התפקדות חודש ספטמבר!!!

נסטי XD

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש ספטמבר!!!../images/Emo196.gif

למה זה שוטרת ולא שוטר? שם: גיל: עולים לכיתה: מתרגשים? דבר טוב שקרה באוגוסט: דבר רע שקרה באוגוסט: דבר טוב שיקרה בספטמבר: דבר רע שיקרה בספטמבר: סכמו את החופש בכמה מילים: ובמילה אחת: בתכלס, התגעגעם לבי"ס? שיר שעשה לכם את החודש: מאכל שעשה לכם את החודש: סרט\סדרה שעשתה לכם את החודש: תמונה: שתהייה לכולנו שנה טובה ומתוקה!!!!!

Johnni456

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו גיל: עוד מעט 14 D: עולים לכיתה: ט' מתרגשים? לא דבר טוב שקרה באוגוסט: לונדון
והופעה של שייגעצ
דבר רע שקרה באוגוסט: היה חם.. דבר טוב שיקרה בספטמבר: יומולדת D:
דבר רע שיקרה בספטמבר: בצפר
סכמו את החופש בכמה מילים: חם, כיף, קצר. ובמילה אחת: אה.... בתכלס, התגעגעם לבי"ס? לא. שיר שעשה לכם את החודש: כל השירים של שייגעצ בעיקר מאכל שעשה לכם את החודש: הממ.. לחמנייה
סרט\סדרה שעשתה לכם את החודש:
תמונה: מלונדון

Sacred Lie

New member
שש. ../images/Emo41.gif

שם: ירדן גיל: 15.8 עולים לכיתה: י' מתרגשים? כןכןכן
דבר טוב שקרה באוגוסט:
דבר רע שקרה באוגוסט:
דבר טוב שיקרה בספטמבר: בצפר?[זה טוב?] דבר רע שיקרה בספטמבר: בצפר? [זה רע?] סכמו את החופש בכמה מילים: ב=ן=ז=ו=נ=ה ובמילה אחת: אחלה.
בתכלס, התגעגעם לבי"ס? כןכן שיר שעשה לכם את החודש: Over you-Daughtry מאכל שעשה לכם את החודש: פיצה? סרט\סדרה שעשתה לכם את החודש: NOTHING תמונה:

איי איי קפטן[ית? ../images/Emo3.gif]! ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 15 וחצי. עולים לכיתה: י'! מתרגשים? מאווווד. דבר טוב שקרה באוגוסט: המהמ. הודיעו לי ששובצתי ל-4 יחידות במתמטיקקה!!! DDD: [מה,זה היה ב-31 באוגוסט. זה נחשב.
] דבר רע שקרה באוגוסט: החופש נגמר? >< דבר טוב שיקרה בספטמבר: חגים. XD דבר רע שיקרה בספטמבר: מבחנים.
כיתה י'! סכמו את החופש בכמה מילים: כיף,כיף ומאוד כיף.
ובמילה אחת: כיף!! בתכלס, התגעגעם לבי"ס? בתכלס.... לא.
התגעגעתי לאנשים,לא לבית ספר וללימודים וכל הגועל נפש הזה. איכ. שיר שעשה לכם את החודש: המממ... Jason Mraz-I'm Yours. וגםוגם Creed-One Last Breath.
מאכל שעשה לכם את החודש: המממ.... אייס ארומה עם גלידה.
סרט\סדרה שעשתה לכם את החודש: אווו. על טבעי, בנות גילמור, אי.אר, Privat Practice... וסרט: קזנובה עם הית' לדג'ר RIP. תמונה: נהה, תגובה מהירה.

