התפקדות דצמבר

../images/Emo196.gif../images/Emo41.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo41.gif../images/Emo196.gif

נובמבר מאחורינו
מי היה מאמין שהיום הזה יגיע? הראשון לדצמבר היום, ואפשר להגיד שהחורף כבר ממש כאן
והגיע הזמן לעשות התפקדות חודשית, ולצערי, גם האחרונה ב"חומר מקומי".
על חודש נובמבר:
החודש נכתבו בפורום בדיוק 200 הודעות. זה לא כ"כ הרבה, אבל שיפרנו מהחודש שעבר בדיי הרבה
ואת דצמבר נסיים עם יותר מאלף הודעות.
אני הייתי הגולשת הכי פעילה בפורום, גם החודש
על חודש דצמבר:
ב18 לחודש תשודר התכנית האחרונה של "חומר מקומי" ברדיו ירושלים, זאת אומרת, שנשארו עוד 10 תוכניות
.
בימים שעד לתכנית האחרונה אפתח פה שרשורים של סיכום ופרידה מהתכנית, אז תעקבו ותגיבו
.
התפקדות חודשית
נא לענות
!
שמכם בישראל:
אזור מגורים:
זמר אהוב:
השיר שעשה לכם את החודש:
אלבום שעשה לכם את החודש:
תמונה שלכם:
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר:
והכי רע:
למה אתם הכי מחכים בדצמבר?
והכי לא?
שיהיה חודש בטעם תות
ים
.

GuyHemed

New member
אז ככה

שמכם בישראל: גיא חמד אזור מגורים: ירושלים זמר אהוב: אוי אני לא טוב בזה חח - הראל מויאל נגיד השיר שעשה לכם את החודש: ה-ה-ה-הקרטל אלבום שעשה לכם את החודש: אין תמונה שלכם: מצורף הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: לא חושב שקרה מה שטוב, ואם כן אז אני לא זוכר חח והכי רע: היו הרבה למה אתם הכי מחכים בדצמבר? תיאוריה סוף סוף חח והכי לא? לסיום התוכנית

נובמבר היה דרעק של חודש@$@$../images/Emo178.gif$@#$

שמכם בישראל:ים
אזור מגורים:קיבוץ גח"א
זמר אהוב:עברי לידר
השיר שעשה לכם את החודש:"מהמרחקים"- גלי עטרי וסגיב כהן
אלבום שעשה לכם את החודש:החדש של יוני בלוך
תמונה שלכם:
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר:ראיתי את רזרז ומוטי
והכי רע:
, מבחנים בכמויות.. למה אתם הכי מחכים בדצמבר?הופעה של אברהם טל והמרפסות!!, יומהולדת לרזיק, יומהולדת לרונה
והכי לא?לסיום של התכנית
, מבחנים

מתפקדת../images/Emo3.gif

שמכם בישראל: מאיה אזור מגורים: ירושלים השיר שעשה לכם את החודש: אמנם הוא ממש חדש אבל - 'ברחובות פריז' - יאיר זיו תמונה שלכם:
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: אממ שיפור ציון בגרות באנגלית
והכי רע: נפלתי בשיעור ספורט והתוצאות בהתאם
למה אתם הכי מחכים בדצמבר? תיאוריה \ הופעה של אברהם טל \ ימי הולדת למיניהם \ ת"א \ ועוד.. והכי לא? מבחנים\מתכונות חורף\תכנית סיום

