שאלון לשבת. תבלו.

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo195.gifשאלון לשבת. תבלו.

שאלות כלליות: שם: גיל: כיתה: מזל: מין: מיקום: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ולפני שאתה הולך לישון: מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אתה אוכל ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכל? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? טעמת פעם אוכל של כלבים? למה?? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? אתה מבצע אותם טוב? איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אתה עובד? מוסיקה אהובה: מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? ריקוד עושה לכם את זה? מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? החבר הכי מנותק מהמציאות? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? הכי חסר אחריות? הכי נודניק? הכי תינוקי? הכי יפה/חתיך? החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: אתה קרוב להורים שלך? למי יותר, אמא או אבא? יש לך אחים או אחיות? ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בושם אהוב: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: יש חבר/ה? דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? על איזה מקצוע הייתם מוותרים? איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? מה הציון הכי נמוך שלכם? מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? מסיבת סיום- בעד או נגד? האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר:

InfeCtedShesek

New member
כפרהעלי

שאלות כלליות: שם: הגר. גיל: 16 ו4 כיתה: י"א2 שליטה מזל: עקרב. מין: נקבה! מיקום: אריאל המילה הראשונה שעולה לך בראש: אריאל
מה עשית היום? היינו אצל עומר, הכנתי אוכל, ראינו טלויזיה.. מה עשית אתמול? יצאתי עם סרגיי טשי וקיריל, ישבנו בפארק ואז הלכנו לפיצוציה וכל חבורת מטאל הייתה. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: מאיה בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: הילה מתי התעוררת היום: 8
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא בא לי לראות אף אחד ברגע זה. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אראל.
איך היחיסים עם ההורים? בסדר כזה. אחים: תלוי מתי. איך החדר שלך נראה? עם הרבה פוסטרים ותמונות על הקירות. אבל בעיקרון כמו חרא. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? עזבו אתכם שטויות עכשיו. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא יודעת. כל פעם משהו אחר. אם יש לכם רעיון תציעו לי. יש לך אוייבים? לא יודעת אם זה נחשב לאויבים. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אין לי מושג. כמה חברים טובים יש לך? אין מישהו שאני מגדירה לחבר טוב שלי. יש חבר/ה? לא כמה היו? לא יודעת, בסביבות ה-0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כתה ז' נראה לי. מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: תלוי באיזה בוקר. ולפני שאתה הולך לישון: גם תלוי
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? מוזיקה. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח, למי אין. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא, אב הרבה פעמים אני אומרת דברים שלא הייתי צריכה לומר בקול. צבעים: מה דעתך על ורוד? בסדר. מה הצבע האהוב עלייך? חום איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ממ לבן. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? חום! האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן! אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד בעיקר. ופנקייק. אתה אוכל ארוחת בוקר? בד"כ לא, אבל לפעמים אני קונה איזה סנדביץ' בבית ספר. מה הדבר שבחיים לא תאכל? never say never האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא.. אבל הייתה תקופה מסויימת שהפסקתי לאכול ביסלי פיצה כי בטיול ביסודי אכלתי אחד כזה והיה לו טעם דוחה והוא היה רך
האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יש משהו כזה, אבל אני לא מצליחה להיזכר מה זה. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית טעמת פעם אוכל של כלבים? לא! למה?? אין לי מושג, לא חשבתי על זה. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל שאוכלים קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? יש שאלה יותר נדושה מזאת? אתה מבצע אותם טוב? :| איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. אבל כשרון רציני בזה. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא כרגע אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: כמעט כל מוזיקה. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי במצברוח. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? גם וגם, בשביל האיזון ריקוד עושה לכם את זה? כן, אבל אני לא רוקדת. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? חברים, ערוץ הבידור, וטופמודל עד שנגמר מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי החבר הכי מנותק מהמציאות? עדי? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא רבה.. הכי חסר אחריות? לא יודעת. הכי נודניק? ששש הכי תינוקי? אנאבלי
הכי יפה/חתיך? נראה לי שהיא. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? לא יודעת. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן, דיי למי יותר, אמא או אבא? שניהם. יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? זה טוב. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא ממש מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אדם היפה שלי.
יש לך משפחה בחו"ל? לא נראה לי. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אוטו זבל/ הבילויים שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בר בושם אהוב: לא מבינה בזה כלום. אני שמה מה שיש תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: אני מתמכרת בערך לכל דבר שאני עושה. קצת קריפי יש חבר/ה? לא, נו.. רוצים לשאול את זה עוד פעם? דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): המקרה האחרון היה ביום ראשון, בהרצליה. היה לי כיף. חלום שחלמת והתגשם: הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: טשי והשלט. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כל היום הזה היה מצחיק. בן אדם אחרון שראית: אח שלי. שדיברת איתו פנים מול פנים: גם ובטלפון/פלאפון: מאיה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? אראל ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? הרמוניה, תיאוריה. מגמה בקיצור. על איזה מקצוע הייתם מוותרים? ספורט! איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? מוזיקה האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כל הזמן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? אני מסתדרת. כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? שעה.. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו?תמיד ישאר משהו שלא נגעתי בו. ויותר מזה- הוא יהיה שווה 70 נק' במבחן. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? בטח היסטוריה או משהו מה הציון הכי נמוך שלכם? בתעודה היה לי 55 בתולדות המוזיקה. מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? אבל אני בי"אO_O ממ 100 במתמטיקה (אל תשאלו..) כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? אחד? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? אין זמן חוץ מעשן מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את המורים שלי. לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? אני מאוד מקווה שלא. מסיבת סיום- בעד או נגד? למה שמישהו יהיה נגד מסיבות סיום? האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? לא נראה לי. מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 5 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: טוב, אבל קשה. ביי

izikd

New member
אני אני אני!

