The Fashion Police

m i c k e y 15

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo27.gifThe Fashion Police../images/Emo36.gif../images/Emo196.gif

כאמור זאת משטרת האופנה- שבוע שעבר לא היה אם אני לא טועה וכן גם שיניתי קצת את השם- אם אתן לא אוהבת רק תגידו ואני אחזור לשם הישן והמוכר: משטרת האופנה
ועכשיו
את התמונה הזווווו
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

michalie XD

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif

טוב אז ככה:
-דני-
חולצה: 8
מכנס:10
נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10
שיער: 10
הערות: דני!
החולצה - היית צריך לשנות אותה ואז היית מקבל סה"כ 50. המכנס - אני מאוהבת במכנסיים שלו! נעליים - הם מהממות במיוחד עליו(אם הייתי רואה אותן באיזה חנות אני מודעת לזה שלא הייתי מסתכלת לכיוון שלהן
). האביזרים - אוהבת אותם!! שיער - אתה כל כך מהמם עם השיער הזה ,(אבל גם עם המתולתל! אתה יפה עם כל תסרוקת).
ציון סופי: 48
-דאגי-|סדגש
חולצה: 7 וחצי
מכנס: 6
שיער: 6
הערות:דאגי!
חולצה - לא אהבתי... ~מאוכזבת~ מכנס - דאאאאגגיייי! למה אתה עם המכנס הזה?! תוריד אותו ומהר |גבות|. נעליים - נעליים ממש יפות! אביזרים - אוהבת. שיער - אני מקווה שהוא מודע לזה שזאת התקופה הרעה שלו (אבל בכל זאת הוא יפה
).
ציון סופי: 39 וחצי
-הארי-
חולצה: 7
מכנס: 10
הערות: ממ... הארי!
טוב אממ... חולצה - חמודה לא יותר. מכנס - מהמם! נעליים - יפותתתת. אביזרים - יפיםםםם שיער - מדהיםםםםם.
ציון סופי:47
-טום-
חולצה: 8
מכנס: 9
הערות: טום
... חולצה - חמודה. מכנס - יפה אבל התבאסתי מהצבע. נעליים - מהממות. אביזרים - יפיםםם. שיער - מהמם!
הציון סופי: 47
מתלבש השבוע: דני
תסרוקת השבוע: דני |עוד יותר מאוהב|
המתלבש הגרוע: דאגי! ~מאוכזבת~
התסרוקת הגרועה: דאגי ~עוד יותר מאוכזבת~
הערות: כולם היו צריכים טיפה יותר להשקיע ואז הם היו עוד יותר מהממים! למרות שהם מהממים בכל מצב

Charley XD

New member
מיקמיק אוהבים XDD

-דני- חולצה: הג'קט הורס הכל! 5 מכנס: חמוד 8 נעליים: לא רואים כל כך ><" אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים 8 חגורה 5 שיער: 8 הערות: הוא נראה כמו חתול פרסי שמפהק ><" ציון סופי: 7 -דאגי- חולצה: 7 מכנס: מה זה המכנסיים האלו ??! 5 נעליים: 9 ^^ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 6 הערות: הוא נראה כאילו יש לו יותר מדי מצח וסנטר ! את מי הוא מזכיר לי ככה ? ציון סופי: 7 -הארי- חולצה: 7 מכנס: 9 נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 7 הערות: "אממ אדוני בבקשה בבקשה תזדרז אני ממש צריך לשרותים" מה זה הפרצוף הזה ??! ציון סופי: טוב זה הארי ... 9 -טום- חולצה: 6 מכנס:6 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער:7 הערות: "אני חושב שבגילגול הקודם הייתי סרדין! תראו מצאתי את היעוד שלי !" או "אני לא מרגיש טוב" ציון סופי: 7 סורי טומי ><" מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: הארי המתלבש הגרוע: טומי התסרוקת הגרועה: דאגי (איך הגענו לזה ?) הערות: כולם נראים ממש גרוע פה XDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo209.gifעונה ~../images/Emo70.gif

-דני- חולצה:4.. :S מכנס:7.. נעליים:מכמה שרואים..8.. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמידים
9.. שיער:10 הערות:חמוד..רק למה החולצה הזאת
ציון סופי:7.6 [XDDD ועשיתי ממוצע..XDD] -דאגי- חולצה:8.. מכנס:חאקי של הצופים?6.. נעליים:8..|מואהב| אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:8 הערות:
ציון סופי:7.8[XDD] -הארי- חולצה:8 מכנס:8 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:7 הערות:
ציון סופי:8.2 -טום- חולצה:8 מכנס:7 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:8 הערות:
ציון סופי:7.6[יש פה תיקו
] מתלבש השבוע:הארי
תסרוקת השבוע:דני
המתלבש הגרוע:דני..
התסרוקת הגרועה:אין לי..
הערות:איזה חמודים הם קטנים!!

