Gilliana

New member
HUH???

אחרי מילניום שלם שלא היית כאן, זה כל מה שיש לך להגיד?

Gilliana

New member
הכל טוב ../images/Emo13.gif

מה אצלך? ומי זו הצ'ירלידר? התכוונת אולה ל-צ'ייר-וומן.

אינדיד

וואלה אני חי וזה הכי חשוב
יש תגליות חדשות בעבמולוגיה בזמנים אלו? ומה קרה לכתבות בנ.ר.ג'? למה אין יותר?

Gilliana

New member
אין כתבות כי חייבים לנו כסף

ואנחנו כרגע בסכסוך עבודה עם הערוכת, שהחליטה לנהל את כספי NRG כאילו היו הכספים הפרטיים שלה. מעבר לזה - אנחנו מאד עסוקים בעמותה החדשה ורק לפני זמן קצר סיימנו להוצי א לאור את הביטאון הראשון. כדי להתעדכן אתה מוזמן לבקר אותנו באתר: www.eura.org.il

מני מני מני - אולוויז שאני

אול ד-טינגס איי קוד דו
חפיף. תתחדשו על הביטאון. כמה הוא עולה ואיפה ניתן לרכושו?

Gilliana

New member
הביטעון מחולק בחינם לברי העמותה

לרכישה מחוץ למסגרת החברות - מחיר הבטאון 49 ש"ח לא כולל דמי משלוח ואפשר להזמינו ע"י פניה לכתובת: [email protected] תוכל גם לראות את הכריכה של הביטאון באתר שלנו.

Gilliana

New member
* ביטאון כמובן ../images/Emo122.gif

זה מה שקורה כשמתעקשים על הקלדה עוורת...

נראה נייס הבטאון

דוקא 'ביטעון' נשמע חמוד, אידיש סטייל
שאלה לי, אפרופו עבמים, שמעתי שהופיע איזה מסר בעברית אחרי צפיה בעבם. שמעת משהו לגבי זה, או שזה סתם שמועה שמתקשקשת ברשת בזמן שדודה רותי הנואשת גולשת ?
ועוד אפרופו , שמעתי שמולדר ושותפתו האדמונית מתכננים קאמבק על גבי האקרני מתישהו בקרוב. מה עוד חוצמזה, בחיים, הכל זורם?

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo140.gif והם לא "מתכננים"...

הם כבר בקאמבק - היכון ל-25 ביולי.
הצילומים לסרט אגב, כבר הסתיימו. |פרטים נוספים בפורום "תיקים באפילה" שאתה כבר מכיר בודאי) לגבי הסיפור עם האותיות בעברית - ודאי ששמעתי,קראתי וראיתי. סתם קשקשת ברשת ודמיון מפותח של אנשים, אין מה להתייחס יותר מדי ברצינות. וחוצמיזה מרקיז, הכל בסיידר.

Gilliana

New member
לי לא ידוע שהיה מסר

רק טענה שהופיעו או או שתיים בעברית. ראיתית את האיורים - סתם דמיון מפותח לטעמי.

Gilliana

New member
בבקשה

כאן תוכל לראות סרטון העוסק בעניין. רק תצטרך להירשם לאתר שלנו לפני כן שכן זהו קישור להודעה באחד הפורומים והגישה אליהם מחייבת רישום.

למעלה