התפקדות חבר'ה!

WhiteShadows

New member
../images/Emo196.gif התפקדות חבר'ה!

לאן כולם נעלמו
התפקד
מספר: שם מלא: מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? צבע גרביים: מהר! אבטיח או מלון?
: איחולים לטום
: איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית
: השיר האחרון של קין ששמעתם
: האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"
? נכון שבא לכם לראות אותי?
תמונה:

hila3000

New member
מתפקדת

מספר: 1
שם מלא: הילה חסוי
מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? איזה חופש, אני בצבא. למרות שבאמת חתמתי ימי חופש משלישי עד חמישי
.. הייתי בתל אביב, נפגשתי עם גיתית וחבריה, קניתי ספרים, נבלע לי הכרטיס אשראי, הייתי בכפר סבא אצל חברה.. הדברים הרגילים
צבע גרביים: אני..יחפה. מהר! אבטיח או מלון?: אבטיח איחולים לטום : שיפסיק לחוש? איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית: כפרעליייךךךךךך תהני בלונדון ותבקרי בהמלי'ז
השיר האחרון של קין ששמעתם: A Bad Dream האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"? אכן, ויותר מפעם אחת! נכון שבא לכם לראות אותי? כמובן תמונה: עזבי אותך באמא'שך.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמתפקדת ../images/Emo11.gif. מספר: 2 שם מלא: סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? אלה לא הימים האחרונים של החופשששש../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif, יש לי עד סוף אוקטובר../images/Emo9.gif. נוסעת לכל מיני מקומות../images/Emo73.gif ועושה המון דברים בחרוזים../images/Emo99.gif. ואז לונדון../images/Emo99.gif../images/Emo160.gif. ואז צבא../images/Emo3.gif. צבע גרביים: אני יחפה../images/Emo3.gif מהר! אבטיח או מלון?: אבטיח../images/Emo176.gif איחולים לטום../images/Emo68.gif: שיתחיל לנשום נורמלי../images/Emo6.gif איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית../images/Emo160.gif: הווו יקירתי../images/Emo99.gif, שתהיה לך נסיעה נפלאה, שתהני ותלמדי המוןןן, שתפגשי מלאאןןן בריטים מאממים../images/Emo99.gif, וגם אותי כמה שיותר../images/Emo9.gif, ושנהנה לנו ב-19.9../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif. בראמברולזזז../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif [אמבריי בשבילך../images/Emo3.gif] השיר האחרון של קין ששמעתם../images/Emo221.gif: Put it behind you האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"../images/Emo43.gif? לצערי מעולם לא../images/Emo7.gif נכון שבא לכם לראות אותי?../images/Emo3.gif בארוררר תמונה: אולי אשים אח"כ אם יהיה לי כוח לחפש../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

Galadriel 3000

New member
מי היר

מספר: 3 שם מלא: מיכל *חסוי* מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? מעשים עצובים
צבע גרביים: אין מהר! אבטיח או מלון? : אבטיח איחולים לטום : שישתחרר מהר
איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית: תהני ותקחי אותי איתך! השיר האחרון של קין ששמעתם: לאדעת... האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"? נופ... אבל לא ניסיתי גם
נכון שבא לכם לראות אותי? היי ראיתי אותך כבר! מתי את עושה סיכום דייט???? תמונה: אין.

WhiteShadows

New member
מה מעשים עצובים?!

לראות אותי היה מעשה עצוב? בושי לך!
וסיכום דייט אני אעשה כשיהיה לי זמן ואני אצליח לחלץ את התמונות מהפלאפון

WhiteShadows

New member
אז את מוזמנת לספר לי

I'm here for you
יש לך מספר ויש לך את תפוז מסרים... ותשיגי כבר מסנ קיבינימטט

WhiteShadows

New member
4../images/Emo202.gif

רק מיכל הבינה את כל הקטע של האיחולים לטום! אתם לא קולטים!?!? האיש במוסד לגמילה מסמים
מספר:4 שם מלא: ליאור מלכת אנגליה *** מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? ימי הולדת, דברים של הצופים, ושטויות צבע גרביים: המ אני נטולת גרביים כרגע מהר! אבטיח או מלון?
:
אבל רק בגלל שיש לו אמוטקון איחולים לטום
: שרק יצא מזה מהר
"לא לסמים וכן לטים!" איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית
: הוו גית אהובתי
אני שתהיה לך טיסה נעימה! שתמצאי לך כמה בריטים שקסונים [מבטיחה שאם אני אבוא נארוב להם מחוץ לדלת יחדיו
] ושיהיה לך הכי כיף בעולםם! ומקווה לראות אותך לפני או שם.. אני אתגעגע
השיר האחרון של קין ששמעתם: She has no time
האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"? בטח! בסוף זה קרה
ואפילו ניצל"שתי את ה-50
נכון שבא לכם לראות אותי? המ אני לא אענה על זה.. תמונה: אם אני אצליח זאת אפילו תהיה תמונה שלי ושל מיכל יחד

שאלון ענק ../images/Emo6.gif

כפרע עליך ליאורה
ואף אחד לא שם תמונה מה זה פה
טוב בע"ה בלי נדר אשים תמונות שלי מלונדון כשאהיה שם
תשובותיי: מספר: 5
שם מלא: גיתית רובינסון-יוז-אואן-אוליבר-עודמלאבריטים מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? מתארגנת ללונדון
צבע גרביים: האמ, אין לי כרגע אבל יש לי כפכפים עם דגל אנגליה?
מהר! אבטיח או מלון? : אבטיח
איחולים לטום : צא מהסרטים, ותעשה דיאטה בפנים
איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית:
אפשר לאחל לעצמי
שאראה את ליאורה ודפע וכל הנשמות שיבואו לבקר אותי
ושיהיה כיף
ומי יודע, אולי אראה את מאט רובינסון
אה ושאראה את קין כמובן
יא יצאתי כה שמנה כמה איחלתי לעצמי
השיר האחרון של קין ששמעתם: יש בתוכי נבלה
האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"? כמובן
נכון שבא לכם לראות אותי? כע
ואראה, כשתבואי אליי ללונדון
תמונה: כבר דיברנו על זה למעלה

נו אני..../images/Emo3.gif

מספר: - שם מלא: קארין קרטר-מילר מעשייך בימים אחרונים אלו של החופש? אממ שבוע שעבר ולפניו ההייתי בת"א ובנהריה. ולשבוע הזה סידורים
. צבע גרביים:
מהר! אבטיח או מלון? :אבטיח! איחולים לטום : "אכזבת אותי קשות, טום. אז מאיפה באה ההשראה לכתיבת השירים, מהסמים או מריצ'רד?"
איחולים לנסיעתה המתקרבת ובאה של גית: אל תסעי
אם את נוסעת, תביאי שוקולד מהדיוטי
השיר האחרון של קין ששמעתם: Hamburg song
האם איי פעם הצלחתם לנצל"ש ראשונים ל"תפוז אנשים מודיע"? בארור!
נכון שבא לכם לראות אותי? תלוי. תמונה: אהוביי

אל תטוסי!! אל תטוסי!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

באמת, אל תטוסי
אפילו ריצ'רד לא שווה את זה בשביל שתטוסי אליו
[או לעבודה שלך
]

למעלה