רענון חוקים

DesertRose7

New member
../images/Emo196.gifרענון חוקים../images/Emo196.gif

מצד אחד - אני יכולה להבין שיש הרבה חדשים ולא כולם מכירים את החוקים מצד שני - ישש פה הרבה מאוד ותיקים שכן מכירים את התקנון ואת אופן ההתנהלות של הפורום וחבל לי לראות שלא עושים עם זה כלום. בין אם זה יישום על עצמם ובין אם זה להזכיר לאחרים שככה וככה לא עושים בפורום ומה כן עושים במקום. את התקנון במלואו אפשר לקרוא כאן
נקודות חשובות-
הודעות ושרשורי
- כל ההודעות שעוסקות בכל נושא שבעולם חוץ מהנושא של הפורום נחשבות ל
אני לא רוצה ללמוד מפורומים אחרים ולמחוק כל הודעה שנכללת תחת הקטגוריה הזאת אבל לא שורשרה ולא נכתבה תחת הסימון של
. אבל בזמן האחרון אני מרגישה שיותר מדי אני משרשרת בשבילכם ולא אתם לבד
- לא לעניין
אומנות השרשור- שוב - לגיטימי שחדשים לא ידעו בהתחלה איך לשרשר. רק שפעם הייתי רואה שגם אנשים אחרים פה עוזרים (לפורום בסופו של דבר) ומתקנים ומלמדים אחרים איך נכון לשרשר (התמונה תמיד עוזרת
) ובזמן האחרון זה נעלם לי. בתכלס אף אחד לא משרשר נכון בשבילי אלא בשביל השמירה על הסדר והנוחות בפורום שאלו תנאים בשבילכם. הרי לא פעם ראינו איך נוצר בלבול ובלאגן מכך שמישהו שרשר תגובה להודעה אחרת
הודעות של תפוז אנשים מודיע
- פעם כבר הסברתי אבל שוב אני אני אסביר. אלה הן הודעות שלאחר 24 שעות נעלמות ובמקומן מופיע הודעה אחרת של תפוז אנשים מודיע. אבל במקרה והגבתם להן - הן נשארות. לכן אני חוזרת ומבקשת - עזבו אותן לנפשן - אל תנצל"שו אותן. הן חסרות משמעות אחרי 24 שעות וחבל שהן עדין נשארות פה רק בגלל ששירשו אליהן. לשלונים אפשר לפתוח שרשור חדש ופשוט להוסיף את הסימן של
אנחנו לא רוצים שכל הפורום יהיה מלא בהודעות של תפוז אנשים מודיע נכון
- (לנצל שרשור) הרבה פעמים יש דברים שרוצים לכתוב אבל לא דורשים פתיחת הודעה חדשה ולנצל"ש זה פתרון מעולה
. אבל יש כמה דברים בנוגע לנצל"שים שצריך להבין. -אל תנצל"שו שרשורים גדולים שעוסקים בנושא מסוים בגלל שזה יהרוס את כל הפואנטה בשרשור הזה. - אל תנצל"שו שרשורים של פינות - אל תנצל"שו הודעות נעוצות תחשבו לפני שאתם מנצל"שים אם זה באמת מתאים לשרשור שאתם רוצים לנצל"ש ואם זה לא יהרוס אותו.
אז נכון אני המנהלת - אבל זה לא אומר שאני שוטרת פה. אתם חלק מהפורום וכמו שאתם מצפפים להיכנס לפה ולמצוא תמונות חדשות ועידכונים וקליפים ושירים או סתם מקום לדבר ולהעביר את הזמן בו - אתם גם צריכים לתת קצת ממכם ואנחנו ממש לא דורשים הרבה. אפילו אפשר להגיד ש-כלום. אז המעט שאתם יכולים לעשות זה לנהוג לפי הכללים ותקנון הפורום שאלות/בקשות/תלונות/מכתבי נאצה/עוגות ובלונים - הכל לכאן

DesertRose7

New member
../images/Emo88.gif ואפילו יותר חשוב..

אני לא מאמינה שאני צריכה להגיד את זה בכלל.. תשמרו על שפה מתאימה במיוחד כשזה מגיע למצב של גזענות והומופוביה. אני מבינה שחלק מאיתנו לוקחים את זה כנאמר בצחוק. אבל כשזה פוגע באחרים זה ממש לא מצחיק
ואני לא אתן לזה יד. פורום נועד בשביל להביע את עצמך, אבל לכל דבר יש דרך וצורה ואתם צריכים לשים לב איפה הגבול עובר ולא לחצות אותו. הודעות שמכילות תוכן פוגע/גזעני/הומופובי/קללות/שפה "מלוכלכת" ימחקו בלי שום אזהרה מוקדמת
אל תגרמו לי לצנזר אותכם.

bar jones

New member
סליחה...

אבל אני באמת לא מבינה על מה את מדברת... יש מצב שתוכלי להסביר?

DesertRose7

New member
אין מה להבין..

רק ליישם. בואי נגיד שמה שהפעם דיברתי עליו כבר העלמתי. אבל אני מדברת פה בכלליות- רק לשמור על שפה מתאימה.

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif

קראתי ברפרוף אבל אני עדיין מסכימה

למעלה