משנה ס' לפורום- אריאל בידינו!

סנעיר

New member
../images/Emo195.gifמשנה ס' לפורום- אריאל בידינו!

אני חוזר- אריאל בידינו!
לאחר 3 שעות של ירי כבד [באקדח סיכות] וגזור-הדבק [ולא בווינדואוז], הושלמה השתלטות כוחותינו על אריאל הכבושה, התנחלות בת 17,000 רוסים ו-3,000 בני אדם המרוחקת כ-20 ק"מ משכם ומרמאללה. כוחותינו נתקלו בהתנגדות מקומית וחלושה אך החיילים בשטח מספרים על מחסור חמור במחסני הציוד [אין מספיק סיכות לאקדח]- לא לומדים כלום במדינה הזו! בסיום המבצע נפלו עשרות לוחות מודעות ומספר דומה של ארונות חשמל בידי בחורינו המצויינים. לכוחותינו כאמור אין נפגעים [למעט חתך קטנטן בידה של שותפתי לחוליה, חתך שגרמתי לה בכוונה, שהרי אם לא נפצעת בקרב למען נייטוויש- לא תרמת כלום!]. אספתי את ידידתי המוזרה שדומה באופן מחליא לאחיה הגדול מביתה, לא לפני שהייתי צריך להזכר שלוש פעמים במהלך הנסיעה איפה היא גרה. אכן, הגיל נותן את אותותיו. פשטנו בחשאיות ראויה לציון על כל שכונה ושכונה, כל רחוב ורחוב, כאשר אנחנו משאירים אחרינו אדמה חרוכה. אפילו עצי אלון מסכנים זכו לפלייר משלהם. בשיא המהלך נרשם מבצע נועז במסגרתו פרצנו לבי"ס התיכון בעיר ממש מתחת לאפם של כוחות האוייב [מורה מקריח לספורט, שסביר להניח שכבר לא עושה שום ספורט חוץ מלהטריד י"בניקיות תמימות, ועוד מיני-שרת בן 17] ומילאנו אותו בכל טוב תעמולתנו הנפלאה. וכדי שאלווווומה לא תקפוץ עליי בשאגות "למה אתה פותח שרשורים סתם!!!!!!!!!" ותגרום לי לפחד ממנה יותר ממה שאני כבר פוחד גם ככה- נהפוך את זה לשרשור מה אתם עושים כדי לפרסם את ההופעה ואיך עניינים מתקדמים הרשמי. ולא, אסור לכם להפוך את זה לראשי תיבות כמו שאתם רגילים. ארוך לכם? תתמודדו. GO!

lacrimosa girl

New member
באתי להתעצבן /tapuzforum/images/emo6.gifאבל הצחקת

אותי אז אסלח לך. /tapuzforum/images/emo3.gif

../images/Emo6.gif

בינתיים דיברתי עם מלא אנשים אבל המצב קצת קשה :/ 2 אנשים יותר מידי הומואים בשביל לבוא. 1 אוהב את נייטוויש אבל לא אוהב הופעות 1 מכיר אבל לא אוהב את נייטוויש 1 הומו ואומר שנייטוויש זאת להקה לבנות
1 אין לה כסף :/ אבל גרמתי לשני אנשים חדשים לשמוע נייטוויש ^^ אני לא חושבת שהם יבואו להופעה, אבל לפחות קידמתי את הלהקה
תליתי פלייארים במקומות שונים בבצפר, איזה מניאק אחד הוריד את אחד מהם ותלה את זה על הגב שלו
שלחתי פוסטרים לחברה אחת שתתלה בפולג ולחברה שנייה שתתלה באבן יהודה (אני מניחה ששני תשועשע לראות את זה
) ואני עדיין מחכה לקבוע זמן עם הנתנייתים בשביל לתלות באיזור שיעול שיעול.

סנעיר

New member
No retreat! No surrender!

זה הזמן לתת את הפוש האחרון! ברעלללללללללללללללל

אל תחשוב שזה לא היה קשה גם ככה:S

הייתי צריכה לדבר עם הרבה אנשים שאני בקושי מכירה ושחלקם ממש סנובים ולנסות לשכנע אותם להתחרט >< בוהו בצפר דפוק
רק אני ומיכי נציגות יחידות. (אלא אם כן ההומאים יחליטו להפסיק להיות כל כך הומואים).

lacrimosa girl

New member
הו, נסעתי אתמול לברית דרך אילון

וראיתי את הפוסטר הקסומי שלנו [:

סנעיר

New member
ואיך שכחתי?

באמצע הנסיעה קלטתי שהשמש מחקה ת'מנהלים שלנו ובורחת בלי להגיד שלום, אז שברתי ימינה לאיזה משטח חצץ כדי לצלם את זה
זה מה שמחכה למי שיבוא להקים איתי מאחז

lacrimosa girl

New member
ועכשיו כשאני יכולה לברבר ../images/Emo9.gif

טוב, מתוך בערך - כמה?- ממ 25 פוסטרים? יש 4 ביבנה במקומות אסטרטגיים: תחנת רכבת, ב"קניון" שם, במרכזית ובמתנ"ח, מספר דומה ברחובות [לא יודעת איפה תלו, חברה שלי תלתה שם... אבל אני סומכת עליה ^^
], בנתיבות 2, בקרית מלאכי אני אתלה היום בתקווה, ושם אין צורך ביותר משניים
אחד ליד השווארמה של שוקי - הרחוב המרכזי שם פחות או יותר, ואחד ליד בנק המזרחי. ושלחתי ליאיר משהו בסביבות ה10 פוסטרים שיתלה בשדרות ובב"ש. ואחד תלוי במקום הכי הכי אסטרטגי וחשוב- מעל המיטה שלי

lacrimosa girl

New member
ועכשיו אני יכולה לפרט ../images/Emo3.gif

טוב, מתוך בערך - כמה?- ממ 25 פוסטרים? יש 4 ביבנה במקומות אסטרטגיים: תחנת רכבת, ב"קניון" שם, במרכזית ובמתנ"ח, מספר דומה ברחובות [לא יודעת איפה תלו, חברה שלי תלתה שם... אבל אני סומכת עליה ^^
], בנתיבות 2, בקרית מלאכי אני אתלה היום בתקווה, ושם אין צורך ביותר משניים
אחד ליד השווארמה של שוקי - הרחוב המרכזי שם פחות או יותר, ואחד ליד בנק המזרחי. ושלחתי ליאיר משהו בסביבות ה10 פוסטרים שיתלה בשדרות ובב"ש. ואחד תלוי במקום הכי הכי אסטרטגי וחשוב- מעל המיטה שלי

יבנה? O:

רגע, יבנה? O: as in, יבנה, החור שאני גר בו שאף אחד לא מבין בו במוזיקה? O:

למעלה