לתשומת לבכם

../images/Emo195.gifלתשומת לבכם

הפורום הוא הבמה שלנו לדבר על הנושא, לתת מקום לשוחח על הנושא ולחשוב ביחד על איך נלחמים במגיפה. זה לא אומר שאנחנו יכולים וצריכים לקלל, לקרוא לפעולות אלימות ולעשות דימוניזציה לכל אדם שלא עשה צבא. אני מאמין שחלקם לא עשו צבא מסיבה מוצדקת, אבל אלו מהם שלא היו בצבא כי לא התחשק להם וכי לא בא להם טוב- הם אלו שאנחנו צריכים להתמודד איתם, הם הנטל על החברה שלנו. הם והקהל החרדי שמתעלק על החברה שלנו. איתן

בדיוק כך ! כל מילה שלך בסלע !

ובהזדמנות זו - כל הכבוד לחיילי הנח"ל החרדי !!! כל אדם בריא פיזית אשר איננו מתגייס מהווה מעמסה על החברה הישראלית ומיותר כאן בארץ. יש להצר את צעדייהם של אלה ולשלול מהם הקלות מס ורישיונות נהיגה. שבת שלום ומבורך.

chuhan

New member
אל תדבר בצורה כזאת לאנשים

ותגיד לי שהוא צודק, כשהוא מבקש לדבר יפה.

אף אחד לא הכפיש פה דתיים או חילונים:

הוכפשו אלה שלא מתגייסים לצה"ל, בין אם חרדים או חלונים. את אלה שאינם מתגייסים והם בריאים פיזית, חובה להכפיש. מוסרי להכפיש ונכון להכפיש. אני לא צריך לממן אותם ממס ההכנסה שאני משלם. אני לא צריך להגן עליהם או ללכת במקומם למילואים. היות ויש לנו במשפחה עסק משגשג באזור המרכז, הוחלט כי זקוקים שם ל-20 עובדים נוספים בשנה שעברה. הגיעו קרוב ל-40 מבקשי עבודה ורק מי ששרת בצה"ל 3 שנים מלאות התקבל לעבודה. היו שהתלוננו שהם יכולים לעבוד אך הדוד לא הסכים לקבל אנשים שלא התגייסו ומילאו את חובתם האזרחית. לא היה אכפת לו אם פלוני אלמוני היה טבח או בכיר בכנף 2, העיקר שהביא עימו הוכחה לשרות צבאי. אני מברך על כך משום שלאחרונה מפעלים רבים מקבלים רק בוגרי צבא לעבודה וכך ראוי.

chuhan

New member
אתה גם מדמיין?

מתי ציינתי חילונים ודתיים? אתה לא עושה טובה לאף אחד שאתה עושה מילואים (אם הסיפור שלך בכלל נכון, כי לי אתה נשמע לא יותר מילד מתלהב), בשורה התחתונה אתה בן אדם רע וזה היחס שתקבל בכל מקום אליו תלך. אל תשכח, יחס גורר יחס.

mister fix

New member
על כמוך כתבו בשרותים אצלי ביחידה

עדיף להיות חמור בטבע מאשר רס"ר בקבע.

צר לי עליך פיצפש....13.08.81 גיוס

ומאז 12.08.84 לא היה מקרה שלא הייתי במילואים במשך שנה אחת אפילו. ילד תקרא לאבא שלך... רע? אנשים מהסוג שלך מביאים אנטישמיות ! בדיוק אתה הקייס סטדי הנכון ! ממש נושא לפוסט-דוקטוראט למתעניינים.... יאללה, חלאס, סגור ת'באסטה. בזה נגמר הענין. לא אענה יותר. יאללה רוחחחחחח.....

chuhan

New member
כלומר אתה מתיימר להיות בן 45

"יאללה רוחחחחח" נשמע בול המילים לגיל הנ"ל... לא, חביבי, חד וחלק- לא!, אנשים מהסוג שלך, שמההודעה הראשונה שלך פה אתה שונא יותר ויותר, הם אלו שמביאים אנטישמיות. אנשים כמוך מעבר להיותם בושה למדינה דמוקרטית, הם גם בושה למוח והמוסר האנושי.

