משטרת האופנה

../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo196.gif

תנו ציון מאחד על עשר ל: שיער חולצה מכנס נעליים אביזרים וכל דבר שנלווה שעליה

שלייי

שיער: פשוט ויפה... מראה כזה של לא התאמצץי אבל עדיין יפה ומבליט את הפנים רק לא אהבתי את השוונץ שיוצא לה ליד האוזן...אם היא הייתה עושה את זה טיפה יותר משוחרר ועם קשת דקה (בלי למתוח זה היה יותר יפה לדעתי) ציון-7 חולצה: לא הכי מחמיא לה.. היא ניראת קצת מלאה.. והיא לא.. לא אהבתי ציון-5 מכנס-ג'ינס חמוד ופשוט רק חבל שהיא מקפלת אותו במקום לעשות לו מכפלת.. זה הורס ציון:8 נעליים: אני דווקא אוהבת אולסטאר ונעליים שנראות כמו אולסטאר אבל לא אהבתי את הצבע ציון:8 אביזרים: מה לעזאזל היא חשבה לעצמה שהיא שמה את השלייקס הזה? ציון-ס ציון סופי משוכלל: 28 מתוך 50

שכחתי להגיד

בסוף תעשו ציון משוכלל קחו את מספר הקטגוריות (במקרה הזה 5) ותכפילו ב10 במקרה הזה הציון המשוכלל הכי גבוה שאפשר לקבל הוא 50 תחברו את הציונים נתתם לכל קטגוריה נגיד יצא לכם 44 אז הציון הסופי הוא 44 מתוך 50

YaEl 15

New member
עונה..

שיער לא אהבתי. ניראה ממש לא מסודר. 5 חולצה 7 מכנס 6 - מה זה הקיפול הזה? נעליים אולסטאר
10 אביזרים וכל דבר שנלווה שעליה דווקא אהבתי את השלייקס. ניראה עליה טוב. 9 סופי: 37

בכריתוש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיער: ממש אהבתי!
9 חולצה: חולצה יפה סך הכל אבל אני שפוט לא אוהבת סטרפלס.. איך הולכים עם זה? חח אז 7 מכנס: המכנס ממש יפה ! 10 נעליים: אולסטאר תמיד טוב! 10 אביזרים וכל דבר שנלווה שעליה: עגילים אני לא רואה כ"כ חח ורק שראיתי את ההודעה של שחף הבנתי שזה שלייקס
אז 0 ציון סופי 36

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifעונה

לא אוהבת את התמונה הזאת..היא נראית שמנה
שיער:לא אהבתי את התסרוקת כל כך..ציון:6 חולצה:החולצה עצמה נחמדה אבל משום מה היא עושה אותה קצת שמנה..אז הציון:7 מכנס:ג'ינס חמוד אבל לא אהבתי את הקיפול שהיא עשתה לו..ציון:8 נעליים:נעליים חמודות אבל את הצבע לא כל כך אהבתי..אבל חמודות בכל זאת אז אני נותנת ציון:8 אביזרים וכל דבר שנלווה שעליה:מזה החבלים האלה שהיא קשרה איתם את הצוואר?>< כל כך לא קשורים..ס ציון סופי:29 מתוך 50 נחמד להיות מבקר

sap131

New member
עונה!

שיער: ממש אהבתי את התסרוקת אני הייתי עושה אותה כל הזמן עם הייתי יפה כמוה...חחח...ציון:10 חולצה: שונאת סטרפלסים!!!!!....וזה באמת משמין אותה ציון : 0 מכנס: ג'ינס יפה אבל באמת הקיפול מכער ציון : 9 נעליים: אוהבת אולסטרים אבל שונאת בצבע הזה ציון :9 אביזרים: שלייקס ממש לא קשור ציון : 0 ציון סופי :28 אבל אני מתה על מריאנה שלא תבינו לא נכון....חחח

i love liraz

New member
עונה!

שיער: אחלה לא יותר מידי.. 8 חולצה: מהממת אבל אני אישית מעדיפה עם קשירה.. 9 מכנס: ג'ינס דיי פשוט והקיפולים לא מחמיאים כל כך.8 נעלים: הצבע לא משהו אבל לא נורא..8 אביזרים: שלייקס?! אוי.. 0 33 מתוך 50 יש תמונות יותר יפות שלה..

למעלה