Wake me up when september 09' will end.

The Fantasy

New member
../images/Emo195.gifWake me up when september 09' will end.

טוב..אז כנראה שזה קורה באמת. מחר הצבא לוקח גם אותי. אני מנסה לחשוב איך להפרד מכן, למרות שאני יודעת שזה לא לתמיד [חס וחלילה] זה עדיין קשה לי. אבל ממש. יכול להיות שאני אהיה פה בסופ"ש הזה, ויכול להיות שלא. מה שבטוח שמעכשיו אני לא אהיה פה הרבה בפורום כמו פעם
אני לא מאמינה שהגיע הזמן שלי. אני פה כבר תקופה כ"כ ארוכה. עליתי לי"א כשהצטרפתי לקומונה [
], והנה אני כבר מחר על מדים. אני זוכרת כשרק קשת התגייסה. וסיפרה את סיפורי הטירונות שלה, והנה היא משתחררת כבר עוד 4 חודשים. ואז ויקי הלכה, וחזרה עם סיפורי טירונות משלה. ואדווה, שכבר פאקינג חודשיים בצבא. הזמן פשוט טס שזה לא יאומן. אני זוכרת את שבוע שעבר וכמה כיף היה עם לירוני ואופקושקוש שלי
במסיבת גיוס. תודה לכן על זה שבאתן, זה באמת כ"כ משמעותי בשבילי, ואתן חלק מהחברות הטובות שלי לדעתי. ובכלל, כל הבנות פה בפורום. ועידן
. עברנו כ"כ הרבה ביחד, והפורום הזה הוא כמו משפחה בשבילי. אז כן, קשה לי לעזוב את המשפחה. כמו שיהיה לי קשה להפרד מההורים מחר, ככה קשה לי להפרד מכולם פה. לירון היא כמו אמא של כולנו, ואתן אחיות בשבילי. ואח [
]. קשה לי לעזוב אתכן, גם אם זה לא להרבה זמן. אבל לפי מה שהבנתי היציאות בתפקיד שלי לא כזה משהו. ויש סיכוי שאני לא אהיה בבית למשך תקופה ארוכה גם. וזה הולך להיות קשה
ממש עצוב לי, אבל אני מבטיחה מבטיחה מבטיחה לחזור עם המון חוויות וזכרונות, והמון געגועים
אני יכולה להמשיך לחפור לכן עוד המון, ואז אני גם אתחיל לבכות, בייחוד שהימ פה ברקע, אבל אני אמנע מלעשות את זה. אני רק רוצה להגיד שאני אוהבת אתכן המווווווווון
והפורום הזה הוא באמת מדהים ומיוחד, ובגלל זה אתם היחידים שאני מקדישה להם מכתב כזה [או הודעה או וואטאבר P: ]. חשוב לי להפרד כמו שצריך. אוהבת את כולן, ותבטיחו לשמור על קשר איתי
או שאני הורגת אתכן
[למי שאין את הפלא שלי או שיש לה מספר חדש או כל דבר אחר, מוזמנת לשלוח לי מסר
]

milkshakit

New member
מתוקה שלי../images/Emo7.gif כ"כ עצוב לי שלא יצא לי להיפגש

איתך לפני, אני כ"כ מתגעגעת אלייך. מתי אפשר להתקשר אלייך?

../images/Emo27.gifדנההה ;;

המון המון בהצחלה בצבא, מותקה. ובקטנה, כמו שקשת משחררת עוד 4 חודשים, וזה עובר כלכך מהר [למרות שלא הייתה לי את ההזדמנות להגיד לה בהצחלה, כי אם אני לא טועה, לא היה לי מושג לגבי תפוז. O_O], ככה גם לך.3> שיהיה לך המון בהצחלה, בובי. ו.. תתחדשי על המדים. D: בטח יפה לך.

The Fantasy

New member
מותקה?../images/Emo12.gif מה עשית ממני? ../images/Emo6.gif

סתם סתם
תודה רבה מותק
ובאמת מקווה שיעבור מהר
חחח תודה
מחר אני אתחדש בהם XD

FFTL

New member
עאאאאאא דנההההה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

אני אתגעגע, ממשממשמממש.
שיהיה המווווווווווון בהצלחה בחייל הים קושקוש.
ותבואי לבקר כמה שיותר פה. אוהבתתתתתת:)
[הועתק מפורום 30
]

The Fantasy

New member
הווו../images/Emo23.gif

גם אני אתגעגע המווווווווווון
ותודה בובה
אנסה לבקר פה באמת כמה שיותר, לעולם לא אנטוש את הפורום הזה
גם לא במותי
אוהבת אותך המוןמוןמון

דנה ../images/Emo7.gif ../images/Emo223.gif

טוב, אממ, אנחנו לא מכירות הרבה זמן בכלל, אבל מהקצת שהכרתי אותך, את ממש חמודה וזה.
ובאסה שלא תהי הרבה זמן בפורום עכשיו. נתגעגע.
אבל לא נורא, זו חוויה, תהני כמה שאת יכולה, ובהצלחה!

