סופשבועפרוע ואפילו מטורף!

little WhiSper

New member
../images/Emo195.gifסופשבועפרוע ואפילו מטורף!../images/Emo65.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

5ifi

New member
ואפילו מטורף? מישו נהנה ביומולדת...

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : SONG OR SUICIDE אם ככה כותבים את זה... שיר השבוע כללי: STELLAR- INCUBUS להקת\אמן השבוע: אינקיובס, הימ, מקפליי.. אלבום השבוע: ? אדם שעשה לכם את השבוע: ? משהו טוב שקרה השבוע: שינוי חדרים! (אירועים מרגשים מחיי הפנימייה..זוועות...) משהו רע שקרה השבוע: ב"ה, שומדבר.. מאכל השבוע: האהא!! שוקולד תות יאמי!! משהו חדש השבוע?: צעיף יקר ומיותר...אבל חתיך הורס! אה, וספר שירים של היינריך היינה המושלם! ציטוט שמאפיין את השבוע: "מזרח- מערב...נהיה חברים עכשיו"- ואיכשהו, ישלי הרגשה שהוא עוד יחזור.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: - ) לינק/אתר השבוע
סרט/סדרה/ספר השבוע: היינריך!!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: וואו, שכחתי... היה לי משו ושכחתי.. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד על ההכתרה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מייחלת שלא ידפק כלום.. משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא ידפק כלום? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא מישו מיוחד...למקרה ותהיתם. שיר שפתחתם איתו את השבוע: יור לאב אלוון איז נוט אינאף.. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא... ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

5ifi

New member
היי! תמונה!!

אנחנו סוגדים לרוזי! היא צילמה- האין זה מושלם? אה...אני לא יודעת אם אני חייבת לצרף קישור אבל פשוט אינלי כח להוסיף אז תאלצו להסתפק בתמונה המקסימה הנ"ל בלבד ואם ממאאאאאאש בא לכם להסתכל בכל הגלריה (המומלצת בחום, אגב...) פשוט תיכנסו לדביאנטארט בעצמכם...

5ifi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חופשי...

מה פתאום מכ"ר?? אני, כאילו, מעריצה שלך בדביאנטארט!!! *פרצוף של בלונדה מפגרת וכעוסה* לא, רציני...אני ריסנט וואטצ'ר שלך...וזאת באמת אחת התמונות היפות!

Rose131

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נו לאדעת, כי שמתי במכ"ר ולא ידעתי שיש לאנשים מפה את הDA שלי
[רגע, את VVIFIVV?
] ושוב תודה

5ifi

New member
../images/Emo8.gif

עלית עלי...vvifivv זו אני...תנחשי מה זה ראשי תיבות vv (אהמ אהמ וילה אהמ אהההההממממ...)
ושוב- בכיף, בייב...
(אני מתה על הסמיילי השאמן הזה...)

Rose131

New member
שיואו!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אמ, נו, לאדעת
שיר השבוע כללי: משהו קלאסי כזה. להקת\אמן השבוע: מישהו קלאסי כזה! אלבום השבוע: נו מה. אדם שעשה לכם את השבוע: אנשיםאנשים! היו אנשים טובים בסופ"ש. משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת יומולדת לנועה משהו רע שקרה השבוע: מסיבת גיוס לענבלירוני. שהייתה כיפית אחוש אבל מבאסת-משהו בגלל הנושא שלה): מאכל השבוע: אממממממממממממממממממממממממ. פטריות! משהו חדש השבוע?: המממ. אממ.. נו, דברים
ציטוט שמאפיין את השבוע: "שיואו בא לי קפה" ציטוט שעשה לכם את השבוע:איןליכוחחח לינק/אתר השבוע:תפוזתפוז! סרט/סדרה/ספר השבוע:הקומיקסיםםםםםםםםםם סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:המ. נו, היה כזה שבועי! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי! יעקב! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום רביעי
בגרות
משהו שאתם מקווים שיקרה: 100 בבגרות!@$! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יעקבבבב! שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו קלאסי! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: דברים.
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): אין לי כוח):

D'ya wanna piece of meee ../images/Emo163.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : האממ נראה לי שואמפייר פארט שיר השבוע כללי: Apologize-Timbaland, Piece Of Me-Britney, Californication-RHCP, Cemetry Gates-Pantera, ונראה לי שזהו.
להקת\אמן השבוע: דה יוזד אלבום השבוע: The Used אדם שעשה לכם את השבוע: רוזי, וכל האנשים מהסופש ^_^ משהו טוב שקרה השבוע: אנשים בסופ"ש
מסיבת גיוס לענבלירוני, מבשרת וירושלים וכל זה, וגם הדבר המגניב בשבת ברעות
משהו רע שקרה השבוע: האמממ רבתי עם אבא שלי כרגיל! מאכל השבוע: קפה? משהו חדש השבוע?: הרעלת קפה-טנקיו רוזי :) ציטוט שמאפיין את השבוע: לאדעת האמת ציטוט שעשה לכם את השבוע: האמ רוזי והיציאות לינק/אתר השבוע:דונו סרט/סדרה/ספר השבוע: ממתקים ומעט בגדים, הארי פוטר ואבן החכמים באנגלית. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ממש נהניתי השבוע שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל 100 בבוחן בתולדות! (איזה קטע, זה קרה
) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שביזות של אמצע שבוע משהו שאתם מקווים שיקרה: לאדעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לאדעת ממש שיר שפתחתם איתו את השבוע: Hot סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: קיבלתי 100 בתולדות האוננות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): יואו הן מושלמות

