התפקדות חודש אפריל

Bleed for Me

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש אפריל../images/Emo196.gif

שם:
תאריך לידה:
משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם:
ציפיות לחודש הזה:
מסר לעומה:
תמונת החודש:

Bleed for Me

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:מתקרבת ל18 משהו טוב שקרה בחודש הקודם:היה משחק אנגליה-ישראל! מהשו פחות טוב שקרה בחודש הקודם:לא היה חופש ציפיות לחודש הזה:חופש!!!! מסר לעומה:שיהיה לכם חג שמח ואל תוכלו הרבה מצות! תמונת החודש:

Decay Dance

New member
חעחעחעחעחע אני

הדגש|שם: מיטל תאריך לידה: 5.5.90 גיל: עוד חודש ו-4 יום אני בת 17 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: אממ... דוד שלי התארס הסתפרתי הבריטים היו בארץ...למרות שהם ברברים חחח תחילת חופש פסח סוף סוף וקיבלתי צו ראשון משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: קיבלתי צו ראשון חחח אני מתה מפחד אבל גם שמחה ציפיות לחודש הזה: האמת אין כל כך ציפיות רק שיעבור מהר מסר לאומה: אהיה עצמך...וכולם יאהבו אותך תמונת החודש: הנרי דוד... אח חתיךךךך

Dana Mi

New member
מתפקדת

שם: דנה תאריך לידה: 5.12 גיל: 18 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: הצלחתי ךהשיג כרטיסים להופעה של טייק ד'את שתתקיים יום לפני היום הולדת שלי.. עדיין לא עיכלתי משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: לא משהו מיוחד.. היה חודש נחמד מאוד ציפיות לחודש הזה: לקנות דיסקים! מסר לעומה: וואלה ה#@$#@ פרסמו כתבה שרובי וויליאמס הגיע לישראל. כמעט חטפתי שבץ עד שנזכרתי שהיו אחד באפריל.. אם הם יעשו את זה עוד פעם, אני לא אשלוט בעצמי!! תמונת החודש: הסתכלתי עליה המון חודש שעבר.. אני בבלוק 111.. לדעתי זה מקום טוב יחסית למישהו שלא ישנה ליד הקופות לילה לפני..

כן המפקד!@

שם: אור תאריך לידה: 7.4.90 (עוד 6 ימים :]) גיל: עוד 6 ימים 17 :] משהו טוב שקרה בחודש הקודם: הממ...יומולדת לחבר, גימנסטרדה באילת משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: מלא דברים!!..גדנ"ע מזרחנות, מבחנים למיניהם, הייתי חולה (עדיין קצת..) ציפיות לחודש הזה: מומולדת :], המון דברים לעשות- לא כל כך טוב.. מסר לעומה: *אומה!!!!!!! ג'יימס בורן הוא כזה סקס :] תמונת החודש: בהחלט. סקסיים מתמיד!

m i c k e y 15

New member
*מעתיקה*

שם: מיכל תאריך לידה: 9.8.90 גיל: 16.7 [נוווו-7 חודשים...] משהו טוב שקרה בחודש הקודם: אמממממ לא קרה הרבה טוב ת'אמת אז אין חח..בעצם..רק היציאה למועדון.. מהשו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: חברות שלי..ציונים..כאלה דברים.. ציפיות לחודש הזה: אממממ ארוחת פסח כיפית!! הטיול לפולין!! שאני מפחדתתתתתת ושיהיה טוב.. מסר לעומה: יהיה טוב...אמן יהיה טוב..[מכוון לחברה מאוד טובה שלי שבמצב גרוע] תמונת החודש:

shiraz cohen

New member
מתפקדת!

שם: שירז. תאריך לידה: 5.5.93. גיל: עוד מעט 14. משהו טוב שקרה בחודש הקודם: פורים היה מצחיק... משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: חרא של ציונים במתמטיקקה. ונראה לי שזהיחזור על עצמו גם החודש... ציפיות לחודש הזה: לקבל ציונים טובים. מסר לעומה: תלמדו עברית!!!! (אומה עם א'.
) תמונת החודש: וונטוורת'.

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gifדלום!../images/Emo9.gif

שם: ענת תאריך לידה: 21.05.92 גיל: 14 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: החופש התחיל!! וטיול פסח תנועתי
משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: נמנמ.. ציפיות לחודש הזה: חופדחופשחופש
לפגוש אנשים! מסר לעומה: חייכו! הכל לטובה
תמונת החודש: **

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני פה ../images/Emo3.gif

שם: שני תאריך לידה: 8.12.92 גיל: 14+ משהו טוב שקרה בחודש הקודם: אוסטריה בפורים משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: הרבה. ציפיות לחודש הזה: שיהיה קל הרבה יותר מהחודש הקודם! מסר לאומה: יש לי דג חדש והוא חי ואוכל!
תמונת החודש: מהסיק טור

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif הדיסק של מאט.

אוקי כמה דברים. רק עכשיו הורדתי את הדיסק שלו [תהרגו אותי שלא עשיתיח את זה קודם פשוט הייתי באמצע 1234567890 הורדות של דיסבקים אחריםXD בכול אופן לא ממש הבנתי איך קוראים לדיסק שלו [נו מה לא התעמקתי] ומה השמות של השירים. נמנמ תודה

O0NoNi0O

New member
אוקי,

הדיסק החדש שלו זה כזה ירידת סוכר! אלוהים איזה דיסק מושי!! [נמנמ סלחו לי על ההתלהבות פשוט זאת פעם ראשונה שאני שומעת שירים שלו והוא פאקינג מוכשררר!!!! לא שלא ידעתי את זה כשהו היה בבאסטד אבל כשהוא בסולו זה פשוט בולט] בכול אופן הדיסק שלו לכול הבילתי מעודכנות עד אחרי אלף שנה כמוני [או שזאת רק אני? :-O] הדיסק שלו כזה מומלץץ!! למותתתת!!

L D N

New member
../images/Emo215.gifאבל למה לנצל"ש התפקדות?! ../images/Emo4.gif

O0NoNi0O

New member
נמנמ

לא ידעתי. סורי:) וגם כי ראיתי שכבר לא הגיבו לזה הרבה זמן אז..^^"

S H I R 147

New member
אני פה! ../images/Emo9.gif

שם: שיר
תאריך לידה: 4.7.93.
משהו טוב שקרה בחודש הקודם:אממממ....אילת בעיקר...והווד סטוק!!!
משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: *לא מפרטת*...
ציפיות לחודש הזה: המממ...*לא מפרטת*
מסר לעומה: לשרוף. את. הבצפר. יוםאחד -56*%&)&^)^ גרררררררר.....אני מתפגרת שם!!..........
תמונת החודש: XDDDD זה לא אכזרי....זה....זה....זה....מצחיק! ><

מותק13

New member
אני פה :]

שם: ירדן תאריך לידה: 20.9 גיל: 14+ משהו טוב שקרה בחודש הקודם: מחנה.
! משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: המ,לא חסר.. ציפיות לחודש הזה: טיול שנתי! מסר לעומה: לילי אלן=סקס
תמונת החודש: אין

L D N

New member
../images/Emo215.gif לילי אלן=סקס../images/Emo99.gif

אהעאהעאה את כ"כ צודקת

למעלה