התפקדות דצמבר

../images/Emo196.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo150.gif

אסור לתת לפורום להיות יבש! למי שיש דרכים להפעיל את הפורום-הוא יותר ממוזמן לעשות זאת
שם: גיל: דרך ליצירת קשר : משהו רע שקרה החודש: משהו טוב שקרה החודש: מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה? תאריך משוער לעליית העונה התשיעית:

מתפקד!

שם: שוהם גיל: 22 דרך ליצירת קשר : מסנג'ר [email protected] משהו רע שקרה החודש: אני מדחיק דברים רעים שקורים לי
משהו טוב שקרה החודש: הרבה חברים שלי התארסו... מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? מגיע לה!!! *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה? בסה"כ די ראויה וחיבבתי אותה, אבל היו כאלה שיותר הגיע להן לדעתי... תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: אין לי שמץ...אבל בכל אופן כבר ראיתי אותה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif

שם:מונטי גיל:20 דרך ליצירת קשר : אין משהו רע שקרה החודש:X משהו טוב שקרה החודש:קרו כמה P: מה דעתך על הזכיה של ג'סלין?כפרעליה ^^ *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה?לא רוצה לספיילר יותר מדי,אז אני אחסוך ואגיד כמו בלונדי תאריך משוער לעליית העונה התשיעית:מה אני דבורה הנביאה?

NP16

New member
להלהלה

שם:נדב גיל:18 דרך ליצירת קשר: מסר משהו רע שקרה החודש: יום רביעי אחד.. משהו טוב שקרה החודש: אותו יום רביעי.. מה דעתך על הזכיה של ג'סלין.? העדפתי את נטשה ורנה,אבל סבבה יש זוכות גרועות יותר *לצופי עונה 11-מה דעתך על הזוכה? הגיע לה בסופו של דבר תאריך משוער לעליית העונה התשיעית : נראה לי משהו כמו 24 לפברואר

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif

שם: מיכל גיל: 17.5 דרך ליצירת קשר: לשלוח לי סמס. סתם
משהו רע שקרה החודש: נראה לי שחטפתי בלאקאווט, אני לא זוכרת כלום. משהו טוב שקרה החודש: היה לי חודש די טוב בסך הכל, למיטב זכרוני... שלא ממש מחודד היום... מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? זוכה לא משהו לעונה לא משהו, אבל שיהיה לה לבריאות (במקרה שהיא תאכל משהו) *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה?
מעולה תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: אני מקווה בשבילכם שהיא בכלל לא תעלה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo6.gif

'במקרה שהיא תאכל משהו'
'אני מקווה בשבילכם שהיא בכלל לא תעלה'

IkMfNiY

New member
גם אני ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
דרך ליצירת קשר : מסנג'ר [email protected]
משהו רע שקרה החודש: אממ
משהו טוב שקרה החודש: אממ
מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? :/ *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה?
תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: בטח רק אחרי פרוייקט מסלול :) יעל

../images/Emo9.gif

שם: אסתי גיל: 17 דרך ליצירת קשר : שלחו לי מסר
משהו רע שקרה החודש: - משהו טוב שקרה החודש: - מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? הגיע לה
תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: אני מקווה שבסביבות ינואר-פברואר.

efif1212

New member
היי כולם ../images/Emo13.gif

כמה זמן לא הייתי פה! מה שלומכם? שם: אפרת גיל: 20 דרך ליצירת קשר : אממ מסר? משהו רע שקרה החודש: לא רואים את החורף מגיע. משהו טוב שקרה החודש: התחלתי לראות אורות ליל שישי והתאהבתי
מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? הזוכה האהובה עליי בתולדות הטופ
*לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה? בסופו של דבר ממש ממש מגיע לה, אבל הייתי בעד מישהי אחרת... תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: מקווה שלא רכשו אותה, חבל על הכסף.

Nataly B

New member
מתפקדת באיחור עצבני!

שם: נטלי גיל: 17 וחצי דרך ליצירת קשר : מסר משהו רע שקרה החודש: מה שהיה היה :) משהו טוב שקרה החודש: לא היה משהו מיוחד האמת. מה דעתך על הזכיה של ג'סלין? טיפה מאוכזבת האמת. *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה? - תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: -

iqiqiq

New member
מתפקד!!!

שם:דניאל גיל:17 וחצי דרך ליצירת קשר :http://www.mekusharim.co.il/profile.aspx מקושרים משהו רע שקרה החודש:נכשלתי תיאוריה 9! משהו טוב שקרה החודש: עברתי תיאוריה 10!!!!!!-אחרי שנה של ניסיון!! מה דעתך על הזכיה של ג'סלין?-הגיע לה *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה?-פסדר אהבתי את המקום ה-3 יותר תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: לא יודע מקווה בקרוב זאת העונה שאני הכיי אוהב!!!!!!!!

מה זה?../images/Emo2.gif תאורייה עשירית../images/Emo2.gif?

וואי, אני מתכננת ללכת לעשות שבוע הבא... מקווה שילך טוב =] הקישור למקושרים מוביל אותי למקושרים שלי O:

iqiqiq

New member
אהה

-קודם כל בהצלחה שיהיה לך!!! ואם את רוצה אז תחפשי "דניאל יגודייב" בחולון ,אני היחיד עם תמונה ותמצאי אותי =]

מסתבר שיש פה יותר אנשים משחשבתי../images/Emo140.gif

שם: אמיליה גיל: 22 דרך ליצירת קשר: תוסיפו אותי לחברים פה בתפוז
משהו רע שקרה החודש: כרגע זה שולי משהו טוב שקרה החודש: עברתי לגור בת"א עם החבר המושלם שלי והתקבלתי בדיוק לעבודה שרציתי, בקיצור החיים יפים יותר מאי פעם מה דעתך על הזכיה של ג'סלין?הגיע לה אבל היו בנות יותר מרגשות כמו רנה ופלישה *לצופי עונה 11- מה דעתך על הזוכה? לא עוקבת תאריך משוער לעליית העונה התשיעית: מקווה שכמה שיותר מהם!!!! ולמה אתם לא שמים תמונה? אני רוצה לדעת איך אתם נראים

למעלה