שאלות כלליות: שם: איציק גיל: 16 ומשו כיתה: י"א 4 (5) מזל: בתולה מין: זכר מיקום: אריאל המילה הראשונה שעולה לך בראש: *כלום* מה עשית היום? קמתי. אההה ואני מנסה יום שלם לגרום לThe Godfather לעבודדדד!!! מה עשית אתמול? למדתי, עבדתי בשדה (אעלק. גינה). בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אבא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אבא מתי התעוררת היום: 11~12 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אני בסדר גם ככה. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: הרבה :] איך היחיסים עם ההורים? טובים. אחים: למרות המכות הם מצוינים. איך החדר שלך נראה? תכלת בעיקר. אהה ואמרו לי שהוא מסודר :p חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? איציק
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? (קמצן זה קטלוג? 0_ם) אני מניח שסתם בנאדם. יש לך אוייבים? כוחות הרשע. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אממ... כמה חברים טובים יש לך? כמה, לא יותר מידי. למרות שאין לי בעיה עם אף אחד. יש חבר/ה? לא מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: באמת חושבים על משהו בבוקר? ולפני שאתה הולך לישון: לפי מה שעשיתי לפני השינה. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? מתוסבך מידי. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? הרבה כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא, לפעמים גם מה שאני צריך להגיד אני רק חושב. צבעים: מה דעתך על ורוד? צבע לא טבעי מה הצבע האהוב עלייך? לא מיחס לזה חשיבות איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 0_ם אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן? או פשוט אדום-לבנים האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא, האור הלבן הוא שילוב של כל הצבעים. אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? נראה לי שאיטלקי. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכל? אני עוד לא הצלחתי לאכול סושי. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא זכור לי. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא'דע. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? טורף. טעמת פעם אוכל של כלבים? חחחח לא למה?? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים ? קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? יכול לקרות פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? אני עושה הרבה דברים עם המחשב; תכנות, עריכת וידאו ועוד. תחזוקת הבית
אתה מבצע אותם טוב? אם לא הייתי מבצע אותם טוב אז לא הייתי נהנה מהם, והם לא היו תחביבים. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור, אני מניח. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. אתה עובד?לא מוסיקה אהובה: מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? כל אחד זה משהו שונה. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? אממ...למה הכוונה? קלאסיקה מרגיעה, אם זה כולל גם להקות מודרניות. ריקוד עושה לכם את זה? אני מניח. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? כל מה שיש בערב ב22. אהה וגם 8, ערוץ ההיסטוריה וביפ. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן. למי יותר, אמא או אבא? שניהם כעקרון, אבל יותר לאבא מטעם אחוות הגברים
יש לך אחים או אחיות? אח אחד. ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? קצת מוזר לי, לא שזה רע. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בן דוד. יש לך משפחה בחו"ל? כעקרון יש, לכל אחד יש איזה דודה פרידה באמריקה. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: חחחח כל הבוקר היום זימזמתי את ה Yellow Submarine שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אני לא אוהב כל שאלה עם "צץ" :\ בושם אהוב: אין. תכשיט אהוב: גם לא. התמכרות כלשהיא: נופ. *היה פה קטע סתמי* ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? מתמטיקה אפשר להגיד. על איזה מקצוע הייתם מוותרים? חינוך תעבורתי מיותר, וגם אזרחות מבחינת המקצוע. איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? כל מקצוע מעניין בדרך שלו. האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? בחטיבה הייתי עושה את זה הרבה. אהה ולפעמים כימיה. אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? אם בחטיבה 90~. אם זה כימיה אז 95-100. כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? יום לפני. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? אני גם ככה עובר על הכל בחפיף. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? אני מניח שהבגרות בהיסטוריה לסוגיו ואזרחות. מה הציון הכי נמוך שלכם? 0? מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 100 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? לא סגור על זה... מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לעשן? מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את החוסר מעש וי'5 :p לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? מקווה שלא. מסיבת סיום- בעד או נגד? לא אכפת לי. האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? אם תהיה - כן. מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 10 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: שלא צריך לעשות בשבילו הרבה.

DredLox

New member
אללה...

