שרשור התפקדות ושאלון!!

LilyKat

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo88.gifשרשור התפקדות ושאלון!!../images/Emo88.gif

כי צריך להתעורר
שם: גיל: מיקום בארצנו הקטנה: כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא? מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו? הקליפ האהוב של גאגא: השיר האהוב של גאגא: היית בהופעה בארץ? איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא. ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו). כולם לענות או שהמנהלת תעניש אתכם (לא כדאי, היא יכולה להיות אכזרית פ:)!! ביי

Coralulu182

New member
קורל מתפקדת! ++

שם: שמעונה. גיל: 16 ושנתיים. מיקום בארצנו הקטנה: אשדוד. כמה זמן את אוהבת את גאגא? כמעט שנה! מה דעתך על השם של האלבום החדש - Born This Way? מצפה לו? השם מקסים! ובטח שאני מצפה. אני ממש סקרנית!
הקליפ האהוב של גאגא: וואו זה קשה. נו באמת! אני אלך על באד רומאנס. השיר האהוב של גאגא: באמת נראה לך שאני מסוגלת לענות על זה?
היית בהופעה בארץ? לא. ולא כואב לי כל-כך כי במילא לא אהבתי אותה אז. בדיוק ההפך.
איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפת כשרואה את גאגא. ב. צורחת כמו משוגעת.
ג. משתינה במכנסיים. ד. אחר. חמודה'לה, יאאלה תתפקדי גם את! |סמכותית|
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

shahar310

New member
שחר מתפקדת D:

שם: שחר גיל: 16 מיקום בארצנו הקטנה: חולון כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא? כמעט שנתיים מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו? השם מדהים, ואני כבר לא יכולה לחכות לו! אני כולי בהתרגשות D: הקליפ האהוב של גאגא: בד רומנס השיר האהוב של גאגא: תלוי במצב רוח אבל בכללי LOVE GAME, TEETH היית בהופעה בארץ?כן והייתי שורה ראשונה!!! היה מדהים!!! איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא. ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו).אני חושבת שבהתחלה הייתי קופאת במקום מההלם ואז משתגעת ועושה הכל כדי לדבר איתה XD

limors2

Active member
אכזרית? אני?!

לגרדום!
שם:ליאורה גיל:20++++ מיקום בארצנו הקטנה:חור באיזור י-ם כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא?מתקופת פוקר פייס. כמה זמן זה כבר? מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו?שם שממש מתאים לאישיות של גאגא, גם אם לא לסגנון המוזיקלי הרגיל שאנחנו מכירים. ומצפה מאד! הקליפ האהוב של גאגא:טלפון
השיר האהוב של גאגא:עכשיו וכרגע, טלפון. היית בהופעה בארץ?כן
איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא. ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו). אחר. אני סתם אבהה בה הרבה בשקט
לילה טוב!

Ariellllll

New member
../images/Emo127.gif מתפקדת

שם: אריאל גיל: 17 מיקום בארצנו הקטנה: קיסריה כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא? שנתים בערך מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו? שם מדהים ואני בטוחה שהוא יהיה גם אלבום מדהים הקליפ האהוב של גאגא: בד רומאנס השיר האהוב של גאגא: בד רומאנס היית בהופעה בארץ? לא
וכל כך מצטערת על זה איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא.
ואחרי זה צורחת כמו משוגעת ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו).

Nens333

New member
../images/Emo98.gif

שם: בשבילכם, ננס
גיל: עוד מעט 17... מיקום בארצנו הקטנה: ישוב ליד ירושלים כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא? אממ... מתקופת פאפרצי או לפני מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו? מצפה מאוד, אבל ממש מפחד שהיא תאכזב (אהמממ קליפ אלחנדרו) הקליפ האהוב של גאגא: פאפרצי נראה לי... השיר האהוב של גאגא: פאפרצי לגמרי! היית בהופעה בארץ? לא, אם לא הייתי בתיכון עכשיו הייתי עושה מה שבאלי... איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא. ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו).
- לא יודע מה לעשות עם עצמי, מצד אחד באלי לקפוץ עליה בחיבוקים ומצד שני... טוב אתם יודעים, תיכון, בנים, פאדיחות...

מיקה2008

New member
עונה קצת באיחור

שם: עינב גיל:29 (בטוח הכי גדולה בפורום מבחינת הגיל כן). כמה זמן אוהבת?: מה זאת אומרת אוהבת?! מעריצה כבר שנתיים וחצי לפחות. מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו?: אני אישית אוהבת את השם. ומה מצפה?! רק שירים מדהימים סומכת עליה!!! הקליפ אהוב:BAD ROMENCE השיר אהוב: שהוא השיר שלי JUST DANCE היית בהופעה בארץ? צר לי אבל לא הייתי מאחר והלכתי להופעה של מדונה. בפעם הבא אם זה בארץ או בחו"ל אדאג להיות באחת ההופעות של ליידי גאגא בלי נדר! איזה סוג סוג מפלצת קטנה אני: ד.אחר בשוק לחלוטין OMG!!!!

LilyKat

New member
געגע עווו לע לע

שם: געגע עווו לעלע גיל: 19! מיקום בארצנו הקטנה: געגע לנד כמה זמן את\ה אוהב\ת את גאגא? משהו כמו שנה וחציD: מה דעתך על השם של האלבום החדש, Born This Way? מצפה לו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 3> הקליפ האהוב של גאגא: באד רומנס#~!@!$ השיר האהוב של גאגא: כרגע, אלחנן דרור XD היית בהופעה בארץ? כןןןןןןןן 3> איזה סוג מפלצת קטנה אתם: א. מתעלפ\ת כשרואה את גאגא. ב. צורח\ת כמו משוגע\ת. ג. משתין\נה במכנסיים (פדיחות!). ד. אחר. (פרטו נמקו והסבירו). כל התשובות נכונות

למעלה