התפקדות חודש יולי

Bleed for Me

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo196.gif

קצת עליכם:
שם:
תאריך לידה:
מסנ\אייסי:
מסר לאומה:
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם:
איך התעודה:
מרוצים?:
מה התוכניות לחופש?:
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:
ולסיום סיומת..:
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!

Bleed for Me

New member
תוסיפו גם תמונה..שכחתי../images/Emo122.gif

תמיד פה
שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:18 מיקום בארץ:ר"ג מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:תהיו חכמים בשמש! נורא חם לאחרונה לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:י"ב
איך התעודה:*תהיה תעודת בגרות בקרוב* מרוצים?:--- מה התוכניות לחופש?:לסיים עם המסיבת סיום ברביעי ולטוס לפני הגיוס..זהו כרגע חח מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:מקווה..נראה כבר.. האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:נכון לעכשיו,לא. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?מאוד מקווה שכן

sweet shir

New member
D:

קצת עליכם: שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 14 וחצי:) מיקום בארץ: רעננה
מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: כשהעולם מפנה אליכם ת'גב, גע לו בתחת. חחחחחחחחח סתם אין לי מה לכתוב. XD סושי!
(לא המאכלXD) לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ט' איך התעודה: טובה ^__^ מרוצים?: הייתי יכולה יותר~ מה התוכניות לחופש?: סמינרים, משלחת לגרמניה, אמא שלי תלד באוגוסט... לא יהיה רגוע:) מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: לא נראה לי שאי פעם זה יקרה. האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא~ ולסיום סיומת..: אני שומעת עכשיו נאת'ינג אין ד'ס וורלד של פאריס הילטון. XD אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? רוב החופש אנלא פה, אבל אם אני אוכל אז בכיף:)

מאיושSP

New member
=]]]

קצת עליכם: שם: מאי תאריך לידה: 16.5.93 גיל: 14 מיקום בארץ: רעות (מודיעין, נו) מסנ\אייסי: 281940018 / [email protected] מסר לאומה: חם לי. לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח' איך התעודה: לא הייתה תעודה D: בגלל העיצומים. מרוצים?: ^^ מה התוכניות לחופש?: ממ.. לישון, עשות כלום, לעבוד, להיות עם חברות ועוד כלום. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: הלוואי.
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: ממ.. אם מיי כימיקל רומנס יבואו, אז כן. אבל הם בטוח לא יבואו.. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ברור! מתה לפגוש את כולם פה=))

LironPoynter

New member
אני ^_^

קצת עליכם:
שם: לירון:)
תאריך לידה: 14.11
מיקום בארץ: מיתר, חור נהדר -NOT-
מסנ\אייסי: [email protected]
מסר לאומה: אממ.. מיץ פטל עם מלח זה ממש מגעיל. [נו, אני שותה תרופה כזו. בלע]
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: ט'.
איך התעודה: אחלה
מרוצים?: מה יש לא להיות מרוצה מממוצע 90?
מה התוכניות לחופש: מחר אני מקווה לנסוע לקורס מסכם, מחנה קיץ, עבודה, כמה ימים בת"א, קפריסין, ועוד כמה ימים בת"א. :)
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כלכך:) כבר יש כרטיס אחד בחינם. 6.12 מחכה רק לי [ולאמורהP:]
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: נוופ.
ולסים סיומת...: סיומת!
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום, תבואו?: אבוא בהחלט אם התאריך לא ייפול לי על מחנ"ק וכו'. חופש נעים לכולם!D:

0 דיש 0

New member
יו אר ורי סוויט אנד סקסי D:

חח את נראית מזה חמוד בתמונה קיצר

The Psycho Girl

New member
../images/Emo192.gif

שם:אורלי תאריך לידה: 20.8 רק עוד 50 יום גיל: עוד מעט 17 מיקום בארץ:אשדוד - 40 דקות מתל אביב מסנ\אייסי:איסי - 169602105 - מסן [email protected] מסר לאומה:הפרסומות של תפוז מעצבנות רצח לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: יא טכנית סיימנו אבל יש עוד שתי בגרויות איך התעודה:לא קיבלנו תעודה , אבל היא אמורה להיות בסדר ממוצע 86 מרוצים?: בערך חוץ מיזה שירדתי בכל המקצועות מה התוכניות לחופש?: לישון ולצאת להרוויח כסף מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: נראה אולי שנה הבאה יש תכנונים לנסוע לאנגליה בקיץ הבאה אז אולי נשכנע את אחי ללכת איתי האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? יאפ

MyTearsDontFall

New member
אני שונאת אותן#@!!!@#!!!

