סוף שבוע!

ריהותם

New member
../images/Emo196.gifסוף שבוע!../images/Emo68.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Adimenzer

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo34.gif../images/Emo39.gifרציתי לשים סמיילי של חרב או

של סמוראי, אבל לא היה, אז סתם שמתי כמה שעשו לי שמח בעיניים
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC
Red Hot Chili Peppers - Californication Lifehouse - You And Me Band of Brothers Theme Song Hoobastank - The Reason Hoobastank - Remember Me
הלהקה המגניבה של השבוע:
Hoobastank
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=96pLgLuwNOI Hoobastank - Remember Me http://www.youtube.com/watch?v=96pLgLuwNOI Crackóvia - David Villa - גאוני
סרטון שנוצר לפני שהוא הבקיע בגמר של הצ'מפיונס והייתה לו חרא תקופה
הסמוראי האחרון!!|סלינק| - הסרט הכי טוב שראיתי, ממש מומלץ! אחים לנשק (פעם שלישית או רביעית ברצף שאני רואה את הסדרה... אני פשוט מגיעה לפרק האחרון ומתחילה לראות מחדש. זה מדהים!) בדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק
ספר / פיק השבוע:
קתרין מארגון
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הייתה מסיבת סיום למגמת מוזיקה ואני וחברה סיכמנו עם המורה שהוא לוקח אותנו מטבריה כי לא היה לנו איך להגיע. עלה לי 100 שקל להגיע לטבריה, הוא איחר ביותר מחצי שעה וכשהוא הגיע לא היה מקום באוטו. אז היינו צריכות לנסוע במונית לתחנה המרכזית בטבריה והיו שם ערסים מגעילים ולנסוע עם מישהו שאנחנו לא מכירות (כאילו... הוא חבר של אח שלי... אבל אנחנו לא באמת מכירות אותו) יש שחקן באחים לנשק שהוא ממש חתיך, אבל לא באמת ידעתי את מי הוא משחק... הוא מן תפקיד משני כזה, ממש קטן. עברתי על כל השמות ברשימה של השחקנים באותו פרק בגוגל עז שמצאתי אותו. אבל מה? הוא השחקן היחיד שאין לו תמונות בגוגל ויש עוד שלושה מפורסמים עם השם שלו
משהו ששימח:
קניתי חולצת בויאן (ההורים קנו לי,למען האמת. לכבוד התעודה
) קיבלתי את הכרטיס אשראי שלי סוף סוף!
קניתי שלושה סרטי דרמה חדשים (אני מאוהבת בדרמות! אני מקווה שאני אבכה מהם...
) קניתי שמונה ספרים חדשים והכול יחד עלה לי פחות משלוש מאות שקל
הייתה הופעה אחרונה בחליל - עכשיו רק שני שיעורים בשבוע ואין יותר לחץ לקראת הופעות!
הלכתי עם חברות לראות את בדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק
משהו שהעציב:
הסמוראי האחרון... סרט מדהים! אני לא יודעת למה הוא היה עצוב לי, אבל זה היה... מרגש...
ציטוטיה:
*אני וחברות יושבות באלדו אחרי שראינו את הסרט, והן שלושתן שקועות בשיחה* מיכל: רגע, אז אם יש לי עיניים חומות, לילדים שלי יכולות להיות עיניים כחולות? עמית: כעיקרון כן, זה תלוי גם בגנים של הבעל שלך וגם בגנים שעברו לכל אחד מכם בתורשה... אני *בלי שום קשר לשיחה, בשיא הרצינות*: אני צריכה לקנות בורקסים... אני: למה גיל הלך לרופא? (בצבא) אימא: אמרו לו שאם הוא לא הולך הוא יכול להגיע למשפט ולכלא. אני: אבל למה הוא הולך? מה קרה לו? אימא: הייתה לו בעיה בעין... זה עבר אבל אמרו לו שהוא חייב ללכת. אני: רגע.תני לי להבין. אם הוא בועט בנשק של חייל אחר, הנשק פוגע בחייל שלישי ופותח לו את הראש, הוא מקבל שבת. אבל אם הוא מפספס תור לא נחוץ אצל הרופא הוא יכול ללכת לכלא? משהו לא בסדר בצה"ל...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Red Hot Chili Peppers - Californication
המלצת השבוע:
תראו הסמוראי האחרון!
התמונה הכי חמה:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא נכון! עשתי סיום קישור במקום

סיום הדגשה
וכל כך השקעתי בהדגשות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifCalifornication../images/Emo45.gif

אח רד הט,כמה שאני אוהתב אתכם. בדרך לחתונה עוצרים לבנגקוק מעפן!זה סרט גרוע,הראשון הרבה יותר טוב!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה פשוט שיר מדהים! התמכרתי אליו../images/Emo13.gif

הסרט הראשון יותר טוב, אבל אהבתי גם את השני..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאלבום מדהים

פשוט כל השירים בו מעולים,יש לו המון סינגלים(5 סינגלים מתוך 15 שירים,זה שליש אלבום!) והוא באמת פנומנלי. האלבום האהוב עליי שלהם זה Blood Sugar Sex Magik(ככה רושמים,אין לי שגיאות כתיב) הסרט הראשון פצצה,צחקתי מלא,בשני לא צחקתי בכלל,הם פשוט עשו אותו דבר וזה א היה מצחיק,זה היה די צפוי,התאכזבתי ממש...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא ממש מכירה את הלהקה..

