להתפקדות ינואר הפורום ימתח להקשב

../images/Emo195.gifלהתפקדות ינואר הפורום ימתח להקשב../images/Emo195.gif

2,3 הקשב
דצמבר היה חודש מלא ניסים ונפלאות בכל מה שקשור ב"חומר מקומי", אולי בגלל שחנוכה הגיע
ואולי לא בגלל זה
אבל בכל אופן:
רזרז חגג יומהולדת!
רונה המפיקה חגגה יומהולדת!
והתכנית שהיתה אמורה לרדת ברדיו ירושלים, ברגע האחרון לא ירדה
ועל זה נאמר, יוהו! יוהו! בכל אופן, לא רק שחודש חדש נכנס גם שנה חדשה נכנסה
וזה בדיוק הזמן לשבת בנוחות, להניח את הידיים על המקלדת ולהתפקד!
שם:
תאריך יומהולדת:
שיר חדש אהוב:
השיר שעשה לי את החודש:
השיר שעשה לי את 2008:
האמן שעשה לי את החודש:
האמן שעשה לי את 2008:
האלבום של 2008:
התגלית של 2008:
הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי)
והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל?
הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר:
והכי רע:
תוכניות לינואר?
ול2009? מחכים למשהו מיוחד?
תמונה שלכם
: ורק עוד דבר אחד
אתמול אתר charts העלה עיצוב חדש ומהמם
האתר מספר לכם( וגם נותן לכם לשמוע) על כל מה שחדש במוזיקה הישראלית! הראיונות מ"חומר מקומי" עולים לשם בכתב, וגם, מוטי פרנסיס שלנו בכבודו ובעצמו כותב שם. אתם מוזמנים להיכנס ולטקבק: http://www.charts.co.il/ וזהו, שנה טובה
ושבת שלום
(למרות שקצת קשה להגדיר את השבת הזאת כשבת עם "שלום"
) ים
.

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

רזרז הסמיילי בכותרת מוקדש לך
שם:ים תאריך יומהולדת:12.6 שיר חדש אהוב:"הגשמה עצמית"- אריק ברמן השיר שעשה לי את החודש:"יום הולדת" של רן דנקר ועילי בוטנר השיר שעשה לי את 2008:אמ "רק תבקש" האמן שעשה לי את החודש:רן דנקר ועילי בוטנר האמן שעשה לי את 2008:מרפסות ועברי לידר האלבום של 2008:"בקצב אחיד בתנועות של הגוף" התגלית של 2008:נראלי מרפסות הם עוד מ2007
אז...אמ.. הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי)הייתי ברדיו
, גלעד
, בגרות ראשונה
, הייתי בחו"ל
. והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל?ההחזרה של החיילים השבויים, אהוד גולדווסאר ואלדד רגב ז"ל
, וגם, חגיגות ה60
הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר:לרז ורונה היה יום הולדת? וחומר מקומי לא ירדה
והכי רע:היה חודש דיי מעאפן האמת תוכניות לינואר?מיליון מבחנים! בגרות באנגלית
, הופעה של עברי בגן שמואל. ול2009? מחכים למשהו מיוחד?טיסה לפולין
, רישיון
תמונה שלכם:

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: מאיה תאריך יומהולדת: 10/1/91 \ כ"ה טבת תשנ"א
.. ממש בקרוב
שיר חדש אהוב: 'ברחובות פריז'-יאיר זיו השיר שעשה לי את החודש: ^ ^ השיר שעשה לי את 2008: יש המון .. האמן שעשה לי את החודש: הייתי אומרת שריקי גל הפתיעה
האמן שעשה לי את 2008: דנה לפידות
התגלית של 2008: ^ ^ הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי).. וואו.. אממ ..לא סגורה על זה. אבל בכללי- ללמוד נהיגה \ להצביע לעירייה פעם ראשונה.. לא מוגזר בקיצור
הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר: חבר
והכי רע: לא אישית לי אבל - "עופרת יצוקה"
תוכניות לינואר? להיות בת 18 \ ללכת למשרד הפנים \ לסיים ללמוד מתמטיקה סופסוף .. זה בגדול. ול2009? מחכים למשהו מיוחד? לסיים לימודים
\ להוציא רשיון \ להתגייס תמונה שלכם: אחסוך זאת.

t0merm

New member
מגיב חדש, אבל ממש לא קורא חדש../images/Emo3.gif

שם: תומר תאריך יומהולדת: פברואר 1991 שיר חדש אהוב: 'ברחובות פריז' - יאיר זיו השיר שעשה לי את החודש: 'כובע קסמים' - מארינה מקסימיליאן בלומין (מתוך פסטיבל שירי הילדים 2008) השיר שעשה לי את 2008: 'שיר אהבה אינדיאני' של עלמה זהר, 'סוף סוף' של מארינה האמן שעשה לי את החודש: קרן פלס האמן שעשה לי את 2008: מארינה מקסימיליאן בלומין האלבום של 2008: 'דברי' של עלמה זהר התגלית של 2008: עלמה זהר כמובן הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי) רשיון נהיגה
והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל? החזרת השבויים וחגיגות ה-60 (איזה לא מקורי אני
) הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר: דוד שלי בא לביקור מארה"ב והכי רע: עומס בלימודים
תוכניות לינואר? לחרוש לבגרויות נחשב?
ול2009? מחכים למשהו מיוחד? שיהיה שלום, להתגייס לצבא, ושייצא אלבום בכורה למארינה
שתהיה שנה טובה ושקטה!