שם:עדי תאריך לידה:15.10 גיל:14 וחצי מיקום בארץ:מודיעין מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:אני שונאת חברות כלבות. ~לכבוד סיום השנה:~ איזה כיתה סיימתם:ט' איך התעודה:לא קיבלתי מרוצים?:- מה התוכניות לחופש?:לאדעת מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:לא האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא ולסיום סיומת..: ... אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אולי דיי אני פה על סף דמעות...פשוט לא יאומן משחקות אותה חברות שלי אבל הן יעשו הכל בשביל לפגוע בי מאחורי הגב. כל כך שפל. חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!

MyTearsDontFall

New member
מה הן לא עשו..

הורידו לי את הביטחון, פגעו בי, השפילו אותי והרסו כל מה שהיה אי פעם. הן פשוט רבות איתי ומתעלמות ממני בלי סיבה, ומדברות עליי מאחורי הגב, ואני כמו טיפשה נפגעת ומאמינה להן כל פעם מחדש...

The Psycho Girl

New member
קודם כל ../images/Emo201.gif

העולם מלא באנשים כאלה ואני פגשתי חצי מהם אני מציעה שתנסי לחפש חברות חדשות בנות בדרך כלל מגעילות בגיל הזה אז תנסי אולי למצוא לך ידיד או שתיים תשתדלי לא להפגע ( למרות שזה מטופש להגיד את זה ) אבל אל תתיחסי אליהם צאי בגישה לא רוצות אותי לא צריכה אותכן אני אמצא כבר אנשים אחרים בכל מקרה אם את צריכה לדבר עצות חיבוקים נשיקות אני פה
או לפחות במסנג'ר

MyTearsDontFall

New member
תודהתודה עזרתלי:) 33333>

וכן, אני באמת נעזרת באנשים אחרים שאני מכירה בשביל להרגיש טוב יותר וזה עוזר:) תודה האני333>

butbut

New member
יש לי שאלה..אחרי כול זה את עוד ממשיכה לקרוא ל

להן "חברות". אם כאלה הן החברות שלך..אז מי צריך אויבים?

butbut

New member
אז תתחילי בזה שאת המילה "חברות" נשאיר בצד.

ברגע שהן יתאפסו על עצמן את תוכלי לחזור ולקרוא להן "חברות".או שבאמת נמאס לך מהן..ואז לא רוצה בנות כאלה בתור חברות.

מאיושSP

New member
מכירה את ההרגשה. ../images/Emo201.gif

אבל בכל מקום יהיו כאלה אנשים וצריך פשוט ללמוד להתעלם. אני בדיוק בתקופה כזאת עכשיו אז כל מה שאני יכולה להגיד שהכל לטובה..! =)) יהיה בסדר. ואם את צריכה לדבר או משו אני כאן[: סורי שזה בדיליי רק עכשיו שמתי לב להודעה. אה ו.. עם כמה שזה קשה, תשתדלי להראות לאחרים שאת בסדר. ותנסי לראות את האנשים שכן כאן בשבילך ואוהבים אותך במקום לחשוב רק על האנשים שעושים לך רע.
3>

talosh1234

New member
אניי :]

שם: טל אלוני תאריך לידה:14.7 גיל:עוד 14 ימים בערך 14 :] מיקום בארץ:שוהם.. מרכז מסנ\אייסי:267062084 [email protected] מסר לאומה:אם מביאים לכם לימונים... תעשו מהם לימונדה :] סתם משוו דביליי חיחחי לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח' איך התעודה:מעולהה - הצטיינות :] 7 מאיות ורק 60 אחד!! :] מרוצים?: מאודדד מה התוכניות לחופש?:הרבבהה כלוםםם מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:הלווווואיי האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא :/ ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?ברורררר בכל יום כל שעהה תמונה :] - מכוערתת מזהירה מראש... בעעע

למעלה