אבל אם אני וענה פה, אז הגר, כנסי לקומונה ותעני על הסקר שאנחנו פרסמנו : ) שאלות כלליות: שם: יבגני "יב" פורמן, המטורף : ) גיל: 21...עוד 99 למניאק : ) כיתה: חחחחח...סמסטר שישי בטכניון. מזל: דגים לפנים, אח'שלו, אהה. מין: זכר מטאל : ) מיקום: אריאל המילה הראשונה שעולה לך בראש: טע'חת מה עשית היום? הייתי כל היום אצל עומר המלך....איזה כיף היה : ) מה עשית אתמול? חחחח...אותו כנ"ל...רוב הזמן אצל עומר, קצת אצל הילה : ) בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אההה...התקשרו אלי ממספר חסום ולא הספקתי לענות : \ בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: עומר הסטלן מתי התעוררת היום: עשר וקצת... אחרי שהלכתי לישון בארבע : ) הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודע...נמאס לי כבר מכולם...את דימה... בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: דימה...כל הסופ"ש לא ראיתי אותו. גם את מאיה הטע'חת : ) איך היחיסים עם ההורים? הכל טוב...עוד שעה אני ואמא הולכים לקונצרט : ) אחים: לעוס...חבל עליו. איך החדר שלך נראה? כמו הצרות שלי : ) חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אהה...מקובל פלוס : ) סתאם, לא יודע, יש לי הרבה חברים, אבל חיי האהבה לא פורחים. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? חחח...סטלן, ומצחיק : ) יש לך אוייבים? חחחחחחחחחח....כן, מגהטרון, מהשקרניקים : ) מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אהההה...לא יודע, "איזה מכוערת אירנה, יש לה זקן...אההה, היי אירנה", בטוח היה אחד מהם : ) כמה חברים טובים יש לך? ממש ממש ממש טובים? 3. יש חבר/ה? : \ כמה היו? 2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בפעם הראשונה זה נחשב על הלחי? : ) הנשיקה הראשונה בכיתה י"ב...כן, אני נפל : ) מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: עוד לישון! ולפני שאתה הולך לישון: אוף, לא לישון : \ מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? אההה...לא ידע, עד כמה האנושות מחורבנת? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן...להיות גיטריסט על. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא תמיד, אבל כשאני פותצר מבחנים אז אני מחשב בקול, וכולם צוחקים עלי, ואף אחד לא אוהב אותי : \ צבעים: מה דעתך על ורוד? צבע הפטמות שלי : ) מה הצבע האהוב עלייך? כתום כזה, או אדום...או שע'ור : ) איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? חחחח...ארגמן : ))) אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? בוודאי...80 בפיזיקה 3 : ) אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פילמני : ) אתה אוכל ארוחת בוקר? קורנפלקס...פק"ל! מה הדבר שבחיים לא תאכל? אני לא חושב שארצה לטעום גוש חרא. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן...משקאות קפה. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודע...לא עולה לי כלום : ) צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הרוב : ) לא אוכל כבד אווז וזהו : ) טעמת פעם אוכל של כלבים? כן...והורדתי את זה עם מיץ עגבניות...ככה זה כשאתה חי את הרוק'נרול : ) למה?? כי אני צעיר ופרוע. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? לא יודע...אפוי. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן...קורה לי מידי פעם. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? לנגן בגיטרה...פעם אספתי מטבעות, אבל נשבר לי : ) אתה מבצע אותם טוב? חחחח...הלוואי. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר!!! אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. אתה עובד? גם לא. מוסיקה אהובה: מטאל, רוק מתקדם, בלוז... מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? מבחינת החוויה קולנוע, אבל בגלל שסרט עולה 35 שקל, אז בטח שבבית...אם היה איזה קולנוע שכונתי כזה שהיו שם סרטים ב15 שקל, אז זה היה הכי הכי הכי טוב בעולם! מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מוזיקת מועדונים במועדונים...מוזיקה מרגיעה בזיונים : ) ריקוד עושה לכם את זה? כן : ) מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא יודע...מה שיש...סרטים וסדרות מצבים : ) מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? לא יודע...מיכאל. החבר הכי מנותק מהמציאות? חחחחחחחחחחחחח...מיכאל האחר : ) החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! ריבים רציניים? אין לי כל כך... הכי חסר אחריות? חחחח...לא יודע : ) הכי נודניק? נו...כולם ישנאו אותי אחרי הסקר הזה : ) הכי תינוקי? :X הכי יפה/חתיך? חחחח...קוסטה הסקסי...ולארה הסקסית
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אריה משפחה: אתה קרוב להורים שלך? פחות או יותר...לא קרוב, אבל יחסים טובים. למי יותר, אמא או אבא? אמא. אבא לא קשור לחיים האלו : ) יש לך אחים או אחיות? לעוס אחד. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה איזה אחות מטאל צעירה : ) מה אתה אומר על אימוץ? חחח...זה טוב, ותורם לאנושות, אבל אני רוצה להביא לעולם צאצא משלי. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? חחחחח...היא כבר 11 שנה איתנו, אי אפשר להמשיך להתעלם ממנה : ) מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? חחחח...יעקוב הבן דוד הגדול, ויורי הבן דוד הקטן : ) יש לך משפחה בחו"ל? כן, ולא ק ברוסיה...גם בארה"ב. : )

DredLox

New member
המשטע'חת!

סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Lightbulb sun של porcupine tree שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אשד בושם אהוב: לא שם בושם! תכשיט אהוב: העגיל שיש לי על הלבלב. התמכרות כלשהיא: חחחחחחח....לא יודע...אההההה...לקורנפלקס? : ) יש חבר/ה? לא, כנזכר למעלה. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אהההה...מסיבת היומהולדת של מיכאלה, בכיתה י"ב? חלום שחלמת והתגשם: יווו!! שחלמתי שקיבלתי 89 במועד ב' בדינמיקה, יום לפני שהציון הגיע!!! הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: היום? היום היה יום שכולו טוב, בלי עצבים...אולי כשהפסדתי במנג'ר : ) הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: Look at me' look at me : ))))))) בן אדם אחרון שראית: חוץ מהמשפחה, אז את הילה : ) שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא. ובטלפון/פלאפון: ענבר. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לא יודע...רועיצ : ) ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? חינוך מיני : ) סתאם, לא יודע...זרימה דחיסה היה מעניין רצח...וגם אנליזת מבנים : ) על איזה מקצוע הייתם מוותרים? מעבדה בחשמל : ) איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? תכן ויצור. האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? חחחח...לתכן ויצור 2. אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? 86, אבל זה גרוע, כמעט כולם קיבלו 100 : \ כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? תלוי איזה מבחן...בד"כ 3-4 ימים. אם אפשרי אז שבוע. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תלוי מה... אם זה נושא שיש לי הרגשה שלא יהיה במבחן אז אני לא לומד. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? את כל החומר של פיזיקה 3, ביומיים : ) מה הציון הכי נמוך שלכם? חחחחחחחחחח!!! 18 בדינמיקה...ואז 89 במועד ב' : ) מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? חחח...מש י"ב..96 באנליזת מבנים : ) כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 4 : ))) מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? חחחח...אהבתי לשבת בחוץ עם החברים ולהריץ צחוקים, או לעשות מסתערבים! היינו תופסים אנשים תמימים ומכניסים אותם לתוך הכלוב הזה ששמים בו בקבוקים מפלסטיק...היינו כולנו בפחד מתמיד... : ))) מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? לא יודע...את הדברים הטובים...הבדיחות של החברה : ) לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? סיימתי כבר, כוסעומו! מסיבת סיום- בעד או נגד? בטח בעד! האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? השתתפתי כבר : ) מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? לא חששתי בשיט : ) לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: חיובי.