The Fantasy

New member
יאא איזה חמודה את ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כן לצערי לא הספקנו להכיר הרבה
אבל גם את ממש חמודה
ואני גם אתגעגע
תודה רבה רבה רבה

inbal287

New member
../images/Emo7.gif

ממש עצוב לי. ואין לי מה להגיד... כי באמת שעצוב לי ואני נורא אתגעגע אלייך. ונהניתי מאוד במסיבת גיוס שלך ולהיות אצלך ואיתך... היה נהדר... ואוף, אל תתגייסי
. שיהיה לך המון בהצלחה
. אני בטוחה שתעברי את זה כמו גדולה ובלי שום בעיה. ותדעי שכולנו תמיד כאן, מתגעגעים אלייך ופה כדי לתמוך אם את מבואסת. אוהבת אותך המון
.

Rose131

New member
אוי המון בהצלחה מותק../images/Emo23.gif

נו, רק עוד שנתיים וסיימת
ו.. אני לא טובה בדברים כאלה. אז המ. בהצלחה

Blade Of Fire

New member
הו, בהחלט גיוס קל

עד כמה שאפשר... אחרי הכל זה צה"ל.... והיי אני מדמיין אותך במדים, כולך צעירה חמודה, ואת יפה כמו תמיד:) תנסי לקחת הכל בקלות ולהשתדל לא להכות את המפקדים שלך... זה לא יכול להיות טוב

ויקס

New member
בהצלחהההההההההההההההההה!!

באיזה תפקיד את הולכת להיות??? למה מישהי כתבה בחיל הים? אולי עוד תהיי איתי!!חיחי אל תדאגי הכל יהיה טוב..כמו שאומרים צבא זה לא גלות..או משו מסגנון
אז אל תשכחי את כל הטיפים..וקחי את הכל כחוויה!
X 100

little WhiSper

New member
/tapuzforum/images/emo6.gifאהבתי ת`כותרת...

כפרעלייך, אני בעצמי לא מאמינה שהיום הזה כבר הגיע, הזמן טס בצורה מטורפת. כמו שכבר אמרתי לך בהודעה, אני לא יכולה ממש עכשיו להשקיע במכתב, אבל מחר אני בבית אז תקבלי ממני מסר. בנתיים אני רק אזכיר לך, מניסיון, לא לשכוח שלא משנה מה- קחי הכל בקלות ותזכרי שהכל עובר! שיהיה לך לילה טוב יקירתי, תנסי לישון, תנשמי עמוק, ואני אוהבתותך. /tapuzforum/images/emo24.gif

under the rose

New member
כ"כ רציתי לפגוש אותך לפני ובסוף לא יצא:(

אני לא יודעת אם השעה מאוחרת מדי לשלוח הודעה לפלא=/ אז אני אשלח מחר בבוקר
גיוס קל ובהצלחה!
לפחות התפקיד שלך נשמע די נחמד.. אני מקווה שתהני ותחזרי עם מלא חוויות שתוכלי לחפור לנו:) אני אתגעגע אלייך המון!
ותבקרי כשתוכלי

5ifi

New member
קצת באיחור...

ככה זה כשאתה בפנימייה...אפשר להגיב רק בחמישישי... דנה מיי דארלינג!!! אף על פי שאני לא ממש מכירה אותך- המון בהצלחה!! ואני אתגעגע ל...הודעות שלך בפורום??!! הממ...כן..טוב, תהיי חזקה, בסוף הטובים מנצחים!! ומה שלא הורג מחשל, ולכל שבת יש מוצאי שבת, ולמה האחרונים תמיד בסוף? ועוד כל מיני משפטי צבא כאלה שיכניסו אותך לאווירה ואני מקווה שרוממו את מצב רוחך... (והכותרת ענקית בהחלט) מי ייתן ורוחו של וילה תהיה איתך! בהצלחה שוב ואל תשכחי שיש סופ"שים ולמרות שהמיטה קורצת- המחשב יותר!!! (זה אומר- בואי לפורום!)

למעלה