ויקו מתחייל

veredmp

New member
../images/Emo195.gif ויקו מתחייל ../images/Emo195.gif

כן כן, הזמן טס והנה, ויקו שעד לפני דקה היה רק תינוק בן יומו כבר מתגייס! החל מיום חמישי (שזה בעצם מחר - מבחינתי כבר יום רביעי היום) אם תרצו לפנות אליו, הוא יצטרך לקבל רשות כדי לענות לכם
ויקו, שיהיה לך המון בהצלחה בגיוס ובשירות כולו! סומכת עליך בעיניים עצומות ויודעת שתדע למצות את הטוב ביותר מהחוויה הזו
יש כאן עוד מישהי שאני חושבת שאתה מכיר שרוצה לאחל לך משהו. תלחץ פליי בפליקס
המון המון תודה לאיריס על הצילום והמחשבה

ה 22

New member
מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חמודים אתם.............................. כל הכבוד לכל מי שחשב על הרעיון, צילם, כתב, שם.. ומי שהשתתף ברעיון..
- כמובן
גיוס נעים
ה' יהיה בעזרך. דרך צלחה

viko222

New member
ואווווווו../images/Emo99.gif

אני נכנס לפורום להתעדכן ופתאום אני רואה תשרשור הזה
אז קודם כל,ורד תודה על השרשור ואיריס תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתת על ההסרטה. איזה כיף לקבל הקדשה כזו ממירי
כולי בהיי מטורף. כל כך רציתי לקבל הקדשה ממנה אבל שמרתי את זה בסתר ליבי
והופל'ה איריס קראה את מחשבותיי ועזרה לי להגשים משאלה. תודה רבבבבבבה!

ויקו הרמטכ"ל שלנו! ../images/Emo13.gif

המון בהצלחה בתקופה החדשה, קח הכל בקלות ובכיף (ספר לנו מה תעשה בצבא, אם אתה יודע...).
איריס, כל הכבוד (שוב)!

viko222

New member
מזה רמטכ"ל../images/Emo6.gif

כשאדע מה אעשה אספר,כרגע אני רק יודע שאני כלל צהלי אז לא פירטו בפני את תפקדי... תודה רבה!

ויקווו שיהיה לך המון בהצלחה!../images/Emo42.gif

גיוס קל ונעים! איריס, כל הכבוד לך!!! ומירי ממש חמודה! כל הכבוד גם לה

../images/Emo195.gifגיוס קל

אומרים שהצבא משנה אנשים. יכול להיות שזה נכון... בכל אופן, אני מאחלת לך בלב שלם שלא תשתנה. יהי רצון שתשוב אלינו אחרי שלושת השנים האלה אותו אדם - כפי שהיית עד עכשיו. אותו אדם, אבל משודרג. רוצה אני לברך אותך באין סוף ברכות שתעלה בסולם הדרגות מו כן שתהיה לך דרך צלחה, תשמור טוב טוב על עצמך, תתחבר עם אחרים, תסתגל במהירות, תהיה אופטימי וקח את זה בקלות... אל תשאל שאלות קיטבק מיותרות כי לך זה רק יעשה צרות: שכיבות שמיכה או אולי כמה כפיפות ולכן עדיף שפשוט תשתוק! וכך השירות יטוס לו חיש ויעבור כמעט מבלי שתרגיש... תזכור רק עד כמה שאנו אוהבים אותך פה בפורום ומחכים כאן בקוצר רוח לשבת הבאה שלך... ובינתיים נשלח לך חיבוקים, אינסוף אהבה ואלף נשיקות

I מ י ר ב I

New member
ויקו היקר../images/Emo195.gif

שיהיה לך גיוס קל ונעים! אני זוכרת שהכרנו,היית עדין נער צעיר בתיכון והופ הנה אתה מתגייס... תשמור על עצמך ועלינו. תנצל את 3 השנים האלו על הצד הטוב ביותר. בהצלחה

viko222

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מירבי שלי הכרנו כשהיה לי יומהולדת 16 והינה מחר בע"ה אני מתגייס

איריס מ

New member
../images/Emo195.gif המסדר יעבור לדום../images/Emo70.gif

קודם כל לשם הסדר הטוב, המחשבה הראשונה שייכת למירב אז קודם כל תודה רבה למירב
ואחריה הגיע שיתוף הפעולה של הצילום שבכיף גדול שמחתי לצלם עבורך ושמחה שזה משמח אותך. אם כבר בענייני תודות אז כל התודות כבר בהתחלה כאמור ורד העלתה את הוידיאו ל-FLIX אז תודה רבה ורד על כך
החייל ויקו גואטה מתבקש לקרוא את הדברים הבאים בעיון ובקשב רב רגע לפני כניסתו לצה"ל בפקודה: עכשיו כשאתה מתגייס מאחלת לך כהתחלה קודם כל גיוס נעים וטירונות קלה, שיהיו אלה שלוש שנים שאותן תעבור כחוויה נפלאה ומספקת שתעלה חיוך על פניך בכל יום ויום שעובר במשך השירות שמאחלת שיעבור
רבה ואם אפשר אז גם תהנה מכל רגע
. זהו אל תשכח בזמנך החופשי והפנוי להתפקד כאן מדי פעם, זה ברור חייל?

למעלה