maya metal

New member
תשובות לשאלון שבת

שם:מאיה גיל:16 כיתה:י'א מזל:מאזניים מין:לא תודה מיקום: אריאל המילה הראשונה שעולה לך בראש:מין מה עשית היום?די הרבה דברים מה עשית אתמול?ישנתי וישבתי במקלט בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ונטו בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:עמי מתי התעוררת היום:לא זוכרת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אדם בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:יב איך היחיסים עם ההורים? נורמלים אחים: עם אחותי מעולים, יוני-סבירים. יעקוב- לא מדבר איתי כבר 3 שבועות כי לקחתי לו סלוטייפ בלי לשאול.. איך החדר שלך נראה? לפי התאור של יב:"חדר של ישראלית משנות ה-60". חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? המצב החברתי שלי הוא בדיוק כמו שהייתי רוצה שיהיה, הוא עבר שינויים אבל רק לטובה. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?אין לי מושג.. יש לך אוייבים? לא שאני יודעת עליהם.. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? עכשיו להתחיל לספור..? כמה חברים טובים יש לך? 2 יש חבר/ה? כן.., אבל עוד שבועיים הוא טס ללפחות חצי שנה.. כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? פעם ראשונה בכיתה ג' עם מלך הכיתה בארון ספרים.. מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה השעה?!" ולפני שאתה הולך לישון: "דיי!! אין לי כוח" מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כל מני דברים.. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? נהגתי לעשות את זה.., אבל זה קשור לשאלה של "מה המצב הכי לא נעים..." צבעים: מה דעתך על ורוד? הוא חמוד מה הצבע האהוב עלייך? לא יודעת איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? סגול אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אין לי מושג האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן... אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פסטה/סטייק אתה אוכל ארוחת בוקר? אני לא אוכלת בבוקר, זה מגעיל מה הדבר שבחיים לא תאכל?עגבניות האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אוכל מקסיקני האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודעת צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל [חוץ מעגבניות] טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, אבל אחי כן והוא אמר שיש לזה טעם של קורנפלקס, ואז התברר שהוא לא טעם ורצה שאני אטעם.. למה?? כי אני אחותו הקטנה איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן.., הרבה.. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?כן אתה מבצע אותם טוב? כן.., זה לא כ"כ מסובך לקרוא איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ציור אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא בשנה האחרונה אתה עובד? כן, ואני שונאת כל רגע מזה מוסיקה אהובה: שנות ה-40, פאוור, האבי, רוק קלאסי.. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? חברים ודברים בסגנון.. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי.., אולי אדם.. החבר הכי מנותק מהמציאות? טשי החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין לי הכי חסר אחריות? מור הכי נודניק?אין לי הכי תינוקי? לא נראה לי שיש הכי יפה/חתיך? ברור שיב!!! החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? יוגב משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לאמא שלי למי יותר, אמא או אבא? אממ.. אמא [?!] יש לך אחים או אחיות? אחות ושני אחים ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? כלום.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אני כמעט שילמתי לגוגי לדרוס אותו... ככה שלא.. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי יש לך משפחה בחו"ל? אבא סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אני לא זוכרת איך קוראים לו.. זה "when the moon hits your eyes like a big..." שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יעקוב בושם אהוב: מה שטשי קנתה לי ליומהולדת תכשיט אהוב: שרשרת חרב שיוגב הביא לי התמכרות כלשהיא: ניקוטין וקפאין. יש חבר/ה? כן.., לא אמרתי את זה?! דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: עדין לא... הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הייתי צריכה להקליד משהו לאבא שלי והמחשב התחיל להחרפן הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: הכלב שלי רץ מהר והטיח את עצמו בקיר. בן אדם אחרון שראית:אחי שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון:ונטו עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? הוא/היא קורא/ת פה.. ואני מתביישת לומר... ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? תולדות הקולנוע על איזה מקצוע הייתם מוותרים? אנגלית, ז"א.., על המורה.. איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? תולדות הקולנוע האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כן, לא הייתם במקיף?! אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? זה נע בין-12 ל-85 כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? בין 2-4 יום.. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תמיד נשאר משהו... מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? בגרויות אני מניחה.., בהיסטוריה. מה הציון הכי נמוך שלכם?1 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 100 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ?4 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לעשן מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? לא יודעת לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? לא מסיבת סיום- בעד או נגד? לא מפריע לי האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? לא מפריע לי מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים?2 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: לא רע

DredLox

New member
שקרנית...

את סתאם אומרת : ) When the monn hits your eyes, like a big pizza pie, that's amo're : )

Alison Hell

New member
טוב נו נזרום

שאלות כלליות: שם: דימה גיל: 22 כיתה:- מזל:דלי מין:מידי פעם מיקום: פעם בשירותים פעם על הגג אבל בדרך כלל במיטה המילה הראשונה שעולה לך בראש: זרע מה עשית היום? קורס בפארטנר מה עשית אתמול? שיחקתי בסימס 2 בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: דור (חבר מהצבא) מתי התעוררת היום:6:15 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:קובי טאי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אני מניח שגם קובי טאי איך היחיסים עם ההורים?סבבה אחים:אח חורג ואחות למחצה איך החדר שלך נראה?מגניב פצצות חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?:אין לי חברים ואני מוכר את גופי לזנות כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?הומו יש לך אוייבים?שרדר וקרנק מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא מדברים על זה כמה חברים טובים יש לך?3-4 יש חבר/ה?כן כמה היו?מממ... רצניות ממש? 3 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא התנשקתי עדיין מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מין ולפני שאתה הולך לישון: מין מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? :)..חיחי יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?קובי טאי כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?כן צבעים: מה דעתך על ורוד?תלוי על מי מה הצבע האהוב עלייך?כחול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?טורקיז עם נקודות סגולות אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כחול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן , אני ילד חכם אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פירות ים אתה אוכל ארוחת בוקר?לא מה הדבר שבחיים לא תאכל?זיתים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?פשטידת ירק האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?רגל קרושה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?טורף טעמת פעם אוכל של כלבים?לא, של חתולים למה?? כי רציתי לדעת מה הטעם מן הסתם איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פירות ים קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן, לפעמים פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? סמים אתה מבצע אותם טוב? תלוי כמה חומר יש איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לעשות שפגט אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אם מישהי רוצה שאני יתנדב בגוף שלה צרי קשר בפרטי :) אתה עובד? החל מהיום מוסיקה אהובה: מזרחית כבדה מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מוסיקת מועדונים ריקוד עושה לכם את זה?כן מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?לא רואה טלויזיה מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? עומרי שלו החבר הכי מנותק מהמציאות? עומרי שלו החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גל שיאון הכי חסר אחריות? עומרי שלו הכי נודניק? איתי רישטלר הכי תינוקי? עומרי שלו הכי יפה/חתיך? עידן הורם החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מממ... כולם חרא אבל אני ילך על נדב רז משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לא ממש למי יותר, אמא או אבא? לא לשניהם יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? לא מה אתה אומר על אימוץ? לא אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשאת אומרת חיית מחמד למה את מתכוונת מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא, הכי מלכה יש לך משפחה בחו"ל? לא יודע סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: manowar - the power of my sword שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יוספית בושם אהוב: ארמני בלאק קוד תכשיט אהוב: - התמכרות כלשהיא: אופרות סבון יש חבר/ה? כן דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):צה"ל חלום שחלמת והתגשם:היו הרבה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:קמתי בבוקר הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:השאלון הזה בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:כוסאומו השאלות פה חוזרות על עצמן עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?קובי טאי

maya metal

New member
מזה סתם אומרת?!!? אתה הוא

מלך הדיסקו האגדי!! שאני סתם אומר משהו לאדון הגיגיליות!??!

