איזה לק נלבש לשישבת

danra

New member
../images/Emo99.gifהורס!!!

מקווה שלא הרסת אותו עם איזה טופ כמו סקרנג'י והשארת אותו כמו שהוא.

iefrat

New member
../images/Emo153.gifאמנם ירוקים אינם כוס התה שלי

יש לי 2 ירוקים: לק ירוק שימרי של מיבלין מגניב, שנקנה בדרגסטור בארה"ב בדולר וחצי כי בקופה הסתבר שזה 1+1 ומאחורי היה תור של 10 איש אז לא היה זמן להתלבט. השני ירוק בקבוק כהה מאוד יפה של ביוטי קייר - שאחרי יום משנה את הגוון ומתחיל להתקלף. אך כמי שלא מתחברת לירוקים אני מוכרחה לאמר שהלק הזה בסוויד פשוט מדהים. ת ת ח ד ש י !

Ultra marine

New member
תפוזבל!!!

תודה לך ולמחמיאות מעל
בתור מי שלא נופלת מירוקים (אבל מוצאת חביבים שאוהבת) הלק הזה הפיל אותי על הרצפה לגמרי! אולי בגלל זה כאב לי הגב השבוע! חחח

iefrat

New member
הסתכלתי עכשיו בקישור של סקרנג'י

יודעת מה, הוא יפה בכל מצב, מיוחד ביותר (לא עוד לא מזמינה כחולים או ירוקים, מי יודע?)

Ultra marine

New member
קחי בחשבון את העמידות הזיפטית

הצפויה. למרות שהוא עלי מהבוקר ולא נרשמו צ'יפים. בנתיים אני מרוצה. ואין ספק שהוא מעלף! הסוויד הכי יפה שיש לי! טוב נו, יש לי בדיוק עוד שניים חחח

מ ס ט י ק

New member
color club red rocks

נקנה בתחילת השבוע בסינימה סיטי, אני מורחת אותו עכשיו ולא בטוחה שאני אוהבת את גוון האדום הזה, אני אתן לו כמה שעות מקסימום אני אוריד ואחליף לאדום אחר.

iefrat

New member
אני אוהבת את כל משפחת האדום בורדו למינהם

פחות כזה חום. אדום עגבניה ובורדו דם הם הפייבוריט. אגב: לא הגיע הזמן שתחליפי תיק????????????????????????????????

מ ס ט י ק

New member
האמת שהפעם האדום לא היה בגלל התיק

פשוט שוב היה בא לי לק אדום
אגב.. הלק ירד אחרי המריחה כי לא אהבתי אותו
עכשיו אני בלי לק וכנראה שמחר ימרח opi from a to z-urich - גוון אדום שאני יותר אוהבת

iefrat

New member
ראיתי בקישור בהודעה מכירה/קניה

שהוא נוטה לחום אולי לכן לא אהבת? אולי תעשי מה שלימדו אותי פה בפורום, פחות קניה ספונטנית ויותר חרישה על סוו'צים ותכנון מראש? מבעס להתאכזב, לק זה פינוק אמיתי כשזה צבע שאת אוהבת, מרגיע להסתכל על האצבעות כמו מדיטציה (שומעת ת' חחחחח)

מ ס ט י ק

New member
האמת שאני לרוב עושה את זה - בירור ברשת

בסינמה הוא היה ניראה אכן אדום וגם בבקבוק הוא ניראה אדום אבל על הציפורן הוא ממש נוטה לחום. יהיה בסדר

iefrat

New member
מה דעתך?

להעשיר את פינת הקניה השבועית בלקים שרכשת? מודה ולא אבוש - זו הפינה שלי...

iefrat

New member
../images/Emo99.gifמאוהבת ב China glaze הפעם Millennium

תמונת הבקבוק מהרשת, הוא מצדיק בהחלט ולכן פוסט יגיע... איזו מריחה מדהימה, פורמולה נהדרת, מברשת מעולה נראה לי שאני וצ'יינה זו חתונה קתולית, אחכה להתנסות בעוד אחד או שניים מצבעים אחרים כי הצבע משנה האיכות, מ ע ו ל ה ! (צ'יינה ראשון שלי אז מותר לי להתשתפך לא?)

למעלה