התעוררות

../images/Emo196.gifהתעוררות../images/Emo196.gif

שא-לום לכולם
מה קורה אנשים? מישהו פה בכלל??! אם כן,בבקשה להגיב,גם כאלה שצופים בנו ולא מגיבים באופן קבוע כי שמתי לב לתופעה מעצבנת מאז עליית מערכת הפורומים החדשה של תפוז,ה"תופעה" היא סגירת פורומים רדומים-כאלה שיש הבדל של חודש\חודשיים משרשור לשרשור ויש לי הרגשה שגם הפורום שלנו על הכוונת, כי אין מה לעדכן בקשר לשאקירה הכול שקט מדיי בגזרתה,ובגלל זה אין תזוזה בפורום וההרגשה שלי לא טובה כי אם יסגר הפורום לי יהיה מאוד עצוב[למעשה לכולנו יהיה מאוד עצוב]אז לזמן הקרוב יש לי כמה פרוקיטים מתכוננים כדי שהפרום ימשיך לתפקד עד שלשאקירה יצא אלבום חדש או עד שנחזור לשמוע עליה בתדירות גבוהה או שמסע ההופעות תתחדש. או בקיצור עד שיהיה מה לעדכן .אז ככה בשביל ההתחלה הכנתי שאלון התעוררות ואני מצפה לכמה שיותר תגובות מכולם!!!!!
שם::
שיר שמתנגן ברקע??
שיר שחרשתם עליו לאחרונה??
אלבום שקניתם\חרשתם לאחרונה??
סרט טוב שראיתם לאחרונה??
אם כבר סופשבוע חורפי,ירד אצלכם גשם??
אוהבים חורף?אם כן,לא למה??
משהו טוב שקרה לאחרונה??
משהו טוב שעומד לקרות??
ניחוש קטן למועד יציאת האלבום הבא של שאקירה??
ותמונה שאהבתם:: ושיהיה סוף שבוע מקסים מקסים,ושהחורף ימשיך וימלא שוב את הכנרת

shakira5

New member
../images/Emo124.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

שם
נופר לוי
שיר שמתנגן ברקע
אוהוו...היו כמה היום
Beyonce-Halo Neyo- Because Of You Solange Knowles - I Decided Duffy - Stepping Stone Kanye West - Love Lockdown Kanye West - Heartless Mia - Paper Planes Dido - Don´t Believe In Love ואלו רק כמה על קצת המזלג...אויי אני חולת היפ-הופ
שיר שחרשתם עליו לאחרונה
Kanye West-Love Lockdown ...בהחלט חרישה
אלבום שקניתם\חרשתם לאחרונה
אלבום
לדעתי Dido-Safe Trip Home היה אחד האחרונים,וגם האהובים ביותר...אויישש היא רק משתבחת עם השנים
כל מילה מיותרת-אלבום נהדר ומומלץ מאוד
סרט טוב שראיתם לאחרונה
לא זוכרת את השם
אם כבר סופשבוע חורפי,ירד אצלכם גשם
ירד ירד...
אוהבים חורף?אם כן,לא למה
לא ממש...למען האמת,זה די תלוי במצב הרוח שלי באותו רגע חורפי...יש רגעים שכל כך בא לי סוף כל סוף לצאת,ואני כבר כל כך מתחננת על יציאה מסויימת ע המשפחה או חברים,זה לא משנה,ופתאום ברגע הכל מתבטל בגלל איזה גשם,וזה כל כך מבאס אותיי....
כמו היום למשל...אוף&#39
משהו טוב שקרה לאחרונה
מממ...לא כל כך קרה משהו נהדר בזמן האחרון...הייתה יום-הולדת מקסימה לאמא,למרות שהייתי חולה והמחלה חלפה לה רק אתמול,וחוץ מזה שבוע די שגרתי מינוס.
משהו טוב שעומד לקרות
לא מצליחה לחשוב על משהו...שבוע דיבאס וגדוש מבחנים
ניחוש קטן למועד יציאת האלבום הבא של שאקירה
אין לי,אבל שיהיה כמה שיותר בקרובבבבבבבבב
ותמונה שאהבתם
3 תמונות: 1)תמונה מקסימה של שאקירה,מאחד הסגנונות האהובים עליי בתמונות
2)תמונה מדליקהה
3)תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה של ריהאנה...בין התמונות היפות של בין הזמרות היפיפיות
סוף שבוע טוב מורני,וכל הפורום המקסים הזה

