התפקדות לחודש אוקטובר

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות לחודש אוקטובר../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif

איזה מהר עבר חודש
בקיצור,תתפקדו
שם: גיל: איזור מגורים: כיתה: מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?:

מתפקדת../images/Emo66.gif

שם:מאי גיל:בקרוב 15 איזור מגורים:דימונה כיתה-ט' מחכים למשהו מיוחד בחודש זה:כל מיני... שיהיה לכולם חודש מדהים

sonic15

New member
חבר'ה הנה אני!

שם:עומרי גיל:16 איזור מגורים:חדרעעעעעעעעעעע כיתה:י מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: לא למשהוא מיוחד רק לתוצאותש ל אודישן שהיה לי ושיהיה טבו החודש הזה לא כמו ספטמבר אייייכס אגב חבר'ה אני במקש שוב בבקשה תדרגו תאודישן שלי ל5 אני מקום שלישי לפי הציון ועוד קצת מקום שני! +תכתבו תגובות טובות כמה שיותר זה הכי טוב http://myaudition.co.il/auditions/5532

didalf

Well-known member
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif

שם:
עדי גיל:|15 איזור מגורים:
ראושן כיתה:
י' מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?:
ממ לא

מתפקדת!../images/Emo192.gif

שם:רותם גיל:14 וחצי איזור מגורים:גן יבנה כיתה:ט' ממ לא מחכה לשום דבר מיוחד.. שיהיה חודש מקסים

M e R a V 2

New member
מתפקדת :) ../images/Emo195.gif

שם: מירב גיל: 15 וחצי איזור מגורים: חדרה כיתה: י'4
מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה? כן D: שיהיה חודש מעולה לכולם
וחג שמח

rotemsror

New member
מתפקדת [:

שם:רותם גיל:14 וחצי איזור מגורים:מרכז כיתה:ט מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?:האמת שכן [: הנה רשימה חלקית חח: *כנס מש"צים ב15 אחרי סוכות *ב-23 פגישת מש"צים+פש"צים ראשונה ולפני זה צריך לפרסם את המש"צים בבצפר חח *יום שדה שלנו *יום גיבוש לשכבת ז' שאנחנו מפעילים[: *הרבה הרבה פגישות מש"צים ובין לבין להספיק לצאת ליום שדה של כיתות ח' +להכין כרזות למש"צים ופעילויות לפגישה ראשונה+ להכין מושמושים לכל שכבת ז' ליוםגיבוש שזה אומר 200 איש
+להכין הדרכות לימי שדה בין לבין לדאוג לנשום ולהכין ש.ב ]: ולנגן מלא על צ'לסי לראות את שירלי ומיטל ובטח עוד דברים של המש"צים ולחיות

osh360

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif!

שם:מעיין גיל:15 איזור מגורים:חולון כיתה:י מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?:אממ לא..

LOLO RBD

New member
מתפקדתת

:שם:לורן עיר:רמלה גיל:4 וחצי אמ........................מחכה ל
של ההופעה החיה בספרד[= שלRBD

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo168.gif

שם: שירנע גיל: 16 איזור מגורים: חיפה כיתה: י"א מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: הופעה של רן שאני אלך בע"ה

Asi soy yo

New member
מתפקדת..!!

שם: נטע גיל: 15 איזור מגורים: צפון כיתה: י מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: שאח שלי יחזור מברזיל ויביא לי את ה DVD RBD live in rio לנסוע לחגוג את היומולדת של שתי חברות שלי במקס ברנר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתפקדת..../images/Emo9.gif

שם: נועה גיל: 17 איזור מגורים: ב"ש כיתה: י"ב מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: כן!! אולי הופעה של סינרגיה בת"א (האחרונה לסיבוב הופעות הזה!!
)

Nתפקדת!!!

שם: ליאל גיל: 15 איזור מגורים: לוד כיתה: ט' מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: מממ... לא ממש!!! אני רק רוצה ש RBD יבואו!!! שיהיה לכולם חודש נפלא!

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

.
שם:גל
איזור מגורים:מרכז..
כיתה:י'
מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?כןןןן לגיטרהה החשמלית שליי.... שאני קונה החודששששששששש :p התמונה
זאת רק התמונה שלה דרךב אתר של כלי זמר

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

שם:מור גיל:14 איזור מגורים:אזור כיתה:ט' מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?:אממ...לקנות כמה דברים שיהיה לכולם חודש מעולה

../images/Emo23.gif

שם: אלונה גיל: בקרוב 16 איזור מגורים: אשדוד כיתה: י' מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: ממ לא

redsnowhite

New member
מתפקדתדתדתדת../images/Emo214.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

שם
רויתות גיל
17 וחודש איזור מגורים
בישוב של הבית שלי כיתה
י"ב
מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה
מממ.. שיגמר
חחחחחחחחחחחח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמתפקדתת../images/Emo152.gif../images/Emo73.gif

שם: בבקשה תגידו שאתם עוד זוכרים :( גיל: 19 וחצי. איזור מגורים: מרכז. כיתה: מה? מחכים למשהו מיוחד בחודש הזה?: מממ, כל מיני דברים שלא ממש סגורים אז אני משתדלת לא לצפות סתם..
חודש כיף

למעלה