מדHIMה

New member
you want to pee on me hahaha

ככה זה נישמע כל פים שהיא שרה את זה או שזה נישמע U WANT A PIECE OF MEAT XDDDDDDD

FFTL

New member
נושא

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :מממ..רזודלייד קיס אולי? >< שיר השבוע כללי: מלאמלא. להקת\אמן השבוע: סמייל אמטי סול, פאראמור. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: שקד. משהו טוב שקרה השבוע: שקד :) וחזרה:] משהו רע שקרה השבוע: קקי מצברוח. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: טרילהלה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: טרילהלה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Sixx Am - Life is Beautifu. וואו. איזה שיר.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): כי הוא כלכךךךך שווה:]

Wrath Within

New member
We're gonna fight, We do it every night../images/Emo11.gif

"Baby, when you scratch You know I'm gonna bite You can make me die I can make you cry Opposites attract That's the reason why No one else could make you feel Like I do, I do, I do No one ever gets as deep inside you As I do, baby"
השבוע שהיה:
שיר השבוע של HIM : נראלי Venus Doom, ו- I've Crossed Oceans Of Wine To Find You
שיר השבוע כללי: Bed Of Nails, Hate Crew Deathroll , שניהם של Children of bodom להקת\אמן השבוע: צ'ילדרן3> אלבום השבוע: Hate Crew Deathroll אדם שעשה לכם את השבוע: אלקסי
משהו טוב שקרה השבוע: לאדעת משהו רע שקרה השבוע: לאדעת מאכל השבוע: פלאפללללללל משהו חדש השבוע?: אוזניות איכותיות, סוף סוף. ציטוט שמאפיין את השבוע: לאדעת נו ציטוט שעשה לכם את השבוע: לאדעת נו!%$# לינק/אתר השבוע: הממ... אינליכוח סרט/סדרה/ספר השבוע: ?? הממ...סרט! הפריצה עם רוברט דה נירו
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שעתיים אנגלית מחר
, להשתמש באוזניות
, לסיים עם המבחן המזויין בהיסטוריה וגם העבודה באנגלית
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאדעת. משהו שאתם מקווים שיקרה: מממ... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את אלקסי! *_* שיר שפתחתם איתו את השבוע: חציתי אוקיינוסים של יין כדי למצוא אותך:] ו...אנימציה סקסית של וילה.

5ifi

New member
הא-הא!!! סאמר ווין!!!

אני ת-מ-י-ד אמרתי שהוא כל כך יפה שם, עם הזקן&שפם והכל...זה עושה לו עיניים עמוקות יותר... אוה...השלימות...

בלהבלהבלה../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : לא יודעת..כולם שיר השבוע כללי: המון אביב גפן
חוזר אליי- מטרופולין ועברי לידר אין לי מקום- מטרופולין Requiem For a Dream- Clint Mansell [מהפסקול של רקוויאם לחלום
] CKY – Suddenly Tragic להקת\אמן השבוע: הימ, מטרופולין, אביב גפן אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי^^ משהו טוב שקרה השבוע: בת דודה שלי חזרה מהטירונות וראיתי אותה, כנראה עושים לי כרטיס אשראי D: והיה "אוהל-שיר" בבצפר שלי. זה תחרות שבה תלמידים מופיעים עם שירים שהם כתבו והלחינו, ויש גם להקה שמנגנת והם היו ממש מעולים. היה נחמד קצת לצאת מהשגרה של הבצפר המשעמם הזה. אהה ועדי, הם שרו בסוף את השיר של הפיג'מות וישר חשבתי עלייך XD משהו רע שקרה השבוע: מבחן באזרחות, יש לי יובש נוראי ביידים ואני פאקינג מדממת מזה כבר. מאכל השבוע: במבה
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: ?Why put the gun to your head, if you're already dead ציטוט שעשה לכם את השבוע:
המורה לספרות: "רציתי לא לבוא היום לביה"ס אבל אימא שלי לא הביאה לי אישור" XD חחחח הוא כזה סטלן
"טדי פיקר! בטלויזיה..." "אעעאעעאאע טדי חיטט בטלוויזיה?"
לינק/אתר השבוע: http://youtube.com/watch?v=ZFkaYbbUXNo - הקליפ החדש של אוונג'ד!@#$ סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- פרל הארבור, המסור 2, בנעליה [קמרון דיאז
], ארבעת המופלאים ועוד שני סרטים מפגרים של וודי אלן
סדרה- אמריקן איידול 7, גיבורים. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני שונאת בצפר. >< שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט פנימי^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחן בספרות
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אעבור את הטסט הפנימי וגם את המבחן בספרות
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הממ
שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): תגובה מהירה

למעלה