מסדר נוכחות - פברואר

DesertRose7

New member
../images/Emo195.gifמסדר נוכחות - פברואר../images/Emo195.gif

אתם עדין פה?! שם: תאריך יומולדת: מה שלומך? דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: דבר טוב שיקרה לכם החודש:

may90

New member
המ

שם: מאי, מאידי, ליליאן, מה שתרצו. תאריך יומולדת: 1.6.90 מה שלומך? שלומי דיי טוב. יש לי כאב ראש ונשארתי בבית אז אני בדד. דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: מה:| מה התאריך? כבר פברואר:| אמממ אז אממ קניתי דיסקים חדשים? (A)(H) [מושפעות מהמסנג'ר-אתם כבר מביאים איזה סמיילים אלה] דבר טוב שיקרה לכם החודש: המממ החודש... אין שמץ. אולי ייגמר לי הכאב ראש?

shircherry

New member
שלוםםםםםםם

שם: שירלי תאריך יומולדת: 23.9.88 מה שלומך? הרגל קצת כואבת מזה שטיפה סובבתי אותה ויצאתי לעצמי משהו דומה לנקע אבל סבבה... דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אמ לא יודעת לא היה משהו טוב כעיקרון דבר טוב שיקרה לכם החודש: מרפי יעזוב אותי במנוחה סופסוף? מותר לי לחלום קצת לא?

m i c k e y 15

New member
אני עדיין פהה

שם: מיקי, מיכל תאריך יומולדת: 9.8.90 מה שלומך? הכל סבבות! דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אממ..לא משו מיוחד..הסתפרתי חח דבר טוב שיקרה לכם החודש: אולי יקנו לי תופיםם! *מקווה*

McflyRule

New member
../images/Emo192.gifנמנמ..

שם: אוריאן
תאריך יומולדת: 12.3 מה שלומך? נחמד
דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: מממ... לא זוכרת כבר
דבר טוב שיקרה לכם החודש: קונים לי מיטה חדשההה
טנקסס

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gifעדין פה..

שם:דניאל תאריך יומולדת:4.5.89 מה שלומך? הכל טוב, מה איתך? דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר:קניתי דיסקים,סיימתי את הסרט הראשון דבר טוב שיקרה לכם החודש:לא יודעת,נחכה ונראה

LovE BuSTeD

New member
אני כאן

שם:חיה תאריך יומולדת:7\7 מה שלומך?עייפה ושמחה דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר:אמ.....לא זוכרת משהו ספציפי דבר טוב שיקרה לכם החודש:יש כמה יום ראשון אני נוסעת למשחק עם מישהו שאני דלוקה עליו ושישבת אנחנו עושים ביחד אצל חברה:)

גם אני פה..

שם: שחר תאריך יומולדת: 22.3.1992 מה שלומך? מצוין!! דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אני ועומרי [שאתם בטח לא יודעים מי זה...] חברים מיום האחרון של החודש [31.1] דבר טוב שיקרה לכם החודש: שאני והחבר שלי נצתרפת?!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני תמיד פה. תמיד, תמיד תמיד! חיחיחי.. אני נכנסת כל יום וקוראת את כל ההודעות בפורום- בבוקר, בצהריים, בערב ובלילה! למרות שאני בכלל לא כותבת פה הודעות וכאלה.. :\

DesertRose7

New member
נוכחת

שם: שחר תאריך יומולדת: 8/7 מה שלומך? נחמד מאוד דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אממ.. אני אל ממש זוכרת
דבר טוב שיקרה לכם החודש: אולי אני אסיים את העבודת גמר ה-&*^* הזאת
שיהיה לכם אחלה חודש

vered131

New member
אני פה ../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif

שם: ורד :] תאריך יומולדת: 1.5.92 מה שלומך? הכל טוב, תודה. דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: נולדה לי בת דודה. דבר טוב שיקרה לכם החודש: אמ.. לא יודעת. נראה מה יהיה.

Mai 17

New member
איים היררר

שם: מאי
תאריך יומולדת: 12.9.88 מה שלומך? הכל בסדר.. דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: לא משו מיוחד... דבר טוב שיקרה לכם החודש: ממ משלחת של אמריקאים באה לביצפר שלי והם מתארחים אצלנו..מקווה שיהיה טוב

ליטלושי

New member
למרות הכל נוכחת =)

חחחח הרגת אותי עם התמונה של רננה..חזק! אתם עדין פה?! ברורר שם: ליטל תאריך יומולדת: 28.6 מה שלומך? עייפה מאוד! דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: סיימתי טירונות והתחלתי קורס הכי מדהים שיש..והספקתי גם לסיים אותו.. דבר טוב שיקרה לכם החודש: חודשיים בצבא..הפז"ם דופק!

lollipop1

New member
../images/Emo45.gif

שם:עינב תאריך יומולדת:5.9 מה שלומך? טוב תודה דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר:הופעה של נאור ציון דבר טוב שיקרה לכם החודש: נמממ לא יודעת

Rowdy Girl

New member
נוכחת../images/Emo150.gif

שם: קורל תאריך יומולדת: 6.3 מה שלומך? אמממ ככה :-S דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: קניתי מגבררררררררררר ^_________^ דבר טוב שיקרה לכם החודש: אמממ לא יודעת...

HoFiT592

New member
נוכחת../images/Emo3.gif

שם:חופית
תאריך יומולדת:5.9.92
מה שלומך? הכל טוב...די משעמם...
דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר:אמממ...הצטרפתי לפורום...זה היה חודש שעבר לא?
דבר טוב שיקרה לכם החודש: אממממ...לא יודעת מה יקרה העיקר שיקרה ומשהו טוב.

mela1

New member
אוה.

אני פה. פחות מתמיד, אבל עדיין. שם: מלה(כרמל). תאריך יומולדת: 2.8.1991 שלומי מעולה! דבר טוב שקרה לי בחודש שעבר: הממ..לא זוכרת. היו הרבה. דבר טוב שיקרה לי החודש: אם רק הייתי מגדת עתידות..P:

loner in love

New member
../images/Emo127.gif

שם: חן תאריך יומולדת: 13.7 מה שלומך? אני חולה
דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: לאדעת
דבר טוב שיקרה לכם החודש: לאדעת

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif מווווווווו.

שם: ענת תאריך יומולדת: 21.05.92 מה שלומך? סבבה
דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אמ.. דבר טוב שיקרה לכם החודש נאמ..

../images/Emo127.gifשירן../images/Emo127.gif ../images/Emo80.gif

שם: שירן תאריך יומולדת: 11.1 מה שלומך? הכל טוב!
דבר טוב שקרה לכם בחודש שעבר: אממממ היה לי יומולדת!
דבר טוב שיקרה לכם החודש: אממממ ניחיה ונראה....

למעלה