A m 0 s

New member
אחרי שנים שלא נכתבה פה הודעה!! ../images/Emo34.gif

**לכמה מוזיקה חדשה נחשפתי השנה!!!! שם: Amos תאריך יומהולדת: 5.1 שיר חדש אהוב: רות דולורס וייס - המון שירים שלה! השיר שעשה לי את החודש: אהה?! רות דולורס וייס - "גיליתי שמש" ו"משירי ארץ אהבתי" השיר שעשה לי את 2008: עכשיו פתאום באה לי ההארה אחרי כל השאלונים בכל הפורומים האלה; השיר הינו "דלתות נפתחות
" של האחת והיחידה; דנה ברגר
שיר חדש שנחשפתי אליו לראשונה ב28.12.07 ומאז לא הפסקתי לשמוע אותו בכל 2008 אאאאאיייייי איזה שיר מקסים!! האמן שעשה לי את החודש: רות דולורס וייס! האמן שעשה לי את 2008: כרגיל; דנה ברגר
האלבום של 2008: אהה "סוג של ורוד" - תמר גלעדי, "בעברית" - רות דולורס וייס, "אהבה אחת גדולה" - ורד קלפטר, "פשוט כ"כ" - קורין אלאל (אלה החדשים של 2008!! שעשו לי את זה ברמות!! התגלית של 2008: בשבילי התגליות הגדולות ביותר היו תמר גלעדי ורות דולורס וייס... הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי) אין לי מושג! והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל? אין לי שמץ! הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר: אה? והכי רע: אה?! תוכניות לינואר? בינתיים זה ההופעה של דנה'לה בתמונע! - ואח"כ; אלוהים גדולה! ול2009? מחכים למשהו מיוחד? אי אפשר לדעת... תמונה שלכם:

A m 0 s

New member
איזה חמוד, ואיזה נעליים?! ../images/Emo34.gif

לא יודע מה עבר לי בראש כששמתי פה ת'תמונה המכוערת הזאת פה... ולא רק פה אלא בכל רחבי הפורומים התפוזיים....
יהיה טוב...

אני עדיין כאן :)

שם: הילי תאריך יומהולדת: 8.11.90 שיר חדש אהוב: סיני-אסף אמדורסקי.
. אבל יש עוד המון.. השיר שעשה לי את החודש: שרמוטה פוריטנית-שלומי שבן, שלום, לאן את הולכת, במילים אחרות-אביב גפן, ועוד ועוד.. השיר שעשה לי את 2008: וואי. בערך כל השירים של מר פנחסוב
, לפעמים-אביב גפן, כלום-כפיר אפשטיין, אלוף העולם-עברי לידר.. יש עוד באמת באמת ה-מ-ו-ן האמן שעשה לי את החודש: אביב גפן האמן שעשה לי את 2008: נועם פנחסוב, אביב גפן, יואב דגני, כפיר אפשטיין, איתמר מאירי, עברי לידר, ביטלס, שלומי שבן.. האלבום של 2008: בבש"ה-עברי לידר
התגלית של 2008: בשבילי, זה נועם
הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי) אחד המשמעותיים שהיו לי, זה שהכרתי שני אנשים מאוד קרובים אלי. והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל? וואי... היו המון דברים השנה. אולי הבחירות בארה"ב?
או ההופעה של דיפ פרפל בארץ!!
חח הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר: הופעה של אביב, עזריאלי, הופעה של נועם, לפגוש אנשים ישנים.. לדבר איתו שוב.. והכי רע: ריבים עם אמא.. /: תוכניות לינואר? ימי הולדת, חברים, הופעות בתקווה.. ול2009? מחכים למשהו מיוחד? להתגייס
תמונה שלכם:

GuyHemed

New member
קצת באיחור אבל לא נורא, גם טוב ../images/Emo3.gif

שם: גיא חמד תאריך יומהולדת: 21.05.91 שיר חדש אהוב: דור דניאל - מקום לצידך השיר שעשה לי את החודש: השיר שעשה לי את 2008: בן ישראלי - לעוף איתך (Gilad-M Balad Remix) האמן שעשה לי את החודש: האמן שעשה לי את 2008: האלבום של 2008: התגלית של 2008: הארוע הכי משמעותי עבורכם ב2008? (באופן אישי) GTA IV יצא למחשבבבב
חח סתם לא כזה משמעותי והארוע הכי משמעותי ב2008 למדינת ישראל בפרט או לעולם בכלל? מדליה? חח זה הדבר הראשון שעלה לי לראש הדבר הכי טוב שקרה לכם בדצמבר: קצת פעילות חברתית ויציאה מהבית והכי רע: קורים הרבה דברים רעים... במיוחד לאחד עם מזל רע תוכניות לינואר? לחיות את החיים ול2009? מחכים למשהו מיוחד? מחכה ליום שיהיה לי כוח ללמוד לתיאוריה ולהוציא רישיון כבר חח | גיוס לצה"ל אני לא ממש מחכה לזה אבל שיהיה
תמונה שלכם: לא היה מספיק פעם אחת?

למעלה