התפקדות חודש ינואר

Bleed for Me

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש ינואר../images/Emo196.gif

אני מקווה שעדין יש פה מישהו
לצערי אין סיכום שנתי או שום דבר אחר כי ממש נתקעתי בכתיבה..אני מקווה שג'יימס יחזור לפעולה מהר,ומאט יקדם את האלבום ושיהיה על מה לכתוב! אז יאללה התפקדות ראשונה לחודש ינואר! 1.1.2007
|שם:
משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה
:
משהו פחות טוב שקרה החודש:
משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה
)
מסר לאומה:
תמונת החודש:

Rowdy Girl

New member
כמה זמן לא עניתי על כזה

שם: קורל *במבטא אמריקאי* גיל: נמ... כבר מותר לי להגיד 15? D: מקום בארץ: הוד השרון משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: נמממ... הזיכרון שלי מתאפס כל לילה סורי
משהו פחות טוב שקרה החודש: כנ''ל
משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) החודש?! כלום. השנה?! קנטאקיייייייייייייייי D: מסר לאומה: קנטאקי DD: [כאילו דה?] תמונת החודש: זה סתם הצחיק אותי חחח

shanibu

New member
../images/Emo215.gif קורלעעעעעעעעעעע

מותי
תעשי לי קנטאקי גאדמט!!

חיה נושמת וקיימת../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif

מקום בארץ:נס ציונה
משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה:עשיתי קעקועעעע
משהו פחות טוב שקרה החודש:מבחניםם בצפר.. משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה)לסיים את חלק מהבגרויות החודששש
מסר לאומה:אל תרקדו לצליליי מקפליי עם ידיד שלכם... במיוחד לא שאתם במצב כפית בבצפר והמורה תופסת אתכם אחרי שנפלתם על הרצפה
תמונת החודש:
אני ונאנא(כלבה של חברה שלי
) בתמונת חושבות

Dana Mi

New member
מתפקדת!

שם: דנה גיל: 18 מקום בארץ: חמישה ימים - ירושלים, יומיים קרית חיים משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: קיבלתי את ההזמנה מהאינטרנט (שכוללת את הדיסק של סוד)!! משהו פחות טוב שקרה החודש: אמא בטעות ביטלה את הMTV HITS ואין לי זמן להתקשר ולהחזיר אותו.... משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): ציונים טובים בבחינות ! מסר לאומה: רק תסתכלו באיזה שעות אני חושבת עליכם!! תמונת החודש: זה לא המחשב שלי, אז אין כאן תמונות

michalushK

New member
מתפקדת!../images/Emo28.gif

שם: מיכל גיל: עודמעט 14 מקום בארץ: ירושלים משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: מפגש פאניק , ת"א , הגר
משהו פחות טוב שקרה החודש: לאזוכרת משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) לאיודעת
מסר לאומה: ג'נסן אקלס זה סקס! [וגם ג'יימס , בשביל שני
] תמונת החודש:
מרי כריסמס מפאניק!

shanibu

New member
../images/Emo215.gif הא!

ג'יימס
אבל הצחוק של מאט XDDDDDDDDDDDDD הא הא הא!!!!

m i c k e y 15

New member
שלהלהלהלהלה דידההה

שם: מיכל
מקום בארץ: קרית ביאליק
משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: בר מצווה של אח שלי..ועוד כמה דברים
משהו פחות טוב שקרה החודש: הרבה
משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) אמ להתקדם במסע לפולין..להצליח
מסר לאומה: תחיו את הרגע חח
תמונת החודש:

shanibu

New member
../images/Emo215.gif LOL

שם: שני גיל: 14 D: מקום בארץ: רמת השרון >< משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: יומולדת!!! משהו פחות טוב שקרה החודש: בצפר X___X משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): ת'אמת? כלום. אולי לראות אנשים מהמחנה. אבל אני מקווה השנה לנסוע למחנה בארה"ב! מסר לאומה: ג'יימס כוסון
תמונת החודש: LOL

Rowdy Girl

New member
ואת לוקחת אותי איתך.

