Can we change the rules now

רעוּת

New member
../images/Emo196.gif Can we change the rules now

זה לא במקום מבול. זה רק הפרומו
. הרגשתם פעם רעידת אדמה
? קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך? מה השתנה בכם בשנה האחרונה? מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש? עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? איזה חוקים הייתם רוצים לשנות? אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים? מה אתם עוד צריכים ללמוד? "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת
? מבול או earthquake?

למשהי יש מטרייה?

הרגשתם פעם רעידת אדמה ?כן! לפני הרבה שנים! ישנתי ואז בבוקר הייתה רעידת אדמה שהרעידה ממש את המיטה וזה נכנס לי לחלום והיייתי בטוחה שאמא שלי מנסה להעיר אותי,ואז התעוררתי ולא ראיתי אף אחד לידי שינער את המיטה.זה היה מפחיד. קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר?אממ אפשר לנסח את זה ככה:) ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך?רק בלב מה השתנה בכם בשנה האחרונה?הרבה מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש?סובלים בשקט עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל?לא לאהוב בכלל. איזה חוקים הייתם רוצים לשנות?את סעיף 4743 תת סעיף ג'.זה ממש לא מוצא חן בעיניי. אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים?כלום. מה אתם עוד צריכים ללמוד?המון המון..לא מפסיקה ללמוד. "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? אה הא. איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת?לפגוע במישהו. מבול או earthquake?על זה אי אפשר לענות זה ממש קשה...

תמרוש5

New member
איןליכותרת.

הרגשתם פעם רעידת אדמה ?כן! די הרבה,שנה שעברה היתה איזה אחת כל שבוע,והבית שלי עוד שניה התפרק או משהו
קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? אהא. ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך? סוגשל,למרות שאני לא מהסוג שמבקש. מה השתנה בכם בשנה האחרונה?וואו.יותר מדי דברים. אני חושבת שלמדתי להודות בדברים ולא לנסות להסתיר. מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש?אני מתעלמת באלגנטיותP: עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? וואו.שאלה קשה,אין לי תשובה. איזה חוקים הייתם רוצים לשנות?צריכה לחשוב על זה קצת:X אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים?תגובות לכל מיני סיטואציות. מה אתם עוד צריכים ללמוד? את מהות הקיום
"oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? כל כך כן. אני חושבת שזה בערך המשפט שהכי נכון לי כרגע. (הו טורי
) איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת? אני שונאת לקחת סיכונים. לא אוהבת חוסר ודאות ולא אוהבת לעשות דברים שאין לי מושג מה תהיה התוצאה שלהם. מבול או earthquake? קשה מדי להחליט.

DeepThoughts

New member
בואי אשה ביום זה אווילי, לארוחת צהריים

. הרגשתם פעם רעידת אדמה ? כן כמה פעמים. קטנות כאלה שהיו כאן קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? כן ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך? כן מה השתנה בכם בשנה האחרונה? אווו הרבה מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש? תלוי או שמתעלמים או שאומרים שלום מזוייף עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? האופציה הראשונה כמה שהיא קשה איזה חוקים הייתם רוצים לשנות? חוקי הטבע, וחוקי המשיכה, אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים? הייתי מנסה להתבגר קצת יותר מוקדם מה אתם עוד צריכים ללמוד? "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת? מבול או earthquake? רונה שרה את איירטקוויק בהופעה בב"ש לפני שנה וחצי come again

רעוּת

New member
האשכנזים האלה ../images/Emo46.gif

אייל גולן בטח היה עושה את זה יותר טוב
.

מיץ פזי

New member
ארוחת-צעריים. כך כתוב בספר של יוני רכטר.