עונה../images/Emo8.gif

שם::מורני שיר שמתנגן ברקע::הגשמה עצמית-אריק ברמן שיר שחרשתי עליו לאחרונה::Thriving Ivory-Angels on the moon וShine on..והחרישה ממשיכה בדקות אלה
אלבום שקניתם\חרשתם לאחרונה:::אין..אבל אני רוצה לקנות את הדיסק החדש של ביונסה,זה שאמור להיות כולו בספרדית סרט טוב שראיתם לאחרונה:::אני וסרטים לא כול כך מסתדרים טוב ביחד אם כבר סופשבוע חורפי,ירד אצלכם גשם:::כן,בטח
אוהבים חורף:::בטח שאני אוהבת..זו העונה האהובה עלי אני לא אוהבת את הקיץ הישראלי,כי אני גרה ליד הים והלחות נורא גבוהה וזה נותן הרגשה דביקה ולא נעימה כזו בלעעע
משהו טוב שקרה לאחרונה:::הצטרפתי ל"חוג" משפטנים צעירים,זה קבוצה שנפגשת פעם בשבוע בבית משפט פה בחיפה ורואה דיונים אמיתים,לומדת על מערכת המשפט,נפגשת עם שופטים,משהו שממש מעניין אותי משהו טוב שעומד לקרות:::וואלה לא יודעת,מה שבא ברוך הבא
ניחוש למועד יציאת האלבום החדש של שאקירה:::אממ אני מניחה שמשהו בסביבות מרץ-מאי,כאילו משהו לקראת הקיץ הבא ותמונה שאהבתי
והיה ממש קשה לבחור

yaelsn

New member
עונה../images/Emo39.gif

יוו מלא זמן לא הייתי פה.. זוכרים אותי?
שם: יעל שיר שמתנגן ברקע?? כרגע כלום
שיר שחרשתם עליו לאחרונה?? שירים ביפנית
אלבום שקניתם\חרשתם לאחרונה?? אלבום של להקה יפנית שאני אוהבת
סרט טוב שראיתם לאחרונה?? מממ... בטוח היה משהו אבל אני לא זוכרת. אני יכולה להמליץ לכםעל ספר מעולה שאני קוראת עכשיו: "ארבעה בתים וגעגוע". מאוד מומלץ!
אם כבר סופשבוע חורפי,ירד אצלכם גשם??
אוהבים חורף?אם כן,לא למה?? אוהבת! כיף להתחפר בשמיכות כשיש גשם בחוץ
משהו טוב שקרה לאחרונה?? פרוייקט בצבא שיצא די מוצלח למרות כל החששות שלי
ובשורות משמחות שקיבלתי מכל מיני אנשים בימים האחרונים... משהו טוב שעומד לקרות?? אין לי מושג מה עומד לקרות בעתיד חחח ניחוש קטן למועד יציאת האלבום הבא של שאקירה?? בקרוב?
היא חתומה על איזה חוזה שלפיו האלבום ייצא עד סוף 2009 אז בואו נקווה לטוב
ותמונה שאהבתם:

shakira5

New member
יעללללללללייי../images/Emo24.gifזוכרים גם זוכרים../images/Emo23.gifחח...

חח שירים ביפנית
יפה
יש לי חברה שגם היא מאוד אוהבת לשמוע שירים ביפנית...יש לה אפילו מילון עברי-יפני שיש בו גם כל מיני צירופים כאלה לדיבור ביום-יום...זה מילון כיס והיא מסתובבת איתו כל היום וזורקת משפטים ביפנית
חח... תמונה מקסימה
המשך שבוע טוב

THE ILLEGAL ONE

New member
גמני כאן!!

שם::חנוש המאמוש,וברצינות חן שיר שמתנגן ברקע??יוני בלוך-מכיר אותו שיר שחרשתם עליו לאחרונה??כל השירים של יוני בלוך אלבום שקניתם\חרשתם לאחרונה??יוני בלוך סרט טוב שראיתם לאחרונה??מממ לא זוכרת אם כבר סופשבוע חורפי,ירד אצלכם גשם??לפני הרבה זמן,אני והחבר עמדנו בחוץ ונרטבנו
אוהבים חורף?אם כן,לא למה??כן!!!!!!!!! כי לא מזיעים ומסריחים כמו בהמות משהו טוב שקרה לאחרונה??ממממ התחלתי לעשות בייביסיטר על ילדה חמודה בישוב משהו טוב שעומד לקרות??ממממ אישי
ניחוש קטן למועד יציאת האלבום הבא של שאקירה??23.3.2009 אאאא 23 הצילו!! זה עוקב אחרי!!(חובה לראות את הסרט "המספר 23") ותמונה שאהבתם::רגוש

למעלה