איזה לק נלבש לשבת?

Ultra marine

New member
אורלי איירון בטרפליי + ../images/Emo207.gif

בשבת הקרובה בבוקר יש תערוכה של דנים, וכהרגלי, אשים את הלק הזה https://lh4.googleusercontent.com/_...2o/Y3F7VZZvK54/s512/עודכן לאחרונה (Large).jpg במשפט על התערוכה - התערוכה מתחילה ב 9 בבוקר ותתקיים בקיבוץ גבעת חיים מאוחד. הכניסה חופשית, מלבד חניה שעולה כ 10 ש"ח. בהמשך היום, מלבד דנים (שפותחים את התערוכה) יהיו גזעים נוספים- בוקסרים, רועים בלגיים, דוגה, כלבי רוח, ניופאונדלנד, שוויצריים וסנ.ברנרד, פודלים.

G r o k e

New member
בהצלחה לאריק! ../images/Emo23.gif

אני כל כך אוהבת ניופים.. יהיו תמונות?

poynter

New member
270 - shocker של רימל לונדון

כשמו כן הוא חח קיבלתי אותו מחו"ל, הוא מדהים, המברשת של החברה הזו תותחית לאללה. למרות שלא מתה עליו על ציפורניים קצרות, אני מרגישה שאיבדתי חלק מהנשיות שלי
אבל נו.. מילא

המברשת שלו באמת מדהימה !

הלק מהמם עלייך , גוון משגע. לי יש בסגול הורס ואני מאוד מרוצה . תהני!

Osnatz1

New member
הגליטר + הסוואטצ' הראשון שלי

או בכותרת המשנה- "תהיו לי בריאות, לצלם סוואטצ' ברור זה החלק הכי קשה בכל תהליך מריחת הלק"
Orly - Meet me under the Mistletoe, שתי שכבות ללא טופ. בזוויות מסויימות אני עדיין קצת רואה את הלבן של הציפורן ממתחת אז יש מצב שאפשר עוד שכבה, אבל אין לי כוח לחכות שעה שזה יתייבש אז לא נורא.. אני בד"כ רואה גליטרים על אחרות וחושבת שזה ממש יפה אבל לא מצליחה לראות את זה על עצמי בלי להרגיש כאילו זה פורים. הפעם ראיתי את האורלי הזה בסופר פארם ורק לפי הצבע בבקבוק כבר לא יכולתי לסרב. הא כן, והעובדה שהוא עלה 20 ש"ח הפכה את ההתלבטות ללא קשה בכלל, חחח. והתמונה יצאה אפילו ברורה מדיי, מצאתי דרכה שאריות לק שברחו מחוץ לקו אבל קרובות מדיי בשביל לתקן עם קיסם, נחכה לאחרי המקלחת שזה כבר ירד לבד
וסלחו לי על צורת הציפורניים השונה בכל ציפורן חחח. נאלצתי לשייף קצת את הצדדים כי הייתה לי שם התפצלות קלה.

poynter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif פעם ראשונה שאני רואה אותך כאן

קודם כל אין על גליטרים בעולם! אני מכורה ללקים עם נצנצים. הציפורניים שלך
וואו איך את מסתדרת עם אורך כזה? זה לא קצת 'יותר מידי'?

Osnatz1

New member
תודה!

קראתי כאן לא מעט ונשברתי והחלטתי להצטרף
הן לא מאוד ארוכות, אבל הן די צרות אז יש אשליה שהן כן
באגודלים קשה לי עם אורך אז הן קצת יותר קצרות שם, אבל לא ברמה שזה נראה מוזר.. אבל באופן כללי הן די חזקות אז אני לא מרגישה שאני צריכה להיות עדינה כלכך איתן אז אני מסתדרת די רגיל.. אבל אני מאמינה שפשוט מתרגלים כי הן צומחות לאט וזה לא פתאום בבום לעבור מקצר לארוך
ומסכימה איתך לגבי הגליטרים. יצא יותר יפה ממה שציפיתי.. אולי אחזור ואקנה גם את הסטאר ספנגלד של אורלי שנראה מדהים בבקבוק אבל פחדתי שיראה מוזר על האצבעות..

poynter

New member
הן נראות מעולה

טפו טפו 55555 אוייייייי הוא משגע! קניתי אותו אתמול גם במבצע של ה-20 שקל, ראיתי אותו אצל אחת הבנות כאן והייתי חייבת לשים עליו את ידיי במחיר כזה! הוא אדום מנצנץ בצורה מטורפת.. יש סווטצ'ים שלו ברשת.

G r o k e

New member
בהחלט צודקת ../images/Emo3.gif בקטע של הצילום

לדעתי כל לק יכול להיראות טוב אם הציפורן יפה ומסודרת והמריחה נקייה. יש עוד דברים שלא תלויים בנו וזה בעצם הניגוד של הצבע ביד עם הלק, אבל עד היום אני יכולה לספור על 2 אצבעות לקים שמרחתי ולא נראו יפה. בקיצור מה אני חופרת...הציפורניים שלך מדהימות! אני מאוד אוהבת אורך כזה... זה תופס המון תשומת לב, לא?
גם לי יש ציפורניים ארוכות, ותמיד שואלות אותי איפה אני עושה בנייה, אז אני גאה להגיד שהם שלי

Osnatz1

New member
חחח לגמרי

אבל עדיין אני לא רואה את עצמי עם הלקים המ-מש גליטרים.. כמו האטלנטיס של צ'יינה למשל: http://2.bp.blogspot.com/_9jCUWBcN0kA/Sp_K6Bk4M7I/AAAAAAAACtA/rrSIWJy48z4/s400/a.jpg ואני חופשי שמה לקים ניאון זוהרים וחצי מהתגובות שאני מקבלת מאנשים בעבודה על הלקים הם "אוי!" בליווי מבט מזועזע (או ה"מצחיקים" ששואלים אם נשבר לי על האצבעות מרקר
), ככה שאין לי בעיה בד"כ עם צבעים "מוזרים".
לאט לאט גם זה יגיע..

גם אני איתו!

(אבל הציפורניים שלי פחות יפות משלך....) הסטאר ספנגלד מהמם, והגליטז אנד גלמור עוד יותר, אבל זה הארד קור.... :)

עינב ג ל

New member
תגידו לי, כולכן

כמה שעות לוקח לכן איר כך להוריד את כל הגליטרים האלו?????

MineSweeper

New member
הקל הזה ספציפית ירד ממני בשניות, ממש!

לא הייתה שום בעיה בהסרה, אלה לא נצנצים גדולים שנשארים. לי בכל אופן ממש לא הייתה בעיה.. והלק מקסים!

poynter

New member
יש לי גליטרים

עם הרבה נצנצים וכוכבים..ודיי גדולים שפשוט מרוב עצלנות אני טובלת את הידיים במסיר לק
עם-כל-הצער-שבדבר ועם כמה שזה נשמע נוראי..

למעלה