משטרת האופנה

Ms Brightside D

New member
../images/Emo196.gif משטרת האופנה ../images/Emo196.gif

הוהו, אחרי הרבה זמן שלא היה אימצתי את זה.
אני מקווה שתפוז לא יעשה לי בעיה עם התמונה, מקסימום תסתדרו עם קובץ?
בהצלחה יאללה, הפעם תמונה קשה, -דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: -דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: -הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: -טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

Ms Brightside D

New member
../images/Emo196.gif עונה ../images/Emo196.gif

אני מרגישה מפגרת, זה מכו לשאול שאלה ולענות עליה.
-דני- חולצה: זוועה כרגיל, שונאת שהוא לובש חולצות מכופתרות זה משמין. 0 מכנס: לא ממש רואים אבל בסדר 7 נעליים: לא רואים
8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שעון, לא אוהבת שעונים3 שיער: פה השיער שלו עוד חמוד 7 הערות: בסדר, ציון סופי: 6 -דאגי-
(אכן הוא סיר.) חולצה:יפה D: 9 מכנס: לא מצאת משהו יותר סמרטוטי?. (שמבליט לך קצת פחות את החבילה.?!) 2 נעליים: יפוות
9.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 10
הערות: חמוד בכללי, המכנסיים הרסו ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: משהו לא מובן על החולצה שלו, אבל היא בסדר ויושבת עליו יפה 8.5 מכנס: נראה קצת גדול עליו, אבל יפה 7.5 נעליים: סבירות, 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים על היד 8 שיער: חמוד 8 הערות: הגוף שלו נראה פה ממשממש טוב
ציון סופי: 8 -טום-
חולצה: 9, רק חבל שיש חולצה מתחת, הוא נראה ילדה מוכה. מכנס: 10, זה סקיני לא צמוד מידי וזה יפה לו
נעליים: הוהוהוהו אולסטאר!!
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 9.5 יפהה!!.. הערות: ילדה מוכה ומסוקסת
ציון סופי: 9.5 מתלבש השבוע: טומיק!
תסרוקת השבוע: דאג'לס המתלבש הגרוע: כרגיל, דני התסרוקת הגרועה:אחם...דני הערות: נראלי שזאת התקופה הכי יפה שלהם.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעוווווווווונה <:

-דני- חולצה: 7 מכנס: 9 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - שיער: 10 הערות: אחת התקופות הטובות שלו . חוץ מהכרס החמודD: ציון סופי: 9 -דאגי- חולצה: 8 מכנס: 7 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - שיער: 9 הערות: לא אהבתי תשיער שלו פה . >< ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים . 10 שיער: 10 הערות: אעאעאע
ציון סופי: 10 -טום- חולצה: 10 אהבתי מכנס: 10 . נעליים: 100000000000 אני כלכך אוהבת שהוא לובש אולסטאר D: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - שיער: 10 התקופה הכי יפה של טומי בשיער D: הערות: התקופה הכי יפה של טום
ציון סופי: 10 מתלבש השבוע: טום תסרוקת השבוע: טום המתלבש הגרוע: דני התסרוקת הגרועה: דאגי הערות: הארי מושימושלם D:

McLife135

New member
../images/Emo15.gifעונהההההההההה D:

דני
חולצה: 6 אהבתי את החולצה, לא אהבתי אותה עליו :S מכנס: 8 אם הוא לא היה בפרופיל אולי היה אפשר לראות יותר טוב
נעליים: 10 מתה על אולסטאר שחורות *-* [ זה אולסטאר נכון? XD ] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שעון פשוט וזהו : שיער: 100000 תחזור לזה !!!!!!! *-* הערות: תחזור לתקופה הזאת בקשה, תודה
ציון סופי: 9
דאגי
חולצה: 9 מכנס: 6 לא אהבתי במיוחד :S נעליים: 10 מתה על הנעליים האלה !
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - - שיער: 10 *-* הערות: - - ציון סופי: 9
הארי
חולצה: 10 אהבתי D: ! מכנס: 10 נעליים: 10 *-* אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 חגורה וצמידים כמו תמיד
שיער: 9 הערות: הוו הארי *-* ציון סופי: 10
טום
חולצה: 8 חמודה ביותד :) מכנס: 10 נעליים: 10 אולסטאררררררררררר *-* אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - - שיער: 8 הוא היה יכול לסדר את הפוני קצת יותר טוב
הערות: - - ציון סופי: 9
סיכום
מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: דני *-* המתלבש הגרוע: סורי , דאגי
התסרוקת הגרועה: טומי
הערות: תחזרו לתקופה הזאתתתתתתתתת ! >.<