זונע. |קנטאקי|. שיט מפגש עמיתים >< חייבת ללכת! חייבת ללכת!~

shanibu

New member
../images/Emo215.gif LOL לכל העולם יש את העמיתים

ה%@*##$@%^@~!$!#^#T%*&%#*^%^ אלה ><

Bartal j

New member
מתפקדת

שם: ברטל גיל:19 וכמעט חצי מקום בארץ: טבריה בצפון משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: הוצאתי רישיון? משהו פחות טוב שקרה החודש: סגרתי שבת ? חחח משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) שתמלא לי שנה בסוף החודש לשירותהצבאי והרגילה תכנס לי מסר לאומה: תאמינו בעצמכם זה חשוב תמונת החודש: מצורפת.

לושהה

New member
וויי גמלי בא:].

שם: יובל. גיל: ארמ 13 וחצי -,- מקום בארץ: ביל''ו -,- משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: חופש חנוכה [[[= משהו פחות טוב שקרה החודש: לימודים -,- משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): לפגוש את מאי עודפעם, האמ יומולדת לחברה שאני חייבת לה D: מסר לאומה: פאחפאחפאחXD תנ''ך SUCKS. תמונת החודש:

bsn199

New member
אני..וואו..לא הייתי פה שנים..

שם: נוי גיל: 16 ושלושה ימים=] מקום בארץ: מושב ינוב..ליד נתניה.. משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: אממ..הייתה לי יומולדת ביום האחרון של השנה,זתומרת ב-31.. משהו פחות טוב שקרה החודש: מבחן במתמטיקה..גרוע. משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): חברר! מסר לאומה: אממ..Do what you do'just keep on laughing תמונת החודש:

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gifמה קרה לתפוז?../images/Emo7.gif

שם:ענת
מקום בארץ: י-ם, חדרי, מול ההסקה
משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: נאמפנאמפ.. משהו פחות טוב שקרה החודש: כנל
משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) הארי פוטר 7!!1$^$%&
מסר לאומה: טופו זה טוב
תמונת החודש: @@! יומטוב

LovE BuSTeD

New member
אני פה...!

|שם:חיה גיל:19 מקום בארץ:טבריה משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה:הבר מצווה של אחי משהו פחות טוב שקרה החודש:ממ עזבו.. משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה)שאני והוא נהייה סוף סוף ביחד? מסר לאומה:אל תתאהבו בחיים שלכם תמונת החודש:

מותק13

New member
אתן יודעות שאני פה!../images/Emo185.gif

שם: ירדן גיל: 14 מקום בארץ: מרכז משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: הופעה של סינרגיההה3>,טיול חנוכה 2006 D: משהו פחות טוב שקרה החודש: בית ספר ._. משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): מה שציפיתי לו כבר התגשם
מסר לאומה: אני אוהבת אותו
תמונת החודש: --->

ליטלושי

New member
=]

שם: ליטל גיל: 19 מקום בארץ: פ"ת משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: לא שמו לי שבתתתתת...(הפז"ם עושה את שלוווו =]]]) משהו פחות טוב שקרה החודש: לא מדברים על דברים כאלה משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה) לא לעשות שבת גם חודש הבא? =] מסר לאומה: אין לי מסר אבל שתיהיה לכם שנה נפלאה =]

אני../images/Emo9.gif באיחור קל ואופנתי....מחר../images/Emo7.gif

שם: שני גיל: 14 וקצת מקום בארץ: בית אריה..................... משהו טוב שקרה החודש-או יותר נכון בשנה שעברה: קנו לי פלאפון חדש! (אחרי שאיבדתי את שלי
) משהו פחות טוב שקרה החודש:איבדתי את הפלאפון+ התקלקל לי המחשב (באותו יום
) משהו שאתם מצפים לו החודש (השנה): טיול שנתי לאילתתתת! טיול אחרון עם השכבה
מסר לאומה: "אתם קולטים שכרגע אנשים יושבים וחושבים מה יהיה הארטיק הבא של הקיץ?!" חחחחח תומר ביציאה מטומטמת ומשעשעת ביותר בשיעור מדעים
תמונת החודש: לא בבית.. אין תמונות

למעלה