משטרת האופנה

מורלוש

New member
../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo196.gif

היי..שבת שלום.. אני שמה פה תמונה של יעל בר זוהר המושלמת..ואתם תגידו מה דעתכם על הקטגוריות הבאות:
חולצה: מכנס: שיער: איפור: פוזה: תכשיטים (אם יש): איך התמונה באופן כללי: קרדיט לפורום שירי מימון

מורלוש

New member
עונהה../images/Emo196.gif../images/Emo26.gif

חולצה:חביבה,לא הכי שיש..אבל חמודה.. מכנס:מושלם,אני אוהבת גי'נסים כהים! שיער:בלונדיני מטריך כמו תמיד! איפור:לא רואים אותו..חח פוזה:מושלמת..=] תכשיטים (אם יש):חגורה(נחשב?!)חמודה.. איך התמונה באופן כללי:יפה מאודד..=]

Deacon Frost

New member
עונה:

1. חולצה: לא אהבתי. 2. מכנס: יפהפה. 3. שיער: מדהים (
). 4. איפור: לא ממש רואים, מה שאומר שהוא מושלם. 5. פוזה: מהממת. 6. תכשיטים: אין. 7.איך התמונה באופן כללי: מדהימה (
).

Paz Eldror

New member
עונה.. :) ../images/Emo36.gif

חולצה:חמודהה.. מכנס:ממש יפהה אהבתיי..
שיער:מדהים כמו תמיד
איפור:לא רואים אבל חמודד.. =] פוזה:מושלמתת =] תכשיטים (אם יש):החגורה יפהה איך התמונה באופן כללי:יפה מאודד.. =]

עונה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

חולצה: חמודה...ליום יום כזאת.. מכנס: סבבה שיער:נחמד איפור: איפור טבעי, לא יותר מידי פוזה: יפה תכשיטים: אין התמונה באופן כללי: יפה...תראו את יהודה לוי איזה כוסוןןןןןןןן!! אעאעא

Dark Force

New member
אוקיי...../images/Emo56.gif|פגרה|

אחלה משחק
חולצה: אהבתי את החולצה, ספורטיבית ונראית טוב. מכנס: אין על ג'ינס, במיוחד אם הוא בא עם חולצה ספורטיבית מאגניבה. שיער: היו לה עיצובי שיער יותר טובים, אבל עדיין יפה. איפור: אני לא שם לב לאיפור מיוחד, נראה טבעי. פוזה: הייתי משנה את הפוזה של יעלי למשהו יותר מעניין ופחות לא מקצועי. באופן כללי: אחלה תמונה, חוץ מהפוזה

עונווותת..

חולצה:לא אהבנוו בכלל מכנס:חמודד שיער:מהמםם מטריףף איפור:לא ממש רואיםם אבלל סבבה פוזה:באתת זונה חח תכשיטים (אם יש): אין חח איך התמונה באופן כללי: מדהימה

עונה בכנות!!!!! ../images/Emo9.gif

חולצה: יפה... לא משהו. מכנס: מהמם... איפור: מושך.. רק יעלי יפה בתמונה כמובן. פוזה: חבל"ז... תכשיטים: לא משהו, לא זוכרת אם יש. איך התמונה באופן כללי: יותר פה עם יעל הייתה לבד שם..

למעלה