התפקדות יולי

../images/Emo195.gifהתפקדות יולי../images/Emo195.gif

ההתפקדות הראשונה של הפורום
שם: גיל: לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? אזור מגורים: משהו טוב שקרה לי החודש: משהו רע שקרה לי החודש: ציפיות לחודש הבא: מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? משפט/ ציטוט החודש: תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם
):

Paz Love Gal

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת! ../images/Emo9.gif

שם: פז
לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? ט'
אזור מגורים: פ"ת
משהו טוב שקרה לי החודש: אממ חופש! תעודה מעולה,קניתי סופסוף את הDVD של דמדומים ^^
משהו רע שקרה לי החודש: היו כמה דברים...אכזבות למיניהן
ציפיות לחודש הבא: ב22 ליולי טסה לאנגליה לשבוע
לונדון
ולהמשיך להנות
מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? ^
משפט/ ציטוט החודש: אם שותים לא נוהגים חח אנשים צריכים להפנים את זה ^^
תמונה אם בא לכם: חחח

ניתי XD

New member
מתפקדת!!!../images/Emo195.gif

שם: בירנית בלכמן D: גיל: 13 לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? ח'3 אזור מגורים: אזור (חור ליד חולון) משהו טוב שקרה לי החודש: חופש!!!!! משהו רע שקרה לי החודש: ריב ענקי עם חברה
ציפיות לחודש הבא: לא להשלים עם החברה וחופש מעניין מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? לראות חצויה!!!! ולהיות בקניון
משפט/ ציטוט החודש: "לב זה דומם?" בת דודה שלי בארץ עיר.... חחחח XD
תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם):

../images/Emo60.gifמתפקדת../images/Emo3.gif

שם:מעין גיל:19 לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה?לא עולה..זהו סיימתי
אזור מגורים:מרכז משהו טוב שקרה לי החודש:עברתי את המגנים בלשון..:p משהו רע שקרה לי החודש:הרבה דברים
ציפיות לחודש הבא:מסיבת סיום יאללה שתגיע כבר
מה אתם מתכוננים לעשות בחופש?לישון והרבה... משפט/ ציטוט החודש:"נו באמת!!!!!" תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם):

mcfly6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif

שם:נועה יצחק:) גיל:עוד 3 שעות אני בת 12
לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? ח'3
אזור מגורים:אזור(חור ליד חולון
) משהו טוב שקרה החודש: יומולדת למלא אנשים שאני אוהבת:) קיבלתי לפטופ חדש
עוד 3 שעות בת 12 D:D: משהו רע שקרה לי החודש: מלא מריבות
קיבלתי תעודה.....מוצע 90.45
מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? ללכת מלא לבריכה לים לקניונים וכאלה. לחגוג יומולדת... ללכת לאילת..... למות מחום.....
וליהנות
ציפיות לחודש הבא: נוסעת לאילת
יומולדת לחברה טובה שלי ולאח שלי.... אני מקבלת wii וגיטר הירו
משפט\ציטוט החודש: ממ.....לחברה שלי היה משפט הזוי..... היא באה אלי כזה ואומרת לי:"בלעתי את יורם גאוןXDD"ילדה הזויה...:) תמונה אם בא לכם:יוןןן

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 17+ לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? י"ב! שנה אחרונה!! D: אזור מגורים: ראש העין. משהו טוב שקרה לי החודש: אהובי סיים קורס חובשים קרביים ^^ משהו רע שקרה לי החודש: זה בא כל חודש וזה נקרא מחזור. למה אי אפשר לקבל מחזור רק בגיל מאוחר יותר שרוצים להיכנס להריון?! ציפיות לחודש הבא: שלחבר שלי יהיה כבר חופש מהצבא וניסע לאנשהו!! בסוף החודש טסה לבד לחברה בארה"ב D: מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? חודש בארה"ב. ולפני זה עוד לשמור על האחים כל יום ולקוות שלחבר יהיה חופש ושניסע. משפט/ ציטוט החודש: .

