שרשור פרק 20

../images/Emo195.gifשרשור פרק 20../images/Emo195.gif../images/Emo108.gif

הפרק האחרון
לאאאאאאאאאאאא
בפעם האחרונה נשמע את זה
אני זוכרת ששמעתי פעם אחרונה את השיר בעונה שעברה
צפייה מהנה

מי משחק את המג"ד החדש (הדתי)?

ניסיתי למצוא תשובה ולא מצאתי אשמח לדעת. תודה

שיילו

New member
הקצנה....

בתור מילואימניק ביחידה לוחמת זה די מקומם אותי על האופן שהציגו את זריקת הזין של החברה בסיור. לא לעניין שמציגים בצורה כ"כ מעוותת מה שקורה בפעילות מבצעית. לעולם לא ניתקלתי בסיור ובטוח שלא אתקל בסיור שזורק זין על בטיחות או על הופעה או שפתאום יורדים מהבט"שית מחלקה שלמה לשחק כדורגל באמצע פתיחת ציר. הגזמה פרועה של היוצרים !!!!

אפרת פמ

New member
לאן הגענו אתם מראים לילד איך הורגים

הגעתם לתת רמה מוסרית ונאמר פעם אל תעשה לחברך מה ששנו א עליך לנו עשו את זה בשואה ואתם מראים זאת בטלויזיה לא מראים לילד איך הורגים את אביו ולא חשוב מיהו הילד יכולתם להושיב את הילד עם הגב לארוע מחכה לתגובה או הסבר

shiratel

New member
את בכל זאת צריכה לזכור

שזה תסריט... ויכול להיות שזה קרה במציאות אבל זה מעבר לידע שלנו (או רק שלי)... ככה שלא נוכל לענות לך. תשובה תצטרכי למצוא במקום אחר.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

היה פשוט מרגש, אני באמצע התחלתי לבכות,אשכרה בכיתי. אני עדיין לא מאמינה שנגמר,זה עבר כלכך מהר, אבל נשארו הרבה שאלות באוויר, מה עם אורלי? איך נדב השאיר אותה ככה בהריון? מה עם בנדה והאחות? מה עם התינוקת הפלסטינית? מה עם תמרה ובנצי? מה עם ג'רי תמרה ונאווה? ומה עם המפקד הדגול עקיבא? יש הרבה שאלות, מקווה שתיהיה עונה שלישית,. היה מקסים
**ואני עדיין בוכה**

נכווווון../images/Emo108.gif

מה עם מאיה? איך אביתר השאיר אותה ככה אני לא מבינה,ממש לא מבינה אותו.

shiratel

New member
פרק עשרים...

היה סוף סבבה... רק היו כמה דברים שדי עצבנו אותי!!! ככה משאירים את אורלי? פגועה ובהריון מנדב והוא מתחתן עם ההיא?! ואת מאיה?! אולי יש לה רהיטים אבל אביתר עזב אותה... מזה שווה?! ולא היה בכלל שימוש בדריה כל העונה הזאת וחבל... אלה קטעים שלא אהבתי. אבל הסוף היה כזה סופי... למרות שהוא נשאר פתוח... איך הראו את החתונה... ובנדה עם האחות =) יאי... ואת הלוויה... ואת אביתר בצד (אוווךךך כפרה על היגאל נאור הזה!!!)... כזה עושה לך משו, לודעת... מעניין לדעת מה נסגר עם אמנון וולף והפלוגה... בינתיים צרות. חבל לי על הילד... מסכנצ'יק... כאילו גם זה די טראומה... כאילו המצב שם לא מספיק טראומתי אז הילד מבלה כמה ימים "טובים" רחוק מהבית ואז כשהוא משתחרר הוא צריך לראות את אבא שלו ככה?! דברים טובים על צה"ל בואו נגיד שהוא לא יחשוב אף פעם... (נכנסתי חזק, חח סה"כ דמות... לנורא). איך קלעו את הסצנה של הגירושים לעניין! כי בתכל'ס אני בת להורים גרושים, וברגע שילד מגלה את העיקר אז לא מעניין אותו כל החרא שמסביב, וידעו להראות את זה ממש יפה בסצנה, כל הכבוד להם! אהבתי! בקיצור אני רוצה לראות פתרונות נורמליים לדמויות למעלה!!! כמובן שהכל צריך להשאר לעונה הבאה... וסתם דבר שעצבן אותי - עוד פרק בלי מאיה!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררר אבל פרק יפה =) (כמעט) אחלה סוף.

vladik56

New member
דברים טובים או לא...

גם זה לא היה היו מלמדים בבי"ס שלו שהציונים אחראיים לכל בעיות העולם במיוחד לשלהם ושצריך לשנוא אמריקאים וישראלים ועוד מלא דברים...למי שלא מאמין אני יכול להביא אתר שיוכיח את זה

shiratel

New member
אתר של בצפר אחד או כמה

לא אומר שזה ככה בכלל בתי הספר שם... אתה לא חושב שיש לבתי ספר עוד דברים ללמד בבצפר חוץ מלשנוא? -וד"א, אני לא מדברת פה מדעה פוליטית, אני פשוט נגד הכללות-

vladik56

New member
לא אמרתי אתר של בי"ס אלא..

אתר של אנשים העוקבים אחריי מה שמתפרסם בעיתונים שלהם ומה שמלמדים בבתי הספר שלהם..למשל קראתי שם כשהאו"ם פנה אליהם לגבי החינוך לשנאה הם אמרו "אתם לא תקבעו מה נלמד ומה לא!" וזזתי לראות סרט ככה שאני אביא את הקישור מחר למי שלא מאמין לי!

iliketapuz

New member
לא הבנת מי מת בסוף..

של מי היתה ההלויה..ולא תגידו לי שם אלא הסבר מי זה (לא ראיתי הרבה פרקים)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifההלוויה

בתחילת העונה, בפרק הראשון, נהרג חייל בשם פיני. אבא שלו סרב לבצע לו קבורה עד שיהיה צדק ושהאחרים למוות שלו יסבלו. בסופו של דבר, המג"ד, שכרגע שחכתי את שמו, החליט שהוא מתפטר מצה"ל וזה מה שגרם לאביו של פיני להסכים להלוויה של בנו. אני מקווה שאני צודקת.. היו הרבה פרקים שלא ראיתי במלואם אלא רק בחלקים באתר אינטרנט.

iliketapuz

New member
אביתר ...

תודה.התחבר לי עכשיו שראו אותו עומד בצד על אזרחי

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifדיי מעצבן אותי

שאין עונה נוספת! עד שסוף סוף יש תכנית איכות שנראת טוב ומצולמת טוב (ולדעתי גם כתובה טוב) ומשוחקת טוב (
) מורידים אותה..... כ"כ חבל.... הייתה עונה טובה.

למעלה