xXx Lilo xXx

New member
אני-מאוהב-במערכת-שלי!!!!11אחדאחד../images/Emo29.gif

ישלי חיים כמו בפיקניק XDDDD (נגיד מחר אני הולכת לשעתיים, ואז שעתיים בבית ואז שוב שעתיים בבצפר וסיימתי ללמוד טו-אובבב!) שם: ליאת גיל: 17 עולים לכיתה: י"ב אעאעאע מתרגשים? לא התרגשתי בכלל. דבר טוב שקרה באוגוסט: איטליהההה
ות"א דבר רע שקרה באוגוסט: נמנמ... דבר טוב שיקרה בספטמבר: מערכת של פיקניק XD דבר רע שיקרה בספטמבר: בצפר?! סכמו את החופש בכמה מילים: אין על טיול לאיטליה עם חברה
ובמילה אחת: כיף בתכלס, התגעגעם לבי"ס? ככה ככה שיר שעשה לכם את החודש: ואוווו יש מלא. בעיקר של דה רסמוס. מאכל שעשה לכם את החודש: פיצה מרגריטה XDDDD סרט\סדרה שעשתה לכם את החודש: נמנמנמ לאדעת תמונה: אין לי כוח אעאעעעעעעעעעעעעעע אני לא מסיימת יותר ב4 או ב5 אחר הצהריים
אעאעא איזו מערכת יש ליייי מלא חלונות ואני חוזרת כמעט כל יום באחת הביתה XDDDD אני אוהבת את החיים של י"ב...

Johnni456

New member
אומגד איזה כיף לך בא לי גם../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אותנו משאירים כל יום עד 4

xXx Lilo xXx

New member
אוי. אני זוכרת את הימים האלו...../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

היו משאירים אותי עד 5 ברגיל ואח"כ השלמות בגלל השביתה עד 7 או 8 בערב. סיוט... תתעודדי. השנה תעבור לך כ"כ מהר שלא תביני לאן היא נעלמה לך.

xXx Lilo xXx

New member
קל לך לומר כי את לא ליפני גיוס לצה"ל XD../images/Emo29.gif

אני כ"כ רוצה שהשנה הזאת תעבור כמו שחילזון צריך לעבור תדרך שלו מהבית שלי לקצה השני של העולם XDDD

xXx Lilo xXx

New member
ממש לא. ../images/Emo29.gif

אחותי רוצה לברוח מזה... ולא יכולה. כאילו ה3 חודשים הראשונים שלה היו בבסיס סגור כי זה היה קורס והיו לה שם מלא חברות וכאלו... והיא ממש נהנתה אבל עכשיו דפקו אותה בבסיס חרא והיא פעם ביומיים באה הביתה, והיא אמורה לחזור כל יום בחמש אבל הזונות בבסיס שלה דפקו לה שמירות מפה ועד להודעה חדשה והיא בכלל לא אמורה לעשות שמירות... נגיד ראש השנה, כיפור וסוכות היא לא בבית בכלל
כאילו לא הספיק לצה"ל לגייס אותה בפסח והיא לא הייתה איתנו הרבה והיה לה קשה כי אנחנו מהשומרים כשרות ואוכלי המצות XD וגם בכיפור היא צמה והיא צריכה לשמור
זה ממש זוועה מה שהולך בצה"ל. יש לה שבר קל ברגל והיא צלצלה לרופא של הבסיס, קבעו לה תור לעוד חודשיים וחצי.... כשכבר לא תיהיה לה רגל
ואסור לחייל ללכת לרופא שהוא לא צבאי. מפגרים בחיי.

xXx Lilo xXx

New member
חח כמו המורה שלי לאומנות XDDD../images/Emo29.gif

ג'ובניק חבל על הזמן XD הוא סיפר לנו שבצבא הוא היה בלהקה צבאית מנגן כאילו על בס וזה... אז כזה הוא היה בבית כל היום ואם הייתה הופעה הוא היה הולך לבסיס בשעה הזאת עושה תהופעה וחוזר הביתה. איזה חיים :O אפילו הטירונות שלו הייתה כמו פיקניק. הם היו יושבים בנשקייה של הבסיס וקוראים עיתון XD

xXx Lilo xXx

New member
אה כן.. על טיבעי הפרק האחרון ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

בקשר לסידרה של החודש
דין פאקינג בגהנום

Earth to Bella

New member
חחח י"ב זה הכי כיף בעולם!

היו ימים שבאתי ופשוט אמרו לי אה אין לך שיעורים היום ביי! וכל היום היינו יושבים על הדשא והיה כזה שכונהההההההה [וואי אני כ'כ מתגעגעת לימים האלה..]

xXx Lilo xXx

New member
מזכיר לי את כל השנתיים שלי בכללי בתיכון XD

כאילו נגיד כל שיעור חופשי או שאני הולכת הביתה או שאני פשוט יושבת עם חברות על הדשא או היינו הולכים לעיר וכאלו. ובסוף י"א היה הכי כיף, יום לימודים יום חופש XD הרוב היינו הולכים לשיעור אחד ואז חוזרים הביתה....

למעלה