אני יודעת עליהם הרבה יחסית, אבל שירים אני מכירה רק שלושה - Around the World ו-Dani California שהגשת מתישהו כשניהלתי את הפינה "הלקה של 1238" ואת Californication שאני לא זוכרת איך אני מכירה... אני אשמע כבר עוד שירים שלהם... להקה מעולה
זה היה צפוי, אבל אני גם אחת שצוחקת מהכול, אז בכל מקרה היה לי מצחיק

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהסרט הראשון כל כךךך יותר טוב../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifהמפקד שלי טס לראות הופעה שלהם בברלין

אגב.. לידע כללי, הוא בסביבות ה40 לחייו גם אני רוצההה!

Serena16

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

סרטים על מלחמה וסמוראים בדרך כלל משעממים אותי
והקישור לדויד וויה זה אותו קישור לRemember Me

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifגם אותי (לפחות על מלחמה. על סמוראים

דווקא לא...) אבל פשוט התיישבתי יום אחד לראות אחים לנשק כי היה לי משעמם, וזה היה מדהים... אוף. מחשב מטומטם. לא נורא... אני אעלה את הזה של וייה שבוע הבא כבר מתורגם לעברית...

Serena16

New member
אחים לנשק שמעתי שזה טוב

אבל מאז "300" החלטתי שאני לא רואה סרטי מלחמה וכאלה כי כל הבנים מסביבי נורא נהנו ואני כמעט נרדמתי
מתורגם זה יותר טוב
כי עם כמה שאני מבינה ספרדית לפעמים הם מדברים מהר מדי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifולפעמים הם מדברים קטלונית...

זאת קראקוביה, אחרי הכול.. זאת תכנית מהטלוויזיה הקטלונית.. תאמיני לי, תראי אחים לנשק. יש שם גם את הסיפור של האנשים, לא רק של המלחמה. יש פרקים שרואים רק איך הם מתמודדים עם הקשיים והקטע של המלחמה הוא אמנם המרכז, אבל המלחמה עצמה נמצאת בצד... הפרקים האהובים עליי בפני עצמם זה הראשון, שרואים איך הם מתאמנים לקראת הפלישה ואת הקשיים שהם עוברים, השביעי שאני לא יודעת למה והתשיעי - הם מוצאים מחנה עבודה ומבינים מה הנאצים עשו ליהודים... תנסי לראות את זה... זה מעולה.

Serena16

New member
קטאלונית אני ממש לא יודעת

אז יכול להיות שהסרטונים שראיתי היו בספרדית כי די הבנתי.. עשית לי חשק לראות

ריהותם

New member
סוף שבוע!../images/Emo196.gif../images/Emo68.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
סוף עונת התפוזים מה שיותר עמוק יותר כחול שיר פרידה מכתב לאחי הכול פתוח אין לך מה לדאוג אני אוהב אותך היא לא דומה אבן ספיר
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers אהוד בנאי תמוז שלמה ארצי Kanye West
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=SFCabKHbAUw
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
מסיבת סיום כיתתית
משהו שהעציב:
מסיבת סיום כיתתית,היה מרגש,כ"כ עצוב לי להיפרד מכל הכיתה שלי,אני כ"כ אתגעגע! גם ההורים היו מקסימים וגם אנחנו וגם המחנכת,היה יפה! שמלה
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לנצל כל שנייה מהתיכון!
התמונה הכי חמה:
אנחנו פשוט מהממים,יההההה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא רוצה לדמיין לעצמי אפילו את סיום

התיכון... אני אתחיל לבכות אם אני אחשוב על זה... (למרות שיש לי עוד שנתיים שלמות) את כבר יודעת לאן את הולכת בצבא?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה די עצוב

תלוי גם למי בכל אופן,לי זה עצוב כי הסתדרתי במסגרת ואני מאוהבת בכיתה שלי,ולחשוב על זה שאתמול הייתה המסיבת סיום מעלה בי דמעות,אבל אין מה לעשות אלו החיים,הלוואי הייתי יכולה לבוא לבית ספר רק בשביל להיות עם הכיתה שלי בשיעורים. העצה היידה שאני יכולה לתת לך היא שתנצלי את הזמן,בכיתה י"א אנחנו התחלנו להתגבש ואני מאמינה שאננו לא היחידים,פשוט להנות מכל דקה ולנצל את הזמן,כי אלו שנם מדהימות,ולהיות אופטימיים וחיוביים,ולזכור שזה לא יחזור,ולזכור שיש לך שנתיים,ואפילו שהן עוברו מהר זה פרק זמן לא קצר.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכעיקרון הכיתה שלי מאוד מגובשת

ביחס לכיתות אחרות... אנחנו כיתת מצטיינים, ואצלנו התיכון הוא מט' עד י"ב, אז ידענו שנהיה ביחד בכיתה כבר בערך מאמצע כיתה ט'... השנה היו לנו די הרבה פעולות גיבוש ושני ערבי כיתה, וגם בבצפר שלנו לא כל כיתות י' נמצאות באותו מקום... זה אנחנו ועוד שתי כיתות במקום הכי מבודד בבצפר, אז אנחנו הרבה פעמים יושבים ביחד בהפסקות... התיכון זאת באמת התקופה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו... יהיה קשה להיפרד מהאנשים

Serena16

New member
איזה בנות יפות יש לך בשכבה

אני בהלם שנשארה לי רק עוד שנה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה רק הכיתה שלי

מעניין אם את חושבת שאני אחת מהם
תנצלי אותה!היא טסה אבל זו השנה הכי יפה!!!

למעלה