אתה עזתי, הלא כן? קאסם ירית כבר היום ערבוש?

אתה מהסוג שהחיזבאללה זינב בהם ביום 17.72006? אין לי ספק שאם היית שם, היית עושה קקה בתחתונים מהפחד... אתה מאלה שהתכוננו לסגת מ-מטולה בתאריך הנ"ל? הרי כמעט והישוב פונה באותו יום.....שמא הינך משתייך לגדוד "החמאה"???

chuhan

New member
נו חביבי, sayar מחכה

לשמוע מי אתה, אני וכנראה גם הרבה אחרים מחכים לרגע שבו תברח עם הזנב בין הרגליים ברגע שכולם יבינו שאתה אינך יותר מילד קטן שמשעמם לו בחיים.

לא ילך לך קלף. לך ללקק לאנשי הג'יהאד והמשך

להיות משתמט ואוייב ישראל. רוצה לנסות אותי ? אתה יודע - הרשת מלאה בציידים שרק מחפשים אוייבי ישראל כמוך. תן מס' זהות שלך וכבר יהיה בסדר ביום ראשון לקראת הצהריים...

chuhan

New member
אתה כ"כ מתעקש שיאמנו שאתה אדם מבוגר

אז כדאי לך להפסיק לרשום לכל אחד "אתה רוצה לנסות אותי?", בכל זאת זה נשמע כמו הריבים של כיתה א', "רוצה לנסות אותי? אבא שלי יבוא הוא הכי חזק"

אני מתכון לכל מילה. אתה

מוזמן לנסות אותי תמיד. אתה בכלל לא מכיר אותי ואין לך שמץ של מושג מי אני כי אני מורה בתיכון ומרצה לפני סטודנטים במגוון מקצועות ואם אתה עדיין מתעקש לדעת מי אני - אפשר להיפגש לקפה, אפילו אצלי. אשמח להזמין אותך אליי כדי שתיווכח לראות שאתה טועה בכל ההערכות שלך. אני מנהל גם קומונה מצליחה בתפוז כבר 4 וחצי שנים ובמילואים אני חוקר שבויים במסגרת משטרה צבאית. כבר לפני 4 שנים שלחו לי פטור בגיל 40 אך המשכתי להתנדב לאותה יחידה השייכת למקמצ"ר. אתה מוזמן לבוא לקפה. אולי התחלה ברגל שמאל, תסתיים ברגל ימין? אז בוא נעצור כאן את כל המריבה שהחלה עקב אי הבנה. אין לי דבר נגד דתיים או חילוניים אלא רק נגד משתמטים משני הצדדים גם יחד. אין לי מסנג'ר מותקן במחשב משום שזו תוכנה לא בטוחה ואני מעדיף להיפגש לקפה פנים אל פנים במקום לדבר במסנג'ר או במייל. אחה"צ נעימים לך ידידי. אביתר

chuhan

New member
רעיון לא רע

אולי פנים מול פנים, כשאתה לא מתחבא מאחורי ניק באינטרנט, אתה מתנהג כמו בן אדם תרבותי ולא ברברי.

אתה ממשיך בשלך: סתם עקיצה מיותרת.

יש לי קומונה עם 68 אלף הודעות ואין בה שמץ ברבריות. אני במקרה ד"ר למדע המדינה....קצת רחוק מלהיות מה שאתה מתכוון...

chuhan

New member
זה לא עושה עלי רושם

וצר לי מאוד אם אתה מרגיש נעקץ, אבל צורת הדיבור שלך דורשת את זה. אל תדבר בצורה מבזה ל/על אנשים אחרים אם אתה לא מסוגל לספוג את אותו יחס. יחס גורר יחס כבר אמרנו?

הייה שלום חבוב. הדיון בינינו הגיע לסיומו.

שבת-שלום..................................האוטוסוסים כבר ממתינים לקחת אותך לבסיס....שלום.

למעלה