התפקדות לחודש אוגוסט ; ]

../images/Emo195.gifהתפקדות לחודש אוגוסט ; ]../images/Emo195.gif

שם :
שם משפחה :
כיתה :
תמונה שלך: *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! *
איך היה החודש בפורום:
את מתכוונת להשאר פה החודש: יום טוב בנות ; ]

מתפקדת ; ]

שם :נופר
שם משפחה :בוסקילה
כיתה :עולה לי'
מאיפה:קריות
תמונה שלך:
*תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! *
איך היה החודש בפורום:נחמד
את מתכוונת להשאר פה החודש:ניראה D =

מתפקדת..

שם :הדר שם משפחה :בוטבול כיתה :עולה לז' גיל:12.8 מאיפה:פרדס חנה-כרכור תמונה שלך:- איך היה החודש בפורום:נחמד את מתכוונת להשאר פה החודש: הממ .... כה =]

מתפקדת!D:../images/Emo105.gif

שם : רותם. שם משפחה : ~מזה משנה?~ =.=" כיתה : י'. גיל : 15 וחצי^____^ מאיפה : חדרה. תמונה שלך : אני עם החולצה הירוקה,כן?!D: אני אוהבת את התמונה הזאת!XD למרות שיצאתי מוזר!D: היא חמודה^____^ *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום : נחמד. את מתכוונת להשאר פה החודש : ככל הנראה!D:

../images/Emo39.gifמתפקדת :)

שם :לי שם משפחה :סבח כיתה :עולה ל-ז' גיל: 13מופסדת מאיפה: מבית שאן תמונה שלך:==> איך היה החודש בפורום: סבבה רצח את מתכוונת להשאר פה החודש:ברורררררררררר מן הסתם

MaStuLa76

New member
מתפקדת [:

שם :שירה :) שם משפחה :קבסה כיתה : י'. גיל: 16 מאיפה:קרית שמונה תמונה שלך: *פאקצות בע"מ* *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * אבל זה איתך מה לא של חברה שלך?
איך היה החודש בפורום: פאקצ' . D; את מתכוונת להשאר פה החודש: יאפ

../images/Emo204.gif מתפקדת D:

שם : בת-אל שם משפחה : רובין כיתה : עולה לח' גיל: 13 מאיפה: בת ים תמונה שלך:
*תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום: בסדר
את מתכוונת להשאר פה החודש: בע"ה

מתפקדת ><"

שם : נעמה. שם משפחה : זה לא צריך לעניין אותכן. כיתה :עולה ל-ט'. גיל: עוד קצת 15 מאיפה: ערד S: תמונה שלך: גורה הכי יפה ביקום [: !! *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום: את מתכוונת להשאר פה החודש: לא

חן XD

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: חן
שם משפחה: בוזגלו.
כיתה:עולה לי'
מאיפה:קרית חיים
תמונה שלך: \:
איך היה החודש בפורום: נחמד עד מאוד D:
את מתכוונת להשאר פה החודש: ננסה.

lililulu

New member
"הי הי בלינקי ביל הוא קואלה לא רגיל" מתפקדת[:

שם : עמית שם משפחה : ארוך מדי אין לי כוח לכתובD; כיתה : עולה לי' גיל: 14 ו-11 חודשיםD: מאיפה: יוקנעם סיטיD= תמונה שלך: אז אני לא שמה כי לא בא לי של עצמי :) *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום: נחמד+ חעחע את מתכוונת להשאר פה החודש: נראה, מקווה

מתפקדת : ]

שם : חני שם משפחה : מלכה כיתה : עוהל ל-ז' גיל: 12 וחצי מאיפה: עפולה תמונה שלך: אין לי.. *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום: סבבה את מתכוונת להשאר פה החודש: אוליי..

../images/Emo126.gifעונה . ../images/Emo9.gif

נכון שאני דומה לעמית ? .
שם : מיכל .
שם משפחה : מתן . :)
כיתה : עולה ל - י' . P =
מאיפה: אצ'קלונה .
תמונה שלך: מהטיול השנתי -
http://img62.imageshack.us/img62/1176/57514606op5.jpg
איך היה החודש בפורום: נחמד , יבש . \;
את מתכוונת להשאר פה החודש: לא . |; חע סתם , לא . :) סתם כן .
רותם מי זה בתמונה ? .
D;

../images/Emo108.gifמתפקדת:]

שם :מריה שם משפחה :לא משנה.. כיתה :עולה ל-ח' גיל:עוד חודש וכמה ימים אני יהיה בת 14:)) מאיפה:אשקלון:]] תמונה שלך:--- *תמונה שלך ! לא של חברה שלך ולא של אמא שלך תמונה שלך.! אם אין תמונה לא לשים כלום !! * איך היה החודש בפורום:כיף=]למרות שלא היתי פה הרבה.. את מתכוונת להשאר פה החודש:כןן..=)

../images/Emo135.gifמתפקת :]

שם : דילב 3> כיתה : י' גיל : 16 מאיפה : קרית חיים תמונה שלך : >> הוא יותר מידי יפה מה לעשות ? איך היה החודש בפורום : נחמד +

../images/Emo141.gifמתפקדת=]]]

שם :ספירוש=] שם משפחה :=לא צריך
= כיתה :י' גיל:15 וחצי מאיפה:נהריה תמונה שלך:====>חחח סתם תמונה בבית... איך היה החודש בפורום:סבבבה=] את מתכוונת להשאר פה החודש:כההה

מתפקדת

שם :נטע שם משפחה :לא משנה.. כיתה :עולה ל-ח' גיל:עוד חודשיים אני בת 14 :) מאיפה:אזור (יישוב) תמונה שלך:--- איך היה החודש בפורום:כיף למרות שבקושי הייתי פה את מתכוונת להשאר פה החודש: ברור

למעלה