../images/Emo73.gif מדרגת D:

-דני- חולצה:5 איכס מזאת הכרס הזאתי? זה מזה צמוד עליו
מכנס:9 ממש אהבתי :) נעליים:לא ממש רואים OO אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:כנ"ל שיער:7 :) הערות:שמן ציון סופי:6 -דאגי- חולצה:6 היא נחמדה :] מכנס:5 אני אוהבת שהוא הולך עם כאלה, אבל אלה ספפציפית לא כ"כ יפים.. נעליים:10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:לא כ"כ רואים.. שיער:10
%#@&%^*#& הערות:ס'חתיך
ציון סופי:8 -הארי- חולצה:7 נחמדה.. מכנס:8 ג'ינס נחמד כזה.. נעליים:10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמידים - 9 שיער:8 :] הערות:מדהים!
ציון סופי:8 -טום- חולצה:7 :] מכנס:10, ממש אהבתי :) נעליים:1000000
, אין על אולסטאר! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין שיער:9 :) הערות:לדעתי אחת התקופות שלו :) ציון סופי:8 :) מתלבש השבוע:נראלי הארי.. תסרוקת השבוע:דאגיי $%&#$ המתלבש הגרוע:דני
התסרוקת הגרועה:מממ.. דני :( הערות: אני אוהבת את התמונה הזאתי D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עונהD:

-דני-
חולצה: 8 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 10 הערות: X ציון סופי: 9.5
-דאגי-
חולצה: 10 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 10 הערות: X ציון סופי: 9.5
-הארי-
חולצה: 8 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 8 הערות: X ציון סופי: 9
-טום-
חולצה: 6 מכנס: 10 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 10 הערות: X ציון סופי: 8.5 מתלבש השבוע: דאגי ודניD: תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: טוםXD התסרוקת הגרועה: הארי הערות: X

LovE BuSTeD

New member
עונה

דני- חולצה:פצצה סטייליסטית לגמריי מכנס:יפה מאוד נעליים:לא רואים ממש אבל נראה לי שהם בסדר אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:שעון נחמד שיער:אני מתה על הטלטלים שלו הערות:אין הערות הלוואי חבר שלי יתלבש ככה חח ציון סופי:10 -דאגי- חולצה:חמודה מכנס:נייס..גדול מידי? נעליים:יפות..אוהבת אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:יפה מאוד הערות:- ציון סופי:8 -הארי- חולצה:לא משהו מכנס:נחמד ג'ינס רגיל נעליים:יפות אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אני תמיד אוהבת את הצמידים שיש לו שיער:נחמד הערות:ממ אין ציון סופי:8 -טום- חולצה:חמודה מכנס:יפה מאוד מתאים לו נעליים:יפות אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:מסודר יפה הערות:אין הערות הוא חתיך ציון סופי:9 מתלבש השבוע:דני תסרוקת השבוע:דני המתלבש הגרוע:דאגי התסרוקת הגרועה:אני אוהבת את כולם הערות:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני עונה!

-דני- חולצה:3.5 מכנס:6.5 נעליים:4 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6 שיער:7.5 הערות:החולצה נראית עליו נורא וגם היא בעצמה לא יפה,והנעלים נראות קצת כמו נעלי בית.לא משהו בכלל! ציון סופי:4 -דאגי- חולצה:6 מכנס:5 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:8.5 הערות:אני פשוט חולה על הנעליים בסגנון הזה.והוא נראה טוב! ציון סופי:8 -הארי- חולצה:9 מכנס:7.5 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:7 הערות:מדהים,מדהים,מדהים! ציון סופי:9.5 -טום- חולצה:7.5 מכנס:8 נעליים:7.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:8 הערות:סבבה והכול. ציון סופי:7-8 מתלבש השבוע:הארי! תסרוקת השבוע:דאגי וטום המתלבש הגרוע:דני.וואו הבנאדם חייב סטייליסט! התסרוקת הגרועה:אין מישהי כ"כ. הערות: תמונה סבבה.דני קח סטייליסט,תקף להיום!

למעלה