מעולם לא ידעתי את זה! זה באמת מוסיף פואנטה לשיר :)

רעוּת

New member
אני גם זוכרת שזה צעריים ../images/Emo3.gif

נדמה לי שנגנתי את זה פעם ואז אבא שלי אמר משהו על זה

רעוּת

New member
.You say I choose sadness

הרגשתם פעם רעידת אדמה? לא נראה לי
אני תמיד מפספסת אותן. פעם אחרונה שהיתה הייתי באוטו, בנסיעה של 5 דקות בדיוק. זה היה כלכך מתסכל
קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? אהא ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך?
מה השתנה בכם בשנה האחרונה? הכל מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש? מתעלמת, או אומרת שלום מהר והולכת משם, או שוכבת איתו, אם זה האקס שלי
עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? "אם הייתי אומר "אני כלכך מפחד לאבד מישהו שאני אוהב שאני מסרב לאהוב," אולי זה היה הופך את הבלתי אפשרי לאפשרי, אולי, אבל לא יכולתי לעשות את זה, קברתי יותר מדי, עמוק מדי בתוכי". (ג'ונתן ספרן פויר) (לא לאהוב בכלל). איזה חוקים הייתם רוצים לשנות? את כל חוקי מרפי. ואת החוק הזה שאומר שבן ובת סטרייטים לא יכולים להיות ידידים בלבד
מי הטיפש שהמציא את זה
אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים? הייתי מממנת לאמא של היטלר הפלה. או אומרת לשבכ שיגאל עמיר ירצח את רבין. או סתם מסננת טלפונים בשבת כדי שחיי לא ייהרסו
מה אתם עוד צריכים ללמוד? לחכות ולוותר. "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? and i hate elevator music האיזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת? לאבד את החבר הכי טוב שלי. מבול או earthquake? מבול

rock a roll

New member
מבול..

הרגשתם פעם רעידת אדמה ? כן...דיי הרבה, האחרונה הייתה הכי חזקה. קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? כן. ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך?יאפ זה היה לא נחמד מה השתנה בכם בשנה האחרונה? הכל הכל הכל מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש? מתעלמים וממשיכים ללכת מהר. עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? זה מסובך מידי. אני לא יכולה להחליט ממעמדי הגבוהה. הכל תלוי במי מה ומו. איזה חוקים הייתם רוצים לשנות? חח חובה 12 שנות לימוד וכמו שרעות אמרה..מרפי. אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים?מלחמות. מה אתם עוד צריכים ללמוד? לחיות נכון ;) "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת? כשאני אגיע לסיכון כזה אני אענה. מבול או earthquake?לכל אחד יש את המיוחדות שלו, אבל מבול.

מיץ פזי

New member
can we switch sides

הרגשתם פעם רעידת אדמה? | לא ממש.. אולי בקטנה. קרה לכם משהו שאחריו ידעתם שכבר לא תהיו אותו הדבר יותר? | כן ביקשתם פעם ממישהו שיישאר, והוא בכל זאת הלך? | כן. אבל כנראה שלא באמת הוצאתי קול.. :) מה השתנה בכם בשנה האחרונה? וואו המון. אחת השנים המשמעותיות שהיו לי. מה אתם עושים כשאתם נתקלים במקרה במישהו שממש לא בא לכם לפגוש? | וואי כל כך מתעלמת.. חח עדיף לאהוב ולאבד, או לא לאהוב בכלל? | לאהוב ולאבד. אי אפשר לחיות בלי לאהוב. אי אפשר בלי זה. איזה חוקים הייתם רוצים לשנות? | את החוג נהג חדש ה*** הזה! אם הייתם יכולים לחזור אחורה ולשנות משהו, מה הייתם משנים? | הייתי חוסכת מחברה שלי להיות אחות שכולה. מה אתם עוד צריכים ללמוד? | "לא לבקש מה שאי אפשר לקבל.." "oh these little earthquakes, doesn't take much to rip us into pieces"...? תלוי מה. תלוי מתי. לא תמיד חייבים להתפרק לרסיסים. איזה סיכון אתם לא מוכנים לקחת? | לאבד את המשפחה שלי. מבול או earthquake? | כל כך מבול! המילים בעברית הרבה יותר יפות, הרבה יותר מרגשות, נשמעות הרבה יותר טוב עליה ויותר טוב נקודה.

למעלה