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifכמה שהם חמודים פה../images/Emo99.gif

-דני-
חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9-אהבתי את הצמידים:] שיער: 9.6 הערות: החולצה שמלמעלה ממש יפה ציון סופי: 8.5
-דאגי-
חולצה: 10- כל כך יפה מכנס: 10- גם ממש יפה
נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8.7 שיער: 7.7 הערות: אמרתי כבר שאדם הזה מתלבש מושלם? ציון סופי: 9.1
-הארי-
חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 8 הערות: מה זאת הבעת הפנים הזאת חח? ציון סופי: 8.7
-טום-
חולצה: 8.4 מכנס: 7.7 נעליים: 8.6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 8.3 הערות: ציון סופי: 8.7
מתלבש השבוע: דאגי:]
תסרוקת השבוע: דני
המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: דאגי
הערות: ====

loli kiss

New member
צעירים וחמודים../images/Emo99.gif

אבל בטח שלא מתלבשי השנה XD הנה שלי- -דני- חולצה: 8 מכנס: 8 [יש לו יותר יפים חח] נעליים: 10 [ממה שרואים P:] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים- 6, חגורה- 7, ג'קט- 5 שיער: 10 [כל התקופה של החלק ובמיוחד שזה מלווה בלוק צעיר הייתה מדהימה 3>] הערות: צעיר. רזה. חלק. ס'חמוד
ציון סופי: 9 [רק בגלל הצעירות ו"התמימות XD] -דאגי- חולצה: 9 [איפה הארלי?!@# XD] מכנס: 8 נעליים: 9 [הפעם הן מתאימות חח] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה- 8, צמידים- 8 [אני אוהבת יותר כמו עכשיו- מלא חח] שיער: 6 [התקופה שהכי פחות אהבתי, קצת מחושמל XD] הערות: צעיר, "תמים" וחמודיייי
ציון סופי: 8.123456789 [רק כי הוא כזה קושייי חחחחחח] -הארי- חולצה: 7 מכנס: 5 [לא אוהבת :/] נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה- 3 :S, צמידים ושרשרת- 7 שיער: 6 [הארי בהחלט השתפר מאז חח] הערות: היו ימים .. חחחחחחחח הוא מזה השתנה P: ציון סופי: 7.123456789 [מה לעשות לא מתה על התקופה חח] -טום- חולצה: 5 מכנס: 5 נעליים: 5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים- 5 שיער: 5 הערות: נתתי על הכל 5 כי לא נעים לי לתת מתחת XD אבל משו פה קרה לטום חחחחחחחחחח וזה לא טוב. ציון סופי: 4.123456789 [כי קרוב ל-5 שיכולתי לתת .. זה נוראי
אבל הוא צעירי אז חח ] מתלבש השבוע: דאגישש הסטייליסט שלנו
תסרוקת השבוע: דפנטלי דני 3> המתלבש הגרוע: יש התלבטות קשה בין הארי לטום XD התסרוקת הגרועה: טום חחחחחחחחח הערות: צעירים. "תמימים". מהממים. מי צריך יותר מזה?!

../images/Emo109.gifעונה P: @!

-דני- חולצה:7 xD מכנס: 3 נראה לי P: נעליים: אולסטאר לא ? xD אז 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: אפהה P: 9 הערות: אין xD ציון סופי: 7 -דאגי- חולצה: לא משו xS מכנס: בלעכסס.. XD נעליים: 8 DD: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 D: שיער:
9 הערות: לא אהבתי מה שהוא לבש, אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותו xD
ציון סופי: שלא נדע מצרות XD -הארי- חולצה: 5 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צ חגורה מפחידה xD 3 שיער: יפה D": נממ 8 הערות: אין xD -טום-ציון סופי: 6.75 XD חולצה: 7 מכנס: 3 נעליים: 4 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 3 שיער: 2 xD הערות: לא משו XD ציון סופי: 3.8 מתלבש השבוע: דניXD תסרוקת השבוע: דאגי
המתלבש הגרוע: טום .. xD התסרוקת הגרועה: טום XD הערות: אין .. אהבתי את הפינה

