שרשור שאלות

מה קרה לנדב????

מממ.. הי :) אשמח לדעת מה בדיוק קרה לנדב בסדרה כיצד הוא הגיע למצב הזה?.... מדוע הוא מגובס ? איפה אני יכולה להשיג את כל הסדרה? מישהו יודע? היכן אני יכולה לצפות בכל הפרקים ? האם ניתן לרכוש DVD ? תודה מראש , יעל :)

krusty5

New member
האם כבר הייתה ההלוויה של פיני?

אני מחכה לפרק שאני מופיע בו בסצינת ההלוויה של פיני אבל אני לא ממש עוקב אחרי הסדרה... מישהו יכול להגיד לי אם כבר הייתה סצינת ההלוויה? או שעוד לא קברו אותו? או שהייתה הלוויה וחתכו את הסצינה שרואים אותה? תודה!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאמנם פספסתי את הפרק הקודם

שהיה לפני שבועיים אבל הבנתי שהוא עדיין לא נקבר.. יש סביב הקבורה שלו בעיות.

shiratel

New member
אני חושבת ש...

אם פיני זה הבן של הדתי, אז אני חושבת שאבא שלו קבע שעד שלא מפטרים את כל האחראים בצבא הוא לא מוכן לקבור את פיני. זה מה שאני זוכרת.

עדידי00

New member
נאווה

שאלה: השחקנית שמשחקת את נאוה(המעוניינת לאמץ את התינוקת) מה שמה?

shiratel

New member
אין לי מושג, אבל...

היא משחקת בבשורות טובות את האחראית מטעם הערוץ! חח היא ממש אדירה שם

נדב

בעונה הראשונה הוא היה אמור לעבור לגור עם חברה שלו, אבל ביום שהם עברו קראו לו למילואים והיא נעלבה שהוא הלך והם רבו. אחר כך כשהוא חזר הביתה הוא מצא אותה עם איזה אחד בדירה וחשב שהיא בוגדת בו. הוא חזר למילואים ושם התפתח משהו בינו לבין קצינת הקישור והם שכבו. אחרי זה חברה שלו הודיעה לו שהיא בהריון. הוא היה במחסום כשהיה את הפגיוע ירי ונפצע ובגלל זה הגבס. עכשיו הוא חזר לחברה שלו, אבל הם שוב רבו ופרק האחרון הוא גם רב עם קצינת הקישור כי היא חשבה שיהיה בינהם משהו והוא לא... זהו נראה לי. לא חושבת שיש בDVD

למעלה