משטרת האופנה

../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo196.gif

תנו ציון לכל מה שעליה כולל שיער בנפרד ובסוף תעשו ציון משוכלל

שלייי

שיער: חמוד כזה אבל נראה קצת פרוע... אני עושה את זה בשיער שאני הולכת לישון חחח ציון-6 חולצה: חולצה חמודה... הולכת טוב עם הג'ינס ציון-9 גינס: אהבתי!רק קצת קצר אבל נוותר לה חחחח ציון-10 נעליים: יפות מאוד ציון-10 ציון משוכלל- 35 מתוך 40 אין על הילדה הזאת היא מושלמת!!

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifשלי../images/Emo9.gif

שיער:יפה אבל קצת נפוח כזה... ציון-7 חולצה:אהבתי. ציון-10 גינס:ג'ינס יפה אבל נראה קצת מוזר למטה.. ציון-9 נעליים:חמודות אבל הצבע קצת בהיר ציון-9 35 מתוך 40 תמונה מדהימה שלה

בכריתוש

New member
אני ../images/Emo3.gif

שיער: נראה כאילו היא לא חפפה הרבה זמן אבל התסרוקת חמודה ויהא די מתאימה לתמונה ציון: 8 חולצה: החולצה ממש יפה! ציון: 9 מכנסיים: הג'ינס ממש יפה! אני אוהבת את הקרעים
ציון: 9 נעליים: כמו שאני אומרת אולסטאר תמיד טוב והולך עם הכל! (טוב כמעט
) ציון: 9 ציון סופי 34!
זה לא פייר הילדה הזאת פוטוגנית מדי!#@

YaEl 15

New member
גם אני גם אני !!

שיער: מדהים, אני אוהבת שזה פשוט, ולא יותר מדי 'פאנסי', ויש לה שיער מהמם, אז היא יכולה להרשות לעצמה לעשות משהו פשוט יחיסית.. 9 חולצה: יפה. אהבתי. אני אישית לא הייתי לובשת את הצבע, אבל לה זה מתאים. 9 ג'ינס: באמת קצת מוזר שזה קצר, אבל אולי זה נמתח כי היא יושבת בצורה כזו.. או שלא. בכל אופן - 9 נעליים: מהממות !! 10 הציון הסופי שלי: 37 חמודה

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

שיער:לדעתי ממש יפה,פשוט כזה ורואים שהיא לא התאמצה יותר מידי=) 9 חולצה:ממש אהבתי, 10 מכנס:אהבתי שזה קרוע:] אבל כן למטה זה קצת מוזר..9 נעליים:יפות רק אני לא מתה על הצבע, 9 ציון משוכלל-37 מתוך 40

למעלה