שרשור פרק 52 - הכוח!

מה לעשות??

אין להם ברירה הם חייבים לחסוך בתקציב. והאמת היא שעכשיו הסיפור של מייקי הרבה יותר ברור לי. הוא בהחלט השתפר במשחק שלו. ולגביי אמה, אני חוזרת בי על "הכונפינה" היא נראת מהמם והיא גם מקסימה, אמנם מבחינת משחק יש לה עוד מה ללמוד אבל ברמת העיקרון, היא אחלה ליהוק. ומה עם דילן? הוא לא רוצה להגיע? תכף נגמרת העונה!

פיגמיסט

New member
איזה פרק מבוזבז!!!!

כמה שאלות! א. מה היה לריק ביד? ב. לא הבנתי איך אחרי האסון אמה ג'יני וריק נשארו בחיים?

מישהו 2

New member
מקווה שמחר יהיה קצת יותר אקשן

נראה לי שאם עשו תזכורת על כל מה שקרה עם מייקי ופרסו את זה כמעט על הפרק אז בטח יש לזה סיבה, שזה כדי שזה יעזור לנו להבין דברים שיקרו בהמשך.. למרות שאני בטוח שרובם זכרו את הדברים האלה כי עד שהתחיל האי 2 הם הספיקו לראות את האי 1 פעמיים...

Shai11101

New member
באמת פרק מבוזבז

אבל הייתה התקדמות בעלילה... בדרך כלל כשעושים פרקים כאלה הסיפור חיים והפלאשבקים נמשכים כל הפרק... שמתם לב לשינוי בקול של דניאל מורשת? עד הפרק הזה לא שמתי לב לשינוי בקול שלו... הוא ממש ממש התבגר ונהיה לו קול יותר גברי... בעונה הקודמת היה לו קול ציצני ותינוקי... ועברה כולה שנה..

מישהו 2

New member
יש שינוי בקול שלו

אבל אם כבר השתנה לו הקול באמת לגמרי אז גם הקול החדש שלו לא כזה גברי.

Shai11101

New member
כן לא התכוונתי שהקול שלו כזה גברי

התכוונתי שהקול החדש שלו יותר בוגר

8דושנקה8

New member
פרק יפה ולחלוטין לא מיותר ../images/Emo9.gif

אומנם הפלאשבקים כבר נחרשו טוב טוב בויאודי אבל מייקי ואמה
מפצים על הכל.... ושוב אני חוזרת על זה- והקטע האחרון רק הוכיח לי את זה יותר... בין ג'יני לצ'יף לדעתי היה משהו שהוא קצת יותר משנאה בין אם זה בהיסטוריה הנוכחית ובין אם ג'יני עדיין זוכרת\יודעת משהו (עוד מקודם לפני שהילדים סיפרו לה...)על ההיסטוריה הקודמת....

שובללבל

New member
סתאםםם פרק

מבוזבז יותר מדי קוצי מוצי לדעתי... מההתחלה ידעתי שזה יהיה פרק פלאשבק אני כבר מזהה פרקי לאשבקים של גיוראXDD אני במצב קשה במיוחדXDDD בקיצור לא אהבתי במיוחד... רק הסופ לא היה מובן לי על מה ג'יני הסתכלה ןאני שואלת שוב לייקה היא הכלבה של ליאת בלו? כי היא מה זה מוכרת לי

Superboi

New member
מזה, הפרקים מתדרדרים...../images/Emo59.gif

מאז הפרק בו גילינו שהמחתרת קיימת, לא היה שום פרק שמשתווה לפרקי הפתיחה של העונה. ולמה פרק פלאשבקים עכשיו? עדיף לקצץ במספר הפרקים מאשר למרוח (שלא נדבר על העונה הראשונה). אניוואי, גם בתור פרק פלאשבקים זה היה פרק חלש ביותר. כולנו זוכרים טוב את הסיפור של מייקי, גם אם ראינו רק פעם אחת את העונה הקודמת. וריק הזה דורש אגרוף!

שירטע

New member
פרק מבוזבז, אבל הקטע עם אמה ומייקי היה שווה

את זה
כאלה חמודים
ובפרק הזה אנחנו רואים שלמייקי כן יש אופי - הוא לא סתם ילדון קטן ופתי עם קול צייצני, הוא יותר בוגר [:

למעלה