amitshilo

New member
מתפקדת!../images/Emo9.gif

שמכם בישראל: עמית שילה. אזור מגורים: גליל:) זמר אהוב: כרגע - עברי לידר, יואב דגני, אסף אבידן, שלומי שבן, יוני רכטר, איתמר מאירי.. השיר שעשה לכם את החודש: וואו.. המון יואב דגני (בעיקר "כך או כך"), המון אסף אבידן, "פני השמיים" ו"במקום להיות זהיר" של יוני רכטר, "סוף העולם" ב..הממ..ביצוע של נינט
, "לעוף" של נועם פנחסוב ועוד כמה של שלומי שבן. אלבום שעשה לכם את החודש: "ימים אחרים" של יואב דגני
, הלייב של עברי לידר, "עיר" של שלומי שבן, "מחשבות ואפשרויות" של יוני רכטר ועלי מוהר ו"the reckoning" של אסף אבידן והמוגו'ס. (אני לא ממש מגוונת
) תמונה שלכם: חוסר גיוון
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: הופעה של אסף אבידן, המון משפחה, הרבה מחול, ובעיקר שיחות טובות. והכי רע: בלי לראות אנשים שאני אוהבת יותר מידי זמן:/ וסתם דברים שוליים. למה אתם הכי מחכים בדצמבר? מחנה, הלוואי אמן הופעה של יואב, המוןןןן חזרות, טיול הכנה, יומולדת לאחותי, הופעה של ערן צור בבי"ס!
, הופעה של הקיבוצית והבלט הישראלי.. ונקווה שעוד דברים מגניבים שיבואו. והכי לא? דיכאון שאני לא בהופעה של יואב?:/ הסיום של התוכנית..

אני../images/Emo3.gif

שמכם בישראל: שיר :) אזור מגורים: ראשוון לציון זמר אהוב: אביב גפן השיר שעשה לכם את החודש: אמממ רציתי לשים לך דיסק
אלבום שעשה לכם את החודש: החדש של יוני בלוך תמונה שלכם: אני לא מהמחשב שלי,בהזדמנות הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: הופעה של נועם.. והכי רע: מחשבות לא נחמדות למה אתם הכי מחכים בדצמבר? להופעות,יומולדת והכי לא? אסיפת הורים

A m 0 s

New member
אני מנגן עכשיו בבית שעות.. הכי כיף שהיה לי..

שמכם בישראל: Amos אזור מגורים: אזור השרון
זמר אהוב: נו.. השיר שעשה לכם את החודש: היו המון, באמת המון... אלבום שעשה לכם את החודש: אני חושב שזה עדיין "סוג של ורוד" של תמר גלעדי - הוא נמצא אצלי המון המון בפלייליסט.. תמונה שלכם: לא... הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: הופעה של דנה'לה
- - - וגם היה משהו ממש מצוין אתמול (דצמ') אבל לא משנה..
והכי רע: למה להיות שליליים?!
למה אתם הכי מחכים בדצמבר? אה?! והכי לא? מבחנים מגעילים ודוחים
שיהיה קסם לכולנו...

razM19

New member
מגיב:

שמכם בישראל: רז
אזור מגורים: ירושלים
זמר אהוב: ישראלי או לועזי?
חח שאלה רטורית
הראל מויאל
השיר שעשה לכם את החודש: האמת? תמי ענבר - שלך
אלבום שעשה לכם את החודש: Britney Spears - Circus, האאא צריך ישראלי חחח אז הממ... גלי עטרי - בין האש ובין המים וגם החדש של עידן רייכל - בין קירות ביתי
תמונה שלכם: נגיד
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: היה חודש גרוע
והכי רע: דודה שלי נפטרה
למה אתם הכי מחכים בדצמבר? מי שיודע יודע
והכי לא? ל-21 בדצמבר
ימצ'וק אחלה שאלון! שיהיה חודש טוב לכולם
ואני באמת מקווה שבסיכום חודש דצמבר יהיו למעלה מ-1000 הודעות בפורום

../images/Emo2.gif../images/Emo201.gifעל דודה שלך../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif

ותודה רבה רזיק
עוד 10 ימים יומהולדת
|יוהו|

כן המפקדת.../images/Emo3.gif

שמכם בישראל: הילי :) אזור מגורים: כרמיאל זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר, שלומי שבן, נועם פנחסוב.. ועוד רבים וטובים.. השיר שעשה לכם את החודש: עברנו לצפון, החיים שלי טובים, יעלה, סיגריות-שלומי שבן, גשם כבד עומד ליפול-אביב גפן, ועוד הרבה ביטלס.., ומקום- נועם פנחסוב..
אלבום שעשה לכם את החודש: עיר-שלומי שבן, ימים אחרים-יואב דגני תמונה שלכם:
הדבר הכי טוב שקרה לכם בנובמבר: יומולדת, הופעה של נועם.. והכי רע: ממ לא היה למה אתם הכי מחכים בדצמבר? להופעה של אביב ברידינג..
והכי לא? ממ לוידעת

למעלה