Decay Dance

New member
My Fashion Police

דני חולצה:7 מכנס:8 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:הג'קט שלו מזה חמוד עם הסמיילי XDDD ציון סופי:8.6
דאגי חולצה:8 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:7 הערות:איזה קושקושון הוא שם!!! ציון סופי:9
הארי חולצה:10 מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:הוא פשוט מתלבש טוב (לפחות רוב הפעמים) ציון סופי:9.6
טום חולצה:6 מכנס:8 נעליים:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:יש לו פה פרצוץ מזה מוזר ציון סופי:7.8 מתלבש השבוע:הארי
המתלבש הגרוע:טום
התסרוקת הגרועה:דאגי
הערות:תרשו לי להתלהב ולשיר בקולי קולות....
ההורים שלי קנו לי פלאזמה ומחליק לה לה לה לה לה
ההורים שלי קנו לי פלאזמה ומחליק לה לה לה לה אווווווווו

rox love BSM

New member
../images/Emo196.gifJudging Time

דני
חולצה:6 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אני אוהבת את הצמידים שיער:10
הערות:הוא נראה חמוד חוץ מהז'קט המזעזע ציון סופי:9
דאגי
חולצה:10 מכנס:6 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 זה לפני שנהייתה לו חנות צמידים על היד שיער:5 הערות:הוא כל כך קטן פה ציון סופי:8.5
הארי
חולצה:10 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 לא אוהבת את החגורה הזו שיער:10 הערות:למה הוא מוחץ את טום? ציון סופי:9
טום
חולצה:7 מכנס:8 נעליים:3 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:2 הערות:הוא נראה נמחץ למדי ציון סופי:7
מתלבש השבוע:דני
המתלבש הגרוע:טומי בוי
התסרוקת הגרועה:דאגי
הערות:הם כל כך קטנים פה

../images/Emo220.gif=]

-דני- חולצה:9!אהבתי=] מכנס:9 גם..יש עליו סיכהP:מגניב.. נעליים:ממה שרואים זה אולסטאר?אז ניתן 8..כי לא יודעת=] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7..מה זה הצמיד המוזר הזה?! שיער:9!=] הערות:מה הזה הפרצוףהזה?! ציון סופי:8.2 -דאגי- חולצה:8 פשוטה.. מכנס:6..הוא מוזר! נעליים:8..השרוכים לא בצבע טוב. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9!!אהבתי ת'צמידיםXD שיער:6..לא יודעת לא אהבתי.. הערות:הוא יכול להיות הרבה יותר יפה מזה! ציון סופי:7.5 -הארי- חולצה:אדום כחול,מקבל אצלי 10! מכנס:10,ג'ינס=] נעליים:9=]שומר על הלבן מעולה! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:השרשרת נחמדה,החגורה יפה,הצמידים סבבה..9.. שיער:8 הערות:חמוד כרגילP: ציון סופי:9.6 -טום- חולצה:7..מה זה הזהב הזה?! מכנס:9,אוהבת מכנסיים כאלה=] נעליים:10!! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8..לא יודעת=] שיער:7.. הערות:מוזר ביותר=] ציון סופי:8.3 מתלבש השבוע:הארי! תסרוקת השבוע:דני=] המתלבש הגרוע:טום.. התסרוקת הגרועה:דאגי! הערות:פריקיםP:

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifעונה../images/Emo8.gif

-דני- חולצה:זאת שמתחת יפה, הג'קט ממש לא..
10 [רק על החולצה שמתחת!
] מכנס:נמ..ג'ינס..10
נעליים:ניראה כמו אולסטאר..8 בגלל שזה לא קשוור לצבעים...
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמידים- 10 חגורה- 2
ממש לא יפה! שיער:10
הערות:
ציון סופי:50 [אמורים לחשב את הכל ביחד נכון?
] -דאגי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:7, לא אהבתי את הצבע של הנעליים
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידים- 10 עגיל- 10
שיער:10
יפה כ"כ
הערות:
ציון סופי:57 -הארי- חולצה:10 מכנס:ג'ינס, 10
נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמידים- 10 שרשרת- 2 שיער:8..
הערות:זה רק אני או שהוא יצא פה שמן?
ציון סופי:50 -טום- חולצה:10 מכנס:נמ..שקי קקי, 5
נעליים:2, הן חמודות אבל צבעים ממש לא יפים! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמידים- 10 שיער:9, לא מושלם
הערות:
ציון סופי:37 מתלבש השבוע:דאגי תסרוקת השבוע:דאגי המתלבש הגרוע:דני התסרוקת הגרועה:טום, לא תסרוקת מכוערת פשוט הכי פחות יפה
הערות:

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifהתכוונתי לציון הסופי, אם אמורים לחשב את

הכל ביחד ואז לתת לזה ציון סופי,
תודה בכל מקרה

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifלאלא! התבלבתי, המתלבש הגרוע- ~תופים~

טום, התפלק לי דני, אינלי מווווושג למה

למעלה