ריטושים לסופ"ש - ושיהיה שקט

לא ריטוש רגיל../images/Emo3.gif

אני מנסה להכין סטנסיל מתמונה (מצורפת)....ועשיתי כמה נסיונות ואני די מרוצה ממש שיצא לי, אני לא מרוצה רק מהאף, הפה, ואזור המשקפיים... אני אצרף את שני הנסיונות שיצאו לי, ואם תוכלו לסדר את החלקים הללו שיהיו כמה שיותר דומים לתמונת המקור, אני ממש אשמח
תודה!!

היי ../images/Emo13.gif חדשה כאן וצריכה עזרה בעיצוב ...

הייתי בפורום תפוז מעצבים לכם, וקוקי שלחה אותי לכאן .. רציתי שבעיצוב תעשו לי פנים חלקות משהו יפה
ולעשות עליי בתמונה שיזוף שאני יהיה קצת יותר חומה [: חחח תודה מראש

היי לכם ../images/Emo13.gif

אשמח אם תערכו את התמונה הזאת בעריכה מגזינית כזאת . כמובן ריטוש קל, ושיראה די טבעי. לעשות את התמונה חדה יותר ולסדר פה ושם דברים בתמונה כמו הפה קצת , הפצע על היד וכד'. זה חשוב לי מאוד ! ועדיף שזה יראה הכי מקצועי שיכול להיות . תודה לכולם ! **עוד כמה דקות אני אוסיף עוד מספר תמונות. תודה !**

smexyboy

New member
בבקשה לגזור את 2 התמונות האלה..

ואם אפשר מישהוא יכול לנסות לשים ליד התמונה. תמונה של ארנב ולרשום מצב את ההבדלים?

עזרה אם אפשר :)

אני ממש רוצה לצבוע את השיער לשחור, וסבתא צריכהנ לראות שזה מתאים לי. אז הנה שתי תמונות, אם תוכלו לצבוע את השיער שחור, זה יהיה מעולה. רק לא שחור עמוק, שחור קליל כזה, טבעי. תודה מראש!

JOYE האחת

New member
שלום לכולם,אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשההה=)))

אני מעלה 2 תמונות... אם תוכלו לעצב אותן בצורה עדינה(עם איזו מסגרת חמודהה..) ולכתוב למעלה...פעוטון דובון... זה לגן של אמא!!! ממש חשוב לי! תודהההההההההה

shaked2010

New member
ריטוש

אפשר לעשות את התמונה שחור לבן כזה... אבל עדין.... אפילו שחור-גוון אפור עדין כזה לבן

למעלה