פרק עשרים...
היה סוף סבבה... רק היו כמה דברים שדי עצבנו אותי!!! ככה משאירים את אורלי? פגועה ובהריון מנדב והוא מתחתן עם ההיא?! ואת מאיה?! אולי יש לה רהיטים אבל אביתר עזב אותה... מזה שווה?! ולא היה בכלל שימוש בדריה כל העונה הזאת וחבל... אלה קטעים שלא אהבתי. אבל הסוף היה כזה סופי... למרות שהוא נשאר פתוח... איך הראו את החתונה... ובנדה עם האחות =) יאי... ואת הלוויה... ואת אביתר בצד (אוווךךך כפרה על היגאל נאור הזה!!!)... כזה עושה לך משו, לודעת... מעניין לדעת מה נסגר עם אמנון וולף והפלוגה... בינתיים צרות. חבל לי על הילד... מסכנצ'יק... כאילו גם זה די טראומה... כאילו המצב שם לא מספיק טראומתי אז הילד מבלה כמה ימים "טובים" רחוק מהבית ואז כשהוא משתחרר הוא צריך לראות את אבא שלו ככה?! דברים טובים על צה"ל בואו נגיד שהוא לא יחשוב אף פעם... (נכנסתי חזק, חח סה"כ דמות... לנורא). איך קלעו את הסצנה של הגירושים לעניין! כי בתכל'ס אני בת להורים גרושים, וברגע שילד מגלה את העיקר אז לא מעניין אותו כל החרא שמסביב, וידעו להראות את זה ממש יפה בסצנה, כל הכבוד להם! אהבתי! בקיצור אני רוצה לראות פתרונות נורמליים לדמויות למעלה!!! כמובן שהכל צריך להשאר לעונה הבאה... וסתם דבר שעצבן אותי - עוד פרק בלי מאיה!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררר אבל פרק יפה =) (כמעט) אחלה סוף.