משטרת האופנה

../images/Emo196.gif משטרת האופנה ../images/Emo196.gif

הפעם אני עושה אותה :) . לא לשכוח לתת ציון לבגדים אביזרים ומראה כללי

always be me mc

New member
הציון שלי לתמונה:

אגב נטלי את זה אני אדרג עכשיו והשאר אם לא יצא לי(כי רוצים לישון פה בסלון) אז אני אדרג מחר. בכל מקרה כל הכבוד על התמונה! אחת האהובות עלי בהחלט
שיער ואיפור: 10/10 מהממת!
חולצה: 8/10 כי זה לדעתי חמוד בכל זאת
מכנסיים: נחמדים מאוד 10/9 ציון סופי: 9/10 החולצה קצת לא התאימה זה למה אבל בעיקרון זו תמונה ממש ממש מהממת ואני חולה עליה!
תודה נטלי
אני יודעת שזה בהחלט לא היה קל

FRIENDSforever

New member
שלי ../images/Emo105.gif

שיער: יפה, יפה לה ככה 10 איפור: לא כ"כ רואים, אבל רואים שזה טבעי, וטבעי זה הכי, אחי חחח אממ 10 ג'ינס פשוט מהמממםםם!!!! שאלו אותה מאיפהה!!! הוא פשוט מדהים 10 חולצה: זה כן באופנה, וכן יש לי משהו כזה, אבל אני לא מתה עליה 8

עונה-וכל הכבוד על היוזמה../images/Emo70.gif

שיער-אני חושבת שזה מתאים לה מאוד ככה
אני חושבת שנהיא קיבלה את המאה נקודות
איפור ופנים-נחמד
100 מכנס גינס-חמוד 90. חולצה=90 מתוך המאה היא חמודה ויפה אבל חסר בה משהו
סה"כ בהחלט מגיע את התשעים וחמש

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאז ככה:

שיער- 10 מדהים
ג'ינס- 9 חולצה- 9, אהבתי את הסגנון ואני לא מצליחה להבין איפה היא נמצאת.. חדש שינה בתוך אולם ספורט?

עונה

בגד:זה חמוד אבל משהו בזה לא נראה לי יפה לכן לצערי 65 תסרוקת:100 אביזרים:95 מראה כללי:ציון סופי סך הכול 85

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifזאת אחת התמונות

היפות ביותר שיש לה, לדעתי.. בגד: 8 הוא לא הכי ברור אבל זה נראה עליה יפה תסרוקת: 10 אביזרים: 10 ממש אהבתי את השרשרת מראה כללי: 10 כבר אמרתי, מדהימה

always be me mc

New member
עונה:

בגד: 6.5 נו זה לא ממש בגד לדעתי. צמידים: 8(חמודים) שיער, איפור ופרצוף(ופוזה חח): 10 מהממת! למרות הבגדים! ופוזה חמודה לאללה!
שרשרת: 7
פצעים ברגל: חח סתם סתם. מסכנה מאיפה היא חוטפת את כל הפצעים האלה?
ציון סופי(מעוגל קצת): 8 כי בהחלט נראית טוב ויפה למרות הבגדים(כפי שכבר ציינתי אבל הייתי חייבת לציין שוב
)

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif

בגדים- 8 השמלה קיצית וחמודה כזאת שיער- לא ממש רואים אותו : \ אבל בגלל הקשת החמודה, 8 איפור ופנים- 6 היא נראית אדומה מדי :S מראה כללי- 8, נחמד כזה

always be me mc

New member
עונה:

דבר ראשון למרות שהצבעתי נגד תמונה מאירוע זה דיי מוקדם במשחק התמונות(זה פשוט הפרצוף שהיא תקעה שם
) אבל בעיקרון אני אוהבת את ההופעה הזאת שלה ואני חושבת שהיא נראית אלגנטית ואולי טיפה כמו בת ים(בגלל הקשת בשיער והדוגמא שעל השימלה חח אני מוזרה.) נתחיל עם הבגדים כי זה הכי קל לי לדרג: 8 קשת(?) על הראש 8.5 עגילים: 7 (קצת גדולים מדי לא?) איפור ומראה: 8.5 היא חמודה
ציון סופי: 8

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif מה היא לובשת? ../images/Emo4.gif

איפור ופנים: 9 לא משהו מיוחד.. שיער: 7 מתאים לה יותר פזור מכנס: זה יותר דומה לשמלה, והיא מזעזעת. אז 5 על הבגדים ציון כללי: 7 היו לה ימים יותר טובים

always be me mc

New member
גרר איזו נמרה../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif

איפור, שיער וכו': 9 לא יודעת. זה מושך אותי חח
שימלה: איכסה, איכסה.. 4 נעליים: 5(יא מהממות בהשוואה לשימלה חח) ארנק: 5 למרות שהוא בלתי נראה קצת חח ציון סופי: 5.75 חח

למעלה