אחים ומעשים פליליים

../images/Emo196.gif אחים ומעשים פליליים ../images/Emo88.gif

לו אחד מהאחים/ות שלכם היה מסתבך במשהו פלילי ונכנס למאסר, איך הייתם מתייחסים אליו מעתה ואילך
איך הייתם מגיבים אם היו מציקים לכם לגביו
איך תומכים בהורים כשהאח עושה משהו כזה
ולא, אף אחד אצלנו לא עשה משהו פלילי, סתם מנסה להכניס קצת עניין לפורום, אז יאלא לענות

always be me mc

New member
לצערי יש לי נסיון אישי בזה..

(כן אם כבר הגעתי אז אשפוך את מה שיש לי על הלב
) אחרי שאח שלך מתסבך בצרות ונכנס למאסר במקרה שלי אני מרגישה שזה בלתי נמנע לחוש אכזבה וגם קצת כעס(על זה שאמא מחפשת אחריו עד השעות המאוחרות של הלילה) ושלא נדבר על פחד(כי בכל זאת יש סיבה שהוא נאסר וזה לא שהוא תמיד עדין איתנו בלשון המעטה) אבל בסופו של דבר עם כל הכאב, והבכי הוא תמיד ישאר אח ואח אוהבים איפה שהוא בלב אז זה בלתי נמנע שיהיה אכפת ממנו(גם אם אני תמיד מפצירה שלא) ולאהוב אותו

אמ..לא יודעת-

ברוך ה' אין לי ניסיון בזה
אבל אני מאמינה שעדיין הוא\היא ישארו אח\אחות שלי למרות הכל... איך אפשר לתמוך בהורים במצב כזה? אמ...להיות ילדים טובים-להקשיב ולעזור כשצריך..

Jen74

New member
מסתבך והולך ../images/Emo122.gif

שניים מהאחים שלי היו בכלא הצבאי בגלל עריקות. לזכותם ייאמר שהם ניסו לעשות הכל כדי להמשיך לשרת וביקשו לעבור בסיסי כי הם סבלו ממש קשה איפה שהציבו אותם, נפשית ופיזית והמפקדים שלהם התעלמו מהם מבקשות המעבר והתעמרו בהם עוד יותר אחרי שביקשו לעבור. אז הם ישבו בכלא הצבאי בגלל עריקות. האח הצעיר כבר ישב בכלא הצבאי בגלל משהו פלילי וזה מכעיס, זה עצוב וזה כואב גם על האח שהסתבך ככה וגם על ההורים שמרגישים עם זה רע מאוד. אמא שלי כמו כל "פולניה טובה" ישר שאלה את עצמה (בקול כמובן, שכולם ישמעו) "איפה טעיתי? מה עשיתי לא נכון?". לך תסביר לה שחמור גדול בן 18 פלוס כבר חי את החיים שלו וצריך לבד לדעת לא לעשות טעויות. אנחנו 4 אחים, שלושה מאיתנו לא עשינו מעולם שטויות שגובלות בפלילים והוא כן. אז זה לא רק עניין של חינוך. בתור אחותו כעסתי עליו, הייתי מאוכזבת ממנו, הייתי מופתעת ממנו, הרגשתי שפתאום אני בעצם לא מכירה אותו. מה שלמדנו מכך כמשפחה זה לתמוך בו יותר, להקשיב לו יותר ולנסות להיות לו לעזר בכל הזדמנות כדי שלא יגיע שוב למצב שהוא לא יכול לבוא אלינו ולדבר איתנו, האחים וההורים. מנסים להרחיק אותו מצרות.

למעלה