../images/Emo47.gif

שאלות כלליות: שם:ענבר גיל:17 וחודש כיתה:י"א מזל:דגים מין:נקבה מיקום: ליד המחשב
המילה הראשונה שעולה לך בראש:רבין רבינוביץ' מה עשית היום?הייתי בבית ספר, נרשמתי לעבודה בבחירות, ישנתי, עשיתי שעורים בספרות והנני כאן מה עשית אתמול?אתמול היה לפנים! התעוררנו אצל עומר, הגר הכינה ספגטי, ובערב כלנו למקום של אבא ואחרי זה לדגנית בן אדם אחרון שהתקשר אליך:יוליה בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:הגר מתי התעוררת היום:ב5 וחצי בבוקר הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אף אחד, אני רק רוצה ללכת לישון בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אחותי איך היחיסים עם ההורים?לפנים אחים:הם השאירו אותי לבד איך החדר שלך נראה?בן זונה. החדר הכי יפה שראיתי חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?עבר שינויים, הרבה הרבה הרבה יותר טוב עכשיו, יש לי חברים נפלאים ואני אוהבת אותם! כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?סטלנית יש לך אוייבים?כן
מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך?4-5 יש חבר/ה?לא כמה היו?1 וחצי התנשקת? מתי בפעם הראשונה?פעם ראשונה בגן מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:כל מיני מחשבות בוקר הזויות כאלה ולפני שאתה הולך לישון:על החיים בתור פיראט, על החיים בתור פיראט בחלל, על העתיד שלי וכו' מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך?עובר הרבה, חיים שלמים מלאים בהרפתקאות :) יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?בטח כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: מה דעתך על ורוד?צבע בדיוני כזה... מה הצבע האהוב עלייך?ירוק איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?צבעוניים לגמרי ועכשיו הכל ירוק ושמח אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לא בדיוק צובעת. אני אגור בטירת אבן או בספינה חומה האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?סטייק אתה אוכל ארוחת בוקר?לא אוכלת בוקר מה הדבר שבחיים לא תאכל?בן אדם האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא נראה לי... איזה סוג של אוכל אתה אוהב?תלוי במצברוח קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?כן אתה מבצע אותם טוב?בדרך כן אבל כבר חודש לא יצא לי לבקר בסינמה סיטי איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לא נראה לי שאני רוצה כישרון שאין לי אתה עובד?לא כרגע מוסיקה אהובה:מוזיקה של שנות ה-80, שנות ה-40 וקאנטרי מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע
מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלוי בזמן ובמקום מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?מה שיש מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה?יש 4 חברים ממש טובים החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אני לא רבה עם אף אחד בזמן האחרון הכי נודניק?לא יודעת... הכי תינוקי?יש אחד.. הכי יפה/חתיך?
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?יש 4 משפחה:מי המשפחה?? אתה קרוב להורים שלך?כן למי יותר, אמא או אבא?פאפא יש לך אחים או אחיות?כן ואם אין לך, היית רוצה?כן מה אתה אומר על אימוץ?סבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בטח מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי הדר יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:זה לא בדיוק שיר... זה הפסקול של קינג קונג שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אלכסנדר, מכאל, אלה בושם אהוב:בושם בריח וניל תכשיט אהוב:הבטעת אראגורן שלי והתליון של ארווין התמכרות כלשהיא:קולנוע ושלטים יש חבר/ה?לא חלום שחלמת והתגשם:להפגש עם טרי גילאים ולדבר איתו הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:השעורים בספרות הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:הדגש|השיעור של מרדוש בן אדם אחרון שראית:הגר שדיברת איתו פנים מול פנים:הגר ובטלפון/פלאפון:יוליה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?דנגור ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד?המגמה והיסטוריה על איזה מקצוע הייתם מוותרים?בכיף הייתי מוותרת על אנגלית וחינוך גופני איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים?המגמה וספרות האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל?כן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר?80-10 כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד?יומיים האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו?אני מסיימת ללמוד הכל בזמן מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן?בהיסטוריה שנה שעברה ובאמנות גם שנה שעברה. באומנות היינו צריכים ללמוד 80 יצירות שכל אחת מפורטת על 4 דפים במקרה הטוב ובבגרות היו איזה 6 יצירות מה הציון הכי נמוך שלכם?השנה 70 ובכלל 0 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 150 (לא יודעת איך לעזאזל חישוב את זה ככה) כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ?5 מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים?אני תמיד אזכור את השכבה הזאת שהייתה לי עד עכשיו, את ז'3 ואת י'5 לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד?אולי רק להרחיב בקולנוע מסיבת סיום- בעד או נגד? בד"כ בעד, אבל השנה לא כ"כ איכפת לי האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום?לא מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים?0 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר:

DredLox

New member
חחחחחחחח!!!!

על החיים בתור פיראט, על החיים בתור פיראט בחלל גדול : )

