התפקדות-פברואר קדימה..להתפקד שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:
ג ג ב ש ו ש New member 1/2/08 #1 ../images/Emo195.gifהתפקדות-פברואר../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif קדימה..להתפקד שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:
../images/Emo195.gifהתפקדות-פברואר../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif קדימה..להתפקד שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:
didalf Well-known member 1/2/08 #2 עונהנהנה../images/Emo65.gif ../images/Emo109.gif שם: עדי גיל: מחרררררררר 16! איזור מגורים: ראשון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: יומולדתתתת והצניחה שנדחתה כי הייתי חולה
עונהנהנה../images/Emo65.gif ../images/Emo109.gif שם: עדי גיל: מחרררררררר 16! איזור מגורים: ראשון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: יומולדתתתת והצניחה שנדחתה כי הייתי חולה
G GaLGaLz 15 New member 1/2/08 #3 עונה באושר רבב שם:גל גיל:ב- 16.2 אני בת 16 איזור מגורים:בת חפר [חוק בעמק חפר ] שיר החודש של RBD:אממ אלגון דיה כמו תמידד משהו מיוחד שיהיה החודש:היומולדת שליייי 16.2 לא לשכוח!!! דלי שליטאאאא תראו איזו תמונה יפה שלי
עונה באושר רבב שם:גל גיל:ב- 16.2 אני בת 16 איזור מגורים:בת חפר [חוק בעמק חפר ] שיר החודש של RBD:אממ אלגון דיה כמו תמידד משהו מיוחד שיהיה החודש:היומולדת שליייי 16.2 לא לשכוח!!! דלי שליטאאאא תראו איזו תמונה יפה שלי
M M e R a V 2 New member 1/2/08 #4 מתפקדת שם: מירב גיל: עוד חודשיים וחצי 16 איזור מגורים: חדרה שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: אין משהו מיוחד, רק מקווה שיעבור מהר!
מתפקדת שם: מירב גיל: עוד חודשיים וחצי 16 איזור מגורים: חדרה שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: אין משהו מיוחד, רק מקווה שיעבור מהר!
L LOLO RBD New member 1/2/08 #5 מתפקדת שם:לורן גיל:עוד מעט 15 איזור מגורים:רמלה שיר החודש של RBD:אמור פוגז משהו מיוחד שיהיה החודש:רבד זכו בלהקת השנה בישראל
מתפקדת שם:לורן גיל:עוד מעט 15 איזור מגורים:רמלה שיר החודש של RBD:אמור פוגז משהו מיוחד שיהיה החודש:רבד זכו בלהקת השנה בישראל
O osh360 New member 1/2/08 #6 עווונה[: שם:מעיין גיל:16 [חחח כיף להגיד את זה D: ] איזור מגורים:חולון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:יום הולדתתתת !
עווונה[: שם:מעיין גיל:16 [חחח כיף להגיד את זה D: ] איזור מגורים:חולון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:יום הולדתתתת !
ג ג ב ש ו ש New member 1/2/08 #8 ../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif שם:גבי גיל:יום ראשון 19 בעז"ה איזור מגורים:אשקלון שיר החודש של RBD:לא שמעתי אותם כ"כ... משהו מיוחד שיהיה החודש:יומולדת ועוד כמה דברים נחמדים
../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif שם:גבי גיל:יום ראשון 19 בעז"ה איזור מגורים:אשקלון שיר החודש של RBD:לא שמעתי אותם כ"כ... משהו מיוחד שיהיה החודש:יומולדת ועוד כמה דברים נחמדים
D d a n a 3 31 New member 2/2/08 #13 עונה =] שם:דנה גיל:15 היום איזור מגורים:ראשון לציון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:יומולדת היום :]]
עונה =] שם:דנה גיל:15 היום איזור מגורים:ראשון לציון שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש:יומולדת היום :]]
K Katia123 New member 1/2/08 #9 ../images/Emo13.gif עונה שם: קטיה גיל: 17 איזור מגורים: חיפה שיר החודש של RBD: הרימקס של לנטו משהו מיוחד שיהיה החודש: יומולדת....ועוד הרבה דברים
../images/Emo13.gif עונה שם: קטיה גיל: 17 איזור מגורים: חיפה שיר החודש של RBD: הרימקס של לנטו משהו מיוחד שיהיה החודש: יומולדת....ועוד הרבה דברים
צ צטלע New member 2/2/08 #10 עונה שם: מיטל גיל: ביום שלישי 18 איזור מגורים: חיפה שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: אני לא אהרוס את הרצף, אז כמובן שיומולדת.
עונה שם: מיטל גיל: ביום שלישי 18 איזור מגורים: חיפה שיר החודש של RBD: משהו מיוחד שיהיה החודש: אני לא אהרוס את הרצף, אז כמובן שיומולדת.
didalf Well-known member 2/2/08 #11 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif דיי כמה אנשים נולדו בחודש הזה