שרשור פרק: נעדרים

always be me mc

New member
../images/Emo196.gifשרשור פרק: נעדרים../images/Emo196.gif

שם הפרק בעברית: נגיף
שם הפרק באנגלית: And We Shall Be Changed הידוע גם כ-We Are Coming Home(וממש תירגמו את זה שונה כפי ששמתם לב אבל זה אותו הפרק)
מס' פרק: 2X18 (ומתחילת הסדרה זה פרק 36), כמו כן יש לציין שזהו הפרק האחרון של עונה 2!
תקציר בעברית: בפרק החותם את העונה השניה, חוקר הצוות את העלמותה של מדענית מעורערת בנפשה הנושאת עימה דגימה של נגיף מסוכן. הצוות תוהה האם הממשלה עקבה אחריה או שמא היא אכן מאבדת לגמרי את שפיותה
תקציר באנגלית: http://www.lifetimetv.com/shows/missing/episodes/season2/episode18.html שאלות מנחות אחרי סיום הפרק(מי שרוצה יכול לענות על פי זה):
נהניתם מהפרק?
מה אהבתם? או מה לא אהבתם?(ציינו גם וגם אם יש)
איזו דמות אהבתם במיוחד?
הייתה איזו שהיא דמות שעיצבנה אתכם הפרק? וכיוון שנעדרים מפורסמת כמעט כמו רפואה שלמה
אז אין תמונות
גם למי שלא יודע הגיע הזמן להבהיר ולומר שלייפטיים ביטלו את הסדרה אז העונה השלישית היא האחרונה ויש לי הרגשה ששבוע הבא ישדרו את עונה 3 בשעה הזאת
שתהיה לנו צפייה נעימה

YaEl 15

New member
איזו חמודה את!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

((בגלל כל ההערות למעלה...)) לא ניראה לי שאני אצליח במבחן הזה במילא. צרפתית ארורה. ראיתי את ה-10 דק' האחרונות של "נעדרים", או קצת יותר. אנטוניו וניקול הורגים אותי....שיתחתנו כבר!! חוזרים, נפרדים, חוזרים, נפרדים. חחח...פקד פולק (ככה קוראים לו?) באמת חשף קצת יותר מידי מידע...לא מתאים לו
מחכה לפרק של שבוע הבא!! למה אין פה אף אחד?? צריך להתחיל לפרסם את הפורום כדי שאנשים יכנסו! כבר אמרתי שבוע טוב?

always be me mc

New member
זה שבת . אנשים ישנים ונוחרים../images/Emo6.gif

גם אותי אנטוניו וניקול הורגים שיהיו כבר ביחד ושישארו ביחד!
והצירוף של פולוק וחשיפה נשמע לי מוזר במיוחד החיוך.. אין זה פשוט הרג אותי וגם היה נחמד לראות(נחמד שמראים מדי פעם שהוא אנושי) ואת צודקת הפורום באמת זקוק לפירסום אבל לדעתי קודם צריך לשקם אותו או לתכנן משהו מיוחד לפני שנפרסם אותו
אבל יפה שאת דואגת

always be me mc

New member
דעתי הנרחבת על הפרק:

המ.. היה פרק נחמד
למרות שכאשר רואים אותו ב-2 בבוקר הוא משום מה יותר נחמד
אבל חפיף
האח של ג'ס היה כזה חמוד בפרק.. יותר ממנה חח סתם
גם ניקול הייתה חמודה וחכמה כתמיד
וג'ס אוי ג'ס חח מה נסגר ? למה היא לא ירתה בה? מה אם היא הייתה לוקחת אחרי זה את הוירוס ומפיצה אותו בקניון?
ברצינות שאני לא מבינה למה ג'ס סוחבת כל הזמן אקדח אם ברגע האמת היא לא משתמשת בו ומה שיותר מחרפן זה שהיא כל הזמן מבקשת את עזרתה של ניקול(ג'ס את בת 20+ תעשי את זה בעצמך
) כעת על הפרק בכלליות: -אהבתי את השימוש באח של ג'ס כדי למצוא את המדענית והוירוס ואף את התגלית שבה התברר בעצם שאח של ג'ס באמת קשור למדענית(וזה לא שג'ס סתם דחפה אותו לכל החזיונות שלה חח) -החזיונות עצמם. איך שערכו את זה... אהבתי
-התנועות שפולוק עשה מול ג'ס בתקווה שזה יעורר אצלה חיזיון
-ההקנטות על פולוק
כמו כן עליי לציין שבאמת הייתי במתח בפרק
בעיקר בקטע שכולם היו באותו הבית והיא(המדענית המשוגעת) רצתה לשחרר את הוירוס ולהרוג את כולם... פיו מזל שניקול הצליחה להבין לליבה של האשה ואף לשכנע אותה לשרוף את הבקבוק עם הוירוס בתוכו. זו הייתה חתיכת הקלה. והסוף גם היה מאוד יפה: זכינו לראות את פולוק מתרכך(אפילו יותר מדי חח) ומספר על משפחתו ומחייך(כן כן כפי שכתבתי
) גם הנשיקה בין ניקול לאנטוניו הייתה יפה
וגורמת לי לתהות מה יקרה בעונה הבאה עם היחסים שלהם
המ. וזהו פרק מאוד טוב.. ואני כבר רוצה מאוד לראות שוב את הפרק הראשון של עונה 3(כי כולם נראו בו מדהים ולדעתי הוא היה אף יותר טוב מהסיום של עונה 2)

danielle23

New member
פרק נחמד ../images/Emo9.gif

דיי נהניתי. משום מה לא זכור לי שראיתי את הפרק הזה בשלמותו.. וממש אהבתי את אח של ג'ס
הוא ממש חמוד! אהבתי שהם נעזרו בו =] וגם אהבתי את מה שפולק אמר בסוף
חחח אני פשוט מתה עליו
בכלל אהבתי אותו בפרק היום עוד יותר! וגליה, אני אנסה אולי היום, אם יהיה לי זמן להתחבר לאייסי.. למרות שיש לי עוד יומיים מיצ"ב מפגר על 100 מושגים ולא ממש התחלתי ללמוד.. ועוד אני צריכה ללכת היום לאנשהו אז בכלל לא ניראה לי שיהיה לי הרבה זמן
..

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifחדשות על שידורי נעדרים בערוץ 3:

החל משבוע הבא בימי שבת, שעה 21:00 ישודר פרק של הסדרה שנות ה-70 במקום נעדרים(
) כשאחריה יהיה פרק בסדרה האלופה
אך למי שממש רוצה לצפות בעונה ה-3 של נעדרים יש בימי שישי בשעות: 01:10- פרק ראשון ליום(אך בפועל חלק- ב לפרק הפתיחה של עונה 3) 01:53 -פרק שני 02:36-פרק שלישי אז זהו זה מה שיש ונצטרך להסתדר. אז אם אתם רוצים לאלו שנשארים ערים(כמוני) או לאלו שמקליטים ורואים יום אחרי אני מוכנה לפתוח שירשורי פרקים אבל זה תלוי בכם. אם תרצו תגידו לי

danielle23

New member
בקשר לנעדרים..../images/Emo3.gif

אני אומרת שבוע הבא נפתח שרשור ונראה כמה מגיבית ולפי זה נחליט על ההמשך..

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifסבבה!

רגע זה אומר שגם את ערה עד מאוחר ורואה או שמא מקליטה? בכל מקרה טוב לדעת שאני לא היחידה שצופה בפרקים האלו

למעלה