RainPainter

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo204.gif

שאלות כלליות: שם: זויה גיל: עוד מעט 19 ^^ כיתה:
מזל: שור. מין: דיבור נגוע! אעא! מיקום: ירדן. המילה הראשונה שעולה לך בראש: רצח. מה עשית היום? עישנתי, התעצבנתי על ר"מ2, התעצבנתי עליהם עוד קצת, עשיתי אמבטיה, קיבלתי סחרחורת, מתתי, קמתי לתחייה, עישנתי, שתיתי תה, עישנתי ועשיתי הרבה דברים מטומטמים בפוטו פיינט. מה עשית אתמול?
אני ואוז הלכנו ל"יום שפצר את ספותיך לאלתר", והלכנו מרחקים די ארוכים כמו מאבו-עלי למרכז
ושביתות על תופרות שלא רוצות לתפור. ואז נרדמתי עם דגניה ואז הלכתי... הביתה?
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: המשק"ית שלי, אנה..
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: ר"מ2.
מתי התעוררת היום: 11? הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: גיא. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: מורן, יוליה ששונאת אותי, למפל וחן ותאיר ועוד כמה כוסיות מהקורס. איך היחיסים עם ההורים? אמאבא כפרות.
אחים: 2 אחיות, כפרות. איך החדר שלך נראה? בוא נגיד שלא ראיתי את הרצפה מיומשישי...
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כן. רצחתי הרבה חברים שלי, אז עכשיו אני מסתובבת עם פאנקיסטים.
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? כוסית? יש לך אוייבים? כבר לא.
מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?
זה קשור לבעיטה חזקה מידי, אז לומשנה... כמה חברים טובים יש לך? 2. יש חבר/ה? חס ושלום. כמה היו? מספיק. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? דיבור נגוע! מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איזה כיף זה גימלים...
ולפני שאתה הולך לישון: שיואו, גימלים זה כל כך כיף... מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? האמת שלפני כמה ימים נתנו לי לשחק במשחק כזה עם הרבה הרבה בעיטות בטלוויזיה כזה, אז כיסחתי ידיד של אוז, אז מאז אני חושבת על כמה מכות ידרש להרוג כל מיני אנשים שאני לא אוהבת, והאם כדאי לי לבקש אקדח.
יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. אני רוצה להיות רב חובל.
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא, בדרך כלל אני ממלמלת את זה בקול ממש כועס עם קללות באמצע. צבעים: מה דעתך על ורוד? זה קצת זרחני בשבילי. מה הצבע האהוב עלייך? כת-וֹם! איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כתום. כי זה צבע נורא חזק. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כתום
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? די!
אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אנטיביוטיקה
אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים. מה הדבר שבחיים לא תאכל? מישהו שאני מכירה
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אני לא אוהבת חולודץ, ואני לא אוהבת את כל הבפנוכו של החיות. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יש אנשים שלא אוהבים מולים, אבל זה הדבר הכי טעים בארץ. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת כמעט הכל. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ. לא. למה?? מה למה, כי זה לא נראה לי טוב. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל של אמא. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן. אתה מבצע אותם טוב?
לודעת.
איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת לנגן. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נופ. אתה עובד? צבא נחשב?
מוסיקה אהובה: מזרחית
מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. ^^ מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מטאל? ריקוד עושה לכם את זה? תלוי מי רוקד וכמה בגדים הוא מוריד תוך כדי. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? החל מהשעה 2 בלילה, דברים מטומטמים, כי אני לא נרדמת. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? ניקה. החבר הכי מנותק מהמציאות?
ניקה. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? דימה. וזה לא כמעט. זה כל הזמן. הכי חסר אחריות? למפל
הכי נודניק? אין כזה. הכי תינוקי? דגניה, לפעמים.
הכי יפה/חתיך? יוליה
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ניקה. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן. למי יותר, אמא או אבא? אמא. יש לך אחים או אחיות? 2 אחיות. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה אחות קטנה בשם מיצי.. מה אתה אומר על אימוץ? כל עוד אני יכולה לקרוא לה\לו מיצי, זה נהדר. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן. היא ממש שתלטנית.
מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הכוסית. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אלון דה לוקו- אור
שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מיצי!
בושם אהוב: DKNY- התפוח הירוק הזה. נו, ניו יורק משו. תכשיט אהוב: תכשיט שקניתי לאמא ליומולדת. הכי יפה בעולם. התמכרות כלשהיא: סיגריות, קפה שחור, דיבור ערסוואתי, אלימות, עצבים, SMS. יש חבר/ה? אה! דגניה. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הלכתי למג"ב וחסכתי הרבה כסף
חלום שחלמת והתגשם: לא רוצה לחשוב על זה, יש לי חלומות ממש מפחידים בזמן האחרון.
הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ר"מ2
הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שכמעט התעלפתי. זה באמת מצחיק. בן אדם אחרון שראית: אתמול, דגניה. שדיברת איתו פנים מול פנים: דגניה. ובטלפון/פלאפון: המשקי"ת שלי
עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם המשקי"ת שלי
בית ספר זה לא אקטואלי.

