לכל חברי הפורום חובה להכנס

spelling

New member
../images/Emo196.gifלכל חברי הפורום חובה להכנס../images/Emo196.gif

אחרי דיבור עם גל החלטתי לעשות שרשור נוכחות אבל שונה מזה של כל חודש... אני יודע שיש כאלה שתמיד עונים ויש כאלה שרק מסתכלים ולא מגיבים ואני יודע שאולי יש כאלה שאניחנו לא יודעים שהם רואים חחח אז אני מבקש מכל אחד ואחד מכם לענות על השאלון הבא זה דחוף לנו ביותר! אני אשאל שאלות והדירוג יהיה מ1(גרוע) ועד 10(מצויין)..יש מבינים? דעתי על הפינות: *התמונה הכי- *ראיון בדיוני- *שירשור אותיות- *סיפור בהמשכים- *סיכום שבועי- *דיבוב תמונות- *שרשור יצירות- *פינת חמשירים- *החוליה החלשה(התמונה הכי מכוערת של אליסה עפה עד שמדיעים להכי יפה שמנצחת)- *הדייט הלוהט(כמו החוליה החלשה רק אליסה עם בני זוג שונים)- שרשור דסקטופים(כל אחד מראה תשולחן עבודה שלו)- שאלה לי... אני יודע שאם כל אחד מאיתנו יהיה אחראי על פינה שבועית מצב הנוכחות ושיתוף פעולה בפורום יהיה טוב יותר.. אז אני מבקש שכל אחד מכם(כולל יעל חופית וחן) ייקח על עצמו פינה חוץ מהסיכום והראיון כי הם שלי חעחעחע אפילו קטנה ונחמדה ויהיה אחראי עליה...זה לא קשה בכלל זה עניין של כמה דקות בשבוע... כי מצב הפורום על הפנים...אז יאללה קחו יוזמה! ושאלה אחרונה:האם יש משהו שמציק לכם בפורום?זה הזמן להגיד הכללללללללללל ונעשה צדק חברתי(גידמאק?) אני מבקש שעל השאלון הזה יענו היום גג עד מחר כי זה דחוףףףףףףףףףףףף!ושוב אם למישהו יש רעיון חדש שהמצאתם או ראיתם במקום אחר תגידו לנוווווווו!

spelling

New member
עונה ראשון

דעתי על הפינות: *התמונה הכי-8 *ראיון בדיוני-10 *שירשור אותיות-8 *סיפור בהמשכים-7 *סיכום שבועי-חובה לא? *דיבוב תמונות-10 *שרשור יצירות-10 *פינת חמשירים-6 *החוליה החלשה(התמונה הכי מכוערת של אליסה עפה עד שמדיעים להכי יפה שמנצחת)-8 *הדייט הלוהט(כמו החוליה החלשה רק אליסה עם בני זוג שונים)-8 שרשור דסקטופים(כל אחד מראה תשולחן עבודה שלו)-10 פינות באחריותי:סיכום שבועי וראיון בדיוני אין לי ממש תלונות חוצמזה שהפורום לא ממש פעיל...ודרך אגב כל אחד שיגיד איזה פינה הוא בחר ולחדשים מי שרוצה פינה וצריך הסברים איך לפתוח אותה יקבל אל תדאגו!

