שאלון יומי

../images/Emo196.gifשאלון יומי../images/Emo196.gif

מה עבר עליכם היום
מה אתם הכי אוהבים לעשות כל יום
יש בצפר או סיימתם בצפר
משו מפחיד או מצחיק שהיה לכם היום:
משו מעצבן שהיה לכם היום:
משו שקניתם היום:
צוהרים טובים !

SAPIROS5

New member
עונהה&צהריים טוביםם

מה עבר עליכם היום:לא עברר כלום אבל היום בבית ספר עבר דווקא בסדר.. מה אתם הכי אוהבים לעשות כל יום:לא יודעתת יש בצפר או סיימתם בצפר:ישש:[ משו מפחיד או מצחיק שהיה לכם היום:גם וגם חח החברות עם הסיפורים שלהםם משו מעצבן שהיה לכם היום:אממ בנתיים אין חח משו שקניתם היום: כלוםם וזה לא יכול להיות חחחחח

עוננהה:]

מה עבר עליכם היום: בסדר מה אתם הכי אוהבים לעשות כל יום: הממ ללכת לחברות אולי לא דעת יש בצפר או סיימתם בצפר: יש:( משו מפחיד או מצחיק שהיה לכם היום:לא קרה כלום משו מעצבן שהיה לכם היום:הממ כלום משו שקניתם היום:גם כלום צוהרים טובים :]]]]]]]]

orianush

New member
ליטל לשרשר!!!!

בסוף אני ארביץ לך חחח סתם אבל את צריכה כבר ללמוד

orianush

New member
אני

מה עבר עליכם היום: יום בלי מצב רוח מה אתם הכי אוהבים לעשות כל יום: יש בצפר או סיימתם בצפר: יש.. סיימתי לפני שעה משו מפחיד או מצחיק שהיה לכם היום: חח עם המורה לאנגלית.. עזבו סתם יצורה משו מעצבן שהיה לכם היום: ספורט.. שונאת את הריצות האלה משו שקניתם היום: כלום

צהריים טובים לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo66.gif

מה עבר עליכם היום? מממ הרבה לימודים חזרתי מהביצפר רק מיקודם..
מעייףף מה אתם הכי אוהבים לעשות כל יום? ללכת לישון בלילה חח יש בצפר או סיימתם בצפר? יש יש עוד חצי שנה אין..
משו מפחיד או מצחיק שהיה לכם היום:? מממ שום דבר כזה משו מעצבן שהיה לכם היום:? אממ להישאר שעת 4!! משו שקניתם היום:?ממ בקבוק קולה בביצפר חח צוהרים טובים !

SAPIROS5

New member
אמרתיי צדקתיי לא עובר יום שאני לא קונה משהו:

היום קניתי טרניג חעחע

למעלה