M a r U s k A

New member
../images/Emo190.gif

זה מה שאני עושה במקום ללכת לישון
שאלות כלליות: שם: מרינה. גיל: 19. כיתה: י"ב. מזל: אין! מין:
מיקום: הנוכחי? כי לא ישנתי בבית כמעט שבוע, מחר מתנחלת אצל דגנית! המילה הראשונה שעולה לך בראש: לישון!! מה עשית היום? נממ... קמתי בשעה 6 וחצי בבוקר, התקלחתי, שתיתי קפה, והתיישבתי ללמוד למתכונת! נמאס לי ללמוד למתכונת, התארגנתי ונסעתי לביצפר, גיליתי שקיבלתי 94 בבגרות בעל פה באנגלית
, התרגשתי קצת... ישבתי עם חברים שלי איזו שעה וחצי, נכשלתי במתכונת שנמשכה 4 וחצי שעות!!! , אחרי המתכונת טסתי לעבודה, סיימתי משמרת ועכשיו אני "ישנה" אצל חברה. מה עשית אתמול? באמת מה? ... קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי שצריך ללמוד למתכונת והתיישבתי מול המחשב, יצאתי לסיבוב בעיר של שעתיים עם שמעון (איזו נוסטלגיה של כיתה ז'
), חזרתי הבייתה ושושב חשבתי שצריך ללמוד, ובמקום זה ראיתי טלויזיה... ב4 הלכתי שוב למרכז, היה לי תור אצל רופא, אחרי זה סופר פארם, אחרי זה קניתי מתנה לחברה, אחרי זה החזרתי ספר לסיפריה שנמצא אצלי כבר כמעט חצי שנה.. בסופו של דבר חזרתי הבייתה ובמקום ללמוד רבתי עם עומר והלכתי לישון
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: עומרי. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: רז. מתי התעוררת היום: שש וחצי. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את הבן אדם שהכי מפנק אותי, את עומרי. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: טנצ'קה שלי
איך היחיסים עם ההורים? ככה - ככה... אחים: פסדר, בקושי רואה את המשפחה שלי עם סדר יום שלי. איך החדר שלך נראה? שאנטי
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצב נהדר! גדל ומתרחב מיום ליום
כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? סנובית
יש לך אוייבים? לא שידוע לי.. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אויש.. היו מספיק מצבים כאלו!! יש חבר/ה? ברוך ה' שפטרנו מעונשו זה... כמה היו? מספיק. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כיתה ו'? מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: קפה! ולפני שאתה הולך לישון: על כלום. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כמעט ולא נתקלת במצבים כאלו... יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יותר מדי. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לרוב כן, משתדלת לא להיסחף... צבעים: מה דעתך על ורוד? חמוד? מה הצבע האהוב עלייך? חום. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אפרסק. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? שיו, באמת?! אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? בשר. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ... האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא, לא נראה לי. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. למה?? למה שאני אעשה דבר כזה? קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן. אתה מבצע אותם טוב?
איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת לשיר, זה נראה לי נחמד. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. אתה עובד? כן. מוסיקה אהובה: אין משהו מוגדר. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה. ריקוד עושה לכם את זה?
מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? אין זמן. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? התשובה מורכבת מדיי! החבר הכי מנותק מהמציאות? עמירן! החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? עמירן! הכי חסר אחריות? עומר? הכי נודניק? גיל. הכי תינוקי? אזולאי ושני. הכי יפה/חתיך? אוו.. מקס, משה, עומרי, ענבר, רחלי... החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? טסיה ואלעדי. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לא כל כך. למי יותר, אמא או אבא? לאבא. יש לך אחים או אחיות? כן 2 אחיות. ואם אין לך, היית רוצה? מספיק לי. מה אתה אומר על אימוץ?
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן נו... מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? האחיין החמוד שלי!! יש לך משפחה בחו"ל? כן , רוב המשפחה שלי בחו"ל. סתם שאלות קיטבג: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אור. תכשיט אהוב: מגנוליה ויש לי הרבה! התמכרות כלשהיא: קפה ועוד כמה דברים
יש חבר/ה? אממ, נו... לא משהו מוגדר. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): מספרה ברמת אביב
חלום שחלמת והתגשם: התגשם ואז התנפץ! הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: המתכונת!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: איזה מישהו שלמד איתי בהנדסאים פגש ידיד שלי בבסיס חיל האוויר והתחיל לספר לו עד כמה אני כוסית... ואז ידיד שלי ניסה להסביר לי מי זה המישהו הזה ואני עדיין לא יודעת מי זה
בן אדם אחרון שראית: אירנה. שדיברת איתו פנים מול פנים: אירנה. ובטלפון/פלאפון: רז. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם עומרי. ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד?
סתאם נו.. כל מה שקשור לביו. על איזה מקצוע הייתם מוותרים? ספרות, ספורט, מתמטיקה, תנ"ך.... .... איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? אנגלית. האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? יותר מדי פעמים. אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? תלוי במזל ואין לי אותו יותר מדי. כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? יום במקרה הטוב
האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תמיד נשאר נושא, כי פשוט לא מספיקה הכל... מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? ספרות ותנ"ך שליש ספר כל פעם... מה הציון הכי נמוך שלכם? 33 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 98 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 2 מספיק
מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לשתות קפה. מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את מושיקו מהקפיטריה
לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? יש מצב. מסיבת סיום- בעד או נגד? יש נשף!
האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? במסיבת סיום , בטקס עצמו לא, בנשף ברור! מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 0. לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: מתיש!

M a r U s k A

New member
../images/Emo25.gif

תלוי....... בסוג הסרט, באנשים שאני הולכת לראות איתם ובמצב רוח! חוץ מזה טעעשי הרבה דברים השתנן אצלי

רק בגלל שאין לי מה לעשות...

שאלות כלליות: שם: אור גיל: 20 כיתה: סיימתי בי"ס... מזל: מאזניים מין: זכר מיקום: בבית שלי... המילה הראשונה שעולה לך בראש: משעמם מה עשית היום? עבדתי מה עשית אתמול? בדתי בן אדם אחרון שהתקשר אליך: דיקר בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:דיקר מתי התעוררת היום: 12:00 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: טניה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: טניה איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים: אחות אחת איך החדר שלך נראה? כמו אחרי מלחמת עולם חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצויין כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אהה... אנא ערף יש לך אוייבים? חס וחלילה מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? ששיקרתי ואז זה חזר אלי כמו בומרנג.. כמה חברים טובים יש לך? טובים טובים? 3.. אבל טובים הרבה יש חבר/ה? לא כמה היו? 1 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? ואוו.. לא זוכר מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: למה שוב קמתי כל כך מאוחר.. ולפני שאתה הולך לישון: אני אקום מאוחר בגלל השעה שאני הולך לישון בה מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? מי עצר את השעון? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כמובן כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: מה דעתך על ורוד? מזכיר לי ורד מה הצבע האהוב עלייך? צהוב איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כל הצבעים ביחד יוצרים שחור, לא? אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? חזה עוף בצ'ילי ! אתה אוכל ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכל? מרק חאשי האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא זכור לי כרגע האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא.. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? פח זבל - זורקים אלי הכל טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה?? כי אני לא כלב איזה סוג של אוכל אתה אוהב? עוף! [בלי שפעת..] קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? ברור.. אתה מבצע אותם טוב? מאמין שכן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? זה נשאר אצלי בסוד... אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? כן מוסיקה אהובה: הכל חוץ מרוק כבד ומטאל מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע עם חברים, בבית עם מישהי...
מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד עושה לכם את זה? כן מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? למי יש זמן לראות טליזיה... מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? עמית החבר הכי מנותק מהמציאות? סטיבן החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא חושב שיש אחד כזה הכי חסר אחריות? לא יודע הכי נודניק? לא יודע הכי תינוקי? לא יודע... הכי יפה/חתיך? לא מגיב על בנים.. סורי החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? עמית / סטיבן משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן למי יותר, אמא או אבא? אמא יש לך אחים או אחיות? אחות.. כבר שאלתם ואם אין לך, היית רוצה? אבל יש לי!! מה אתה אומר על אימוץ? רק אם זה כלב או חתול אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי..? יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: henree feat nikka - naked in the wind שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: טניה ? בושם אהוב: רושס תכשיט אהוב: השרשרת שמע ישראל שלי התמכרות כלשהיא: לא יש חבר/ה? כבר שאלתם!! לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): עבודה ? חלום שחלמת והתגשם: לא היה אחד כזה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: דיקר. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: שליימלעך!! חחחחח בן אדם אחרון שראית: אמא שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא ובטלפון/פלאפון: כבר שאלתם ראבאק!! דיקר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? טניה? ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? ספורט..? על איזה מקצוע הייתם מוותרים? כל השאר איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? אנגלית? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? 100
כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? 5 דקות.. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? ב5 דקות אפשר להספיק הכל? מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? חצי עמוד.. מה הציון הכי נמוך שלכם? -12
אצל אביבה!! היא הורדיה לי 10 על הפרעה מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? אני כבר לא בי"ב.. אבל 100 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 4-5 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? אין לי בי"ס... מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את החוויה דקה לפני שהחיים היפים מפסיקים. לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? צריך.. מסיבת סיום- בעד או נגד? בעד האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? לא השתתפתי מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? חששתי, אבל היום אני רואה שזה בסה"כ עוד שלב בחיים... לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: טוב, טוב מאד אפילו [בחיים לא חשבתי שאני אגיד משהו כזה..]

