חיילים יקרים

../images/Emo195.gif חיילים יקרים ../images/Emo104.gif

"אין לאף אחד זכות להרים עליכם יד! כלפי רעולי פנים ועבריינים צריך להתנהג באפס סובלנות לא נאפשר שבמדינת חוק יהיו פורעים" כך אמר מופז לחיילים שהתלוננו על היחס המבזה שהם זוכים לו מצד העברינים. שמרו על עצמכם וחזרו הביתה בשלום

עברת את הגבול! -

אתה מאשים אותי בהסתה בגלל שכתבתי: "שמרו על עצמכם וחזרו הביתה בשלום"? אבקש ממך לפרסם הודעת התנצלות, באופן מידי!

מכיוון שלא פרסמת הודעת התנצלות -

אני אפעיל את הכלים העומדים לרשותי כמנהל פורום. אני מציע לך ולכל המכפישים, לחזור ולקרוא את תקנון תפוז ותקנון הפורום. תודה.

קישקאשת

New member
ע"פ תגובתו של RAMIZ גם הוא לא ראה

את שמו של מופז (ככל הנראה השורה האחרונה לא הופיע גם אצלו )

קישקאשת

New member
הבהרה חשובה לדברי מאתמול !

עקב תקלה בדף האניטרנט אתמול דברי "אני כותב" הופיעו בצורה מעוותת , כאילו, הוא אמר את דברי מופז לחיילים בעניין חברון בלא הזכרה שמו של מופז . ולכן האשמתי אותו בהסתה . לאחר ריענון לדף , התברר שאלו דברי מופז שמשנים את כל הסיפור . אבל, היה כבר מאוחר מדיי . בלי שום קשר אני גם מייעץ לכל מי שמראה הודעה או קישור יתן את חוות דעתו ,מחאה או תמיכה .

הוא קיבל 12 שעות לתקן זאת..

פניתי אליו גם במסרים שיעשה זאת. הוא בחר אחרת. כנראה שלא היתה שם ממש טעות.. ואם כן, הוא התבקש לשחרר הודעה מתאימה ויוכל לחזור לפורום :)

מהלך1

New member
תקנון הפורום!!!

כפני הפורום כך פני המפלגה..דיקטטורה לשמה. כתבו משהו שלא מוצא חן בעינך את מגיב כמו דיקטטור שחשפו בפניו כמה עלוב הוא

מהלך1

New member
קורא את התגבות בפורום

כנסו לפורום מר"צ באתר של נענע מלפני 5 שנים ותקראו... כאילו מישהו מעתיק משם ומדביק כאן קדימה=מר"ץ של לפני 5 שנים

אם יש לך בעיות עם התנהלות הפורום -

אתה מוזמן לפנות להנהלה. מרכזית תפוז אנשים 03-6109610 תפוז משוב (לכתיבת תלונות להנהלה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=168 דוא"ל לתלונות [email protected] למה אתה מחכה? פנה אליהם עכשיו!

../images/Emo7.gif למה לבכות? ת-ת-ל-ו-נ-ן ../images/Emo70.gif

אתה רוצה שאני אקרא למישהו ל
אותך? ממש כואב הלב.. למה אתה מחכה? כל היום מתבכינים, אבל לא עושים כלום..

vantan

New member
אם הם פוגעים בחיילים צריך לנהוג בהם

כמו במחבלים: נוהל עצירת חשוד.

למעלה