיתפקדתתת../images/Emo195.gif שם: נטליי גיל : עוד חודשיים 17 מגורים : נתניה מסר לאומה: תנצלו את החופשששש תמונה :
G god help people New member 2/7/07 #8 מתפקדת../images/Emo80.gif שם:רותם גיל:15 וחצי איזור מגורים:ת"א מסר לאומה:החיים יפים[?!] תמונה[עדיף שלכם] נוותר
מתפקדת../images/Emo80.gif שם:רותם גיל:15 וחצי איזור מגורים:ת"א מסר לאומה:החיים יפים[?!] תמונה[עדיף שלכם] נוותר
ג גמדונת קיבוצניקית New member 3/7/07 #9 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאם ביום מן הימים... שם אדוה גיל 18 איזור מגורים גליל תחתון מסר לאומה אל תציקו תמונה[עדיף שלכם חדשדשה מאתמול
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאם ביום מן הימים... שם אדוה גיל 18 איזור מגורים גליל תחתון מסר לאומה אל תציקו תמונה[עדיף שלכם חדשדשה מאתמול
ג גמדונת קיבוצניקית New member 3/7/07 #10 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifורק עכשיו שמתי לב שאני היחידה ששמה תמונה של עצמה
O OoתומקארoO New member 4/7/07 #12 עונה../images/Emo87.gif שם: תום גיל: עוד 3 חודשים 16 איזור מגורים: נגב מסר לאומה: תאכלו חיות, זה טעים. תמונה: פעם הבאה עייף מדי
עונה../images/Emo87.gif שם: תום גיל: עוד 3 חודשים 16 איזור מגורים: נגב מסר לאומה: תאכלו חיות, זה טעים. תמונה: פעם הבאה עייף מדי
S shira1993 New member 4/7/07 #13 כן המפקד!... שם גיל- 14 איזור מגורים- השרון מסר לאומה- תמיד תקשיב בקול ההורים ואל תימשוך בזנבות הגורים (של בני קיזרמן מטלנובלה בע"מ) תמונה[עדיף שלכם]- אין לי תמונה של קוף אז לא נראה לי שאני ישים
כן המפקד!... שם גיל- 14 איזור מגורים- השרון מסר לאומה- תמיד תקשיב בקול ההורים ואל תימשוך בזנבות הגורים (של בני קיזרמן מטלנובלה בע"מ) תמונה[עדיף שלכם]- אין לי תמונה של קוף אז לא נראה לי שאני ישים
T The £unky §tar New member 5/7/07 #15 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif שם: רוני גיל: 17 איזור מגורים: ת"א מסר לאומה: אין לי חיים עד המועד ב' במתמטיקה תמונה[עדיף שלכם]: אין לי כוח
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif שם: רוני גיל: 17 איזור מגורים: ת"א מסר לאומה: אין לי חיים עד המועד ב' במתמטיקה תמונה[עדיף שלכם]: אין לי כוח
ב בתדודה כוש New member 10/7/07 #16 קצת באיחור חחח../images/Emo195.gif שם אביטל גיל 18 וחצי איזור מגורים מרכז מסר לאומה אל תאכלו קרפ צרפתי. זה crap. תמונה[עדיף שלכם]
קצת באיחור חחח../images/Emo195.gif שם אביטל גיל 18 וחצי איזור מגורים מרכז מסר לאומה אל תאכלו קרפ צרפתי. זה crap. תמונה[עדיף שלכם]