maya metal

New member
אתה רוצה לומר לי שהעבודה ברויאל

היא לא התגשמות חלום?! כי אני נהנת שם מכל רגע...

hvjfd

שאלות כלליות: שם:קרן גיל:16 וקצת כיתה:י'א מזל:קשת מין:נ'
מיקום: אריאל המילה הראשונה שעולה לך בראש:קיפוד מה עשית היום?הלכתי להביא קיפוד מת"א מה עשית אתמול?הלכתי למסיבה של אוסטפלד בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אבא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אליסיה מתי התעוררת היום:התעוררתי אתמול ב12 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הווו יש כל כך הרבה..]: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:ציטרין וספיר לא.. נו יש עוד מלאא איך היחיסים עם ההורים?סבבה לגמרי אחים:מה איתם? איך החדר שלך נראה?ורוד חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?בטח.בתחילת השנה לא היו לי חברים ואז היו לי 2 חברות ממש טובות והם עזבו ואז נשארתי עם חברה אחרת עכשיו ממש טובה ועוד כמה חברות כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?פריק.]: יש לך אוייבים?הווו כן. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?הווו היו כל כך הרבה.. כמה חברים טובים יש לך?2. ספיר ואליסיה יש חבר/ה?
כמה היו?חחח הרבה ביסודי אבל קובי היחידי שרציני.[: התנשקת? מתי בפעם הראשונה?ב-19.3.04 מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:קובי.
ולפני שאתה הולך לישון:קובי
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך?קובי! יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?
רוב הזמן,לרוע מזלי. צבעים: מה דעתך על ורוד?ורווודדד..^____^ מה הצבע האהוב עלייך?ורווודדד!!! ושחור.^_^ איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אדום עם ורוד ואפור אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?חום דובדבן. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?ג'חנון אתה אוכל ארוחת בוקר?
מה הדבר שבחיים לא תאכל?חצילים,פטריות,קלמנטינות וחלווה. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? חלווה האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן, פעם הייתי אצל הגר ולקחתי קופסת מטבורה ופוררתי בתוכה מצה [כי היה פסח] ואכלתי את זה עם כפית. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל ...מוהאהאהאה!!! טעמת פעם אוכל של כלבים?
למה??היה לזה ריח טוב איזה סוג של אוכל אתה אוהב?לודעת כלדבר. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא?
פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?לנגן בפסנתר ולצייר ולשיר אתה מבצע אותם טוב?פחות או יותר בקשר לפסנתר ולשיר.. לצייר לא ממש. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לדעת לצייר תותחי ושמיעה טוטאלית. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
אין לי זמן. אתה עובד?אין לי זמן
מוסיקה אהובה:פאוור מטאל, כל שאר המטאל ורוק ישראלי וסתם רוק.. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית של קובי.[: מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדוניים.^_^ ריקוד עושה לכם את זה?לא ממששש.. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אני לא רואה טלויזיה.. יש לנו בפנימיה רק ערוץ 1 ו-2 מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה?ספירוצ'קה החבר הכי מנותק מהמציאות?זמי החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אליסיה הכי חסר אחריות?אין אנשים חסרי אחריות סביבי חוץ ממני. הכי נודניק?נירית הכי תינוקי?נירית הכי יפה/חתיך?יפה- החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ספירוש משפחה: אתה קרוב להורים שלך? קצת למי יותר, אמא או אבא? אבא יש לך אחים או אחיות? כן שני אחים גדולים ואחות קטנה ואם אין לך, היית רוצה? כן מה אתה אומר על אימוץ? זה סבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד.. ואם תהיה לי היא תדאג למות לפני שאני אספיק לענות על זה. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אח שלי יש לך משפחה בחו"ל?
סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "והלילהה.. העיינים עייפות עד אור הבווקרר.." שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: טאי בושם אהוב: היפנוטיק פוייזן תכשיט אהוב: שרוך התמכרות כלשהיא: שוקולד יש חבר/ה?
לא אמרתי כבר שכן?? דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הקיפוד שלי הלך לאיבוד הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: איש אחד מהתחנה מרכזית. בן אדם אחרון שראית: אבא שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא ובטלפון/פלאפון: קובי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? קובי/ספיר ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? מוסיקה על איזה מקצוע הייתם מוותרים? מתמטיקה איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? מוסיקה האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כן... אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? אני לא יודעת.. זה קרה כל כך הרבה פעמיםם... כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? יום- יומיים גג.או אם אני בלחץ אז שעה –שעתיים לפני.. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תמיד נשאר נושא שלא נגעתי בו. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? היסטוריה מה הציון הכי נמוך שלכם?0 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)?100 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ?4 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? אהבתי ללכת לעשן.. אבל עכשיו שהפסקתי.. אני סתם יושבת על הספסלים ומציקה לאקסטרנים. מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את הדסה.. המנהלת.]: לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד?
מסיבת סיום- בעד או נגד? בעד האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום?|כן למה לא.? מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים?2 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: רע

למעלה