../images/Emo230.gif כן המפקדת , מתפקדת ברשותך ../images/Emo189.gif

שם: מאורה גיל: 24 לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? סיימתי עם הלימודים בשנת 2003 אזור מגורים: השפלה משהו טוב שקרה לי החודש: שופינג רציני
משהו רע שקרה לי החודש: לא כדאי לכם לדעת
ציפיות לחודש הבא: לראות מה קורה עם הטיסה שלי להופעה של הבאקסטריט בויז באירופה
מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? איזה חופש בדיוק
משפט/ ציטוט החודש: "חםםם לי
" תמונה אם בא לכם (לא חייבים של עצמכם, אפשר גם סתם תמונה שאהבתם):
אבי קורניק

אני מכיר את המשפט שעל החולצה

במקרה דיברו איתנו עליו באחד משיעורי הצרפתית, היה איזה מישהו צרפתי שאמר: "הגיהינום הוא הזולת"...חח...

מתפקדת !../images/Emo163.gif

שם: טל גיל: 14 לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? ט
אזור מגורים: מרכז משהו טוב שקרה לי החודש: לא ממש זוכרת... משהו רע שקרה לי החודש: נגמר החוג ריקוד..
יש לי עכשיו חודשיים להשמין
ציפיות לחודש הבא: לצאת לסמינר, ללכת לים, לקנות נעלייםםם! מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? שיעורי בית בחשבון?
משפט/ ציטוט החודש: --- תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם): אהובי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדת D:

שם: יובל. גיל: 15 וחצי ^ לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? י' אזור מגורים: מרכז.. משהו טוב שקרה לי החודש:
פגשתי את יון תומרקין Q#^#$&$%%E$^$%^#$ הוא כזה יפה במציאות אני רצינית ! הוא מושלם !!
ראיתי את זה מראש גדול ... דניאל אני חושבת הוא גם יפפה ^^
אחלה תעודה
אילתתתת P:
פגשתי את איביציה ,(הוא היה איתי בבית מלון XD ) ואדיר מילר באילת XD
עיר המלכים
מסיבת סיום סופפפפר מאגניייבה D:
מצעד הגאווה, חע .
המוןהמון מסיבות של כול מיני אנשיםם D:
עשיתי נזם פעם שלישית :]
אבא שלי עדיין לא שם לב אז זה משהו טוב XDDDDDD
ת"א עם חברות..
נגמממר בצפפפפפפר [= ולא זוכרת עוד XD משהו רע שקרה לי החודש: לא לי ..אבל זה משהו רע .. מייקל ג'קסון מת :( ציפיות לחודש הבא: שיהיה מעניין וכיפפי .. ושאני לא יסבול במקום החדש ..|: מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? חח תאמת לא תכננתי עדיין כלום
אבל אני עוברת דירה עוד כמה ימים ^^ משפט/ ציטוט החודש: סתם מהטוויטר - tommcflyI want to tickle a mans bum with a feather חחחח איזה מפגר XD תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם): אין לי כוח לשים תמונה XD

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifמתפקדת ../images/Emo9.gif

שם: נסטיה
לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה? י'
אזור מגורים:נהריה
משהו טוב שקרה לי החודש: יומולדת, סיום כיתה ט', קיבלתי דיוידי של מקפליי
משהו רע שקרה לי החודש: לא לי אבל עדיין רע - מייקל ג'קסון מת
ציפיות לחודש הבא: קוקה קולה וילג'
מה אתם מתכוננים לעשות בחופש? לישון, לנוח, לנסוע לקוקה קולה וילג', לנסוע לת"א ולהנות
משפט/ ציטוט החודש: את מוכרת לי... הא וואלה? מאיפה? ממ.. נראה לי מהמושב אני לא גרה במושב, אבל אולי בכל זאת, איזה מושב? האחורי אצלי באוטו XDDDD
תמונה אם בא לכם(לא חייבים של עצמכם! אפשר גם סתם תמונה שאהבתם): חיברתי כמה תמונות שלי ושל הדיסקים והדיוידי של מקפליי שיש לי

למעלה