always be me mc

New member
עונה../images/Emo42.gif

דעתי על הפינות: *התמונה הכי-5- איפה שהוא באמצע כי הפינה נהיית חרושה...
*ראיון בדיוני-10!!!
(למרות שאתה אדם לא יכול להכחיש שהפינה בהתחלה הייתה שלי
) *שירשור אותיות-7- זה נחמד אבל לא כשהשירשורים נפתחים סמוכים מדי אחד לשני
*סיפור בהמשכים-8 דיי נחמד אבל אי אפשר לשים יותר מדי כי אז זה מעייף וחרוש
*סיכום שבועי-9!! דיי נחוץ ונחמד *דיבוב תמונות-10
! אני פשוט חולה על הפינה הזאת
*שרשור יצירות-10! זה ממש מעשיר את הפורום(חבל רק שאין לי יותר את התוכנה
) *פינת חמשירים-7 גם דיי נחמד למרות שיש פינות יותר נחמדות
*החוליה החלשה(התמונה הכי מכוערת של אליסה עפה עד שמדיעים להכי יפה שמנצחת)-8 זה חביב *הדייט הלוהט(כמו החוליה החלשה רק אליסה עם בני זוג שונים)-8 זה חביב שרשור דסקטופים(כל אחד מראה תשולחן עבודה שלו)- 9 הנק' ירדה בגלל שאני לא בטוחה שזה פייר לעשות כזה מתי שלא כולם יכולים לצלם את המסך שלהם
הפינות באחריותי: הדייט הכי לוהט+החוליה החלשה
ושאלה אחרונה:האם יש משהו שמציק לכם בפורום? כן אני

עונה

התמונה הכי-
*ראיון בדיוני-
*שירשור אותיות-
*סיפור בהמשכים-
*סיכום שבועי-
*דיבוב תמונות-
*שרשור יצירות-
*פינת חמשירים- לא זוכרת *החוליה החלשה(התמונה הכי מכוערת של אליסה עפה עד שמדיעים להכי יפה שמנצחת)-
*הדייט הלוהט(כמו החוליה החלשה רק אליסה עם בני זוג שונים)-
שרשור דסקטופים(כל אחד מראה תשולחן עבודה שלו)- לא יכולה להשתתף

YaEl 15

New member
עונה.

דעתי על הפינות: *התמונה הכי- 9 -- ממש נחמד ו"מחיה" את הפורום
*ראיון בדיוני- 9 -- החמד ומצחיק
*שירשור אותיות- 5 -- סורי, אני גורעה בזה... *דיבוב תמונות- כנ"ל
*סיפור בהמשכים- 8 *סיכום שבועי- הכרחי
(ונחמד, כמובן...) *שרשור יצירות- ?? *פינת חמשירים- נשמע ממש ממש נחמד, למרות שכנראה שמאז שהצטרפתי, לא עשיתם אחד... *החוליה החלשה(התמונה הכי מכוערת של אליסה עפה עד שמדיעים להכי יפה שמנצחת)- 8 *הדייט הלוהט(כמו החוליה החלשה רק אליסה עם בני זוג שונים)- 8 שרשור דסקטופים(כל אחד מראה תשולחן עבודה שלו)- אממ... יכול להיות נחמד, אבל איך זה בדיוק קשור לפורום? אלא אם כן לכולכם יש דסקופים של אליסה
?? הפינוץ באחריותי -- אני אקח מה שתאמרו לי, באמת.. אין לי בעיה... לילה טוב...

always be me mc

New member
הסבר קטן ליעל:

שירשור דסקטופים לא באמת קשור לנושא הפורום אלא זו סתם פינה נחמדה שבה אפשר להשוויץ ברקעים שלנו שעל שולחן העבודה. כמו כן את הפינה עושים בלא מעט פורומים אז מה הבעיה? לדעתי זה נחמד

YaEl 15

New member
סבבה. נשמע נחמד ../images/Emo6.gif

ואיזה פינות אני יכולה לקחת לעצמי?

spelling

New member
ליעל

נראה לי שמאוד אהבת תסיפור בהמשכים אז למה לא תיקחי את זה ותעשי לזה טאץ' חח של יעל?

YaEl 15

New member
חח... לא מאוד אהבתי, אבל היה נחמד.

בין הדברים היחידים שהידע המצומצם שלי על אליסה איפשר לי להשתתף בו... ואין לי בעיה לקחת אותו. אני כבר אחשוב על משהו... ז'אנר שעוד לא ניסינו

always be me mc

New member
חח מותק זה ממש אבל ממש לא נכון

גם לדובב את יכולה ואני בטוחה שאם תדובבי אז יהיה מצחיק מצחיק או דבילי ומצחיק אבל מה שבטוח זה שיהיה מצחיק חח

למעלה