בשרשור חוקר

X Slider

New member
../images/Emo196.gifבשרשור חוקר../images/Emo196.gif#1

מתחילים בשרשור חוקר מס' 1 - וקורבן (קורבנית
) החקירה היא:
הילה טוביאן המלכה
אתם מוזמנים לשאול אותה כל שאלה שעולה על דעתכם וחובתה לענות! מ"איך קוראים לך?" ועד "מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה?" תהנו! נ.ב
יש רק 4 משתתפים (כולל אותי
) וזה לא מספיק! מי שרוצה להשתתף גם בחקירות אז שיציין זאת כאן!

FlakY

New member
חח נשמע מעניין :)

הילה, המלכה זה חלק מהשם משפחה שלך או שזה סתם כינוי? P: סתם שאלה רצינית : איך הגעת למוזיקת האוס/דאנס?

X Slider

New member
ושכחתי לציין

אפשר לשאול כמה שאלות שרוצים!! אפשר לחבר שאלון שלם

../images/Emo204.gif היי ../images/Emo13.gif

הילה טוביאן זו בכלל לא אני... ככה בדרך אגב.
הילה היא הזוכה של פרוייקט Y2 והצטרפתי לתפוז בזמן התחרות ומאד מאד אהבתי אותה ומכאן בא השם. :) שמי האמיתי הוא בכלל דנה! נעים להכיר. האמת שבתחילת כיתה ו' בת דודתי שמעה המון המון לאסגו ואני פשוט התאהבתי בשירים שלה... אח"כ אחי התחיל עם סקוטר ומפה לשם יצא שגם אני התחלתי להוריד שירים. בכיתה ז' בערך היה לי ידיד שהיה שולח לי המון המון האוסים ומשם כבר התאהבתי ולא יכולתי להפסיק. :)

FlakY

New member
מצטער שאני לא מעודכן P:

הילה טוביאן (מי יודע מי זאת?! X:) 1. מה הטעם גלידה האהוב עלייך 2. בת כמה את? 3. מה הסידרה האהובה עלייך? (אם יש כזאת) 4. יש סגנונות אחרים חוץ מפופ/דאנס/האוס שאת אוהבת? 5. נכון שאני חמוד? XD

../images/Emo204.gif

1. מה הטעם גלידה האהוב עלייך? שוקולד פליק או משהו כזה. עם חתיכות שוקולד נמסים...
2. בת כמה את? 15 3. מה הסידרה האהובה עלייך? (אם יש כזאת) פרדייז הוטל ופרוייקט Y1+2. 4. יש סגנונות אחרים חוץ מפופ/דאנס/האוס שאת אוהבת? פופ אמריקאי.
ניו מטאל [LP] 5. נכון שאני חמוד? XD כן, בן כמה אתה?

אין כאן מה לא להבין

יש לי ניק ניים אחר בתפוז, כמו שאת אהבת את הילה טוביאן ופתחת ניק על השם שלה, ככה אני עשיתי עם הניק ניים שלי. מובן?

SummerNightCity

New member
דנה נשמה. ../images/Emo9.gif

למה את נכנסת לפה פעם ב? :( למה קראת לעצמך "הילה טוביאן המלכה"
? מהו הקטע האהוב עליך של עופר ניסים? את עדיין שומעת בריטני, נכון? מה את אוהבת לעשות? שיר אהוב: סרט אהוב: סדרה אהובה: צבע אהוב: ואם את רוצה עוד שאלות, תגידי!

../images/Emo204.gif ../images/Emo13.gif

למה את נכנסת לפה פעם ב? :( כי הפורום לא הכי פעיל אז כשאני נכנסת אני מגיבה להכל. :) למה קראת לעצמך "הילה טוביאן המלכה" ? נו, עניתי לפלקי Y.
מהו הקטע האהוב עליך של עופר ניסים? קטע מ- ONLY YOU. את עדיין שומעת בריטני, נכון? ברור! מה את אוהבת לעשות? להיות במכון כושר שלייייי! [טוב, לא בדיוק שלי] שיר אהוב: האו מאצ' איז דה פיש - סקוטר. סרט אהוב: עיר בלהבות. סדרה אהובה: פרוייקט Y. צבע אהוב: שחור!

SummerNightCity

New member
יו,

מכון כושר.
גם אני אוהבת את שלי [נו] הכי הכי. ושכחתי לשאול אותך כמובן, מהו השיר האהוב עלייך של שון פול? ואם כבר, מהו השיר האהוב עלייך של בריטני? ואל תגידי, הוא יהיה פעיל, תתחילו לכתוב קצת כולכם.

../images/Emo204.gif אני אוהבת את טמפרטורה

ועוד שיר שהוא עשה עם איזו זמרת, דואט. שיר ממש ממש מדליק. של בריטה? BTMYH. אי וויל!

SummerNightCity

New member
איך את מצליחה להחליט. ../images/Emo2.gif

יש לו המון דואטים.
אבל הכי מוכרים- בייבי בוי עם ביונסה, ברית' עם בלו קנטרל, ואיים סטיל אין לאב ויט יו, עם סשה.

למעלה