בנות שלי
מה נלבש ליום כיפור?

רוני325

New member
../images/Emo197.gifבנות שלי../images/Emo68.gifמה נלבש ליום כיפור?

שיהיה לכן צום קל..

Yosh Yosh

New member
כרגע עם 261 של שיק

אבל אני משערת שמתישהו ביום כיפור אחליף - גם ככה אין מה לעשות

Ultra marine

New member
סופשבוע הזה לא יודעת אם יהיה לי זמן

יש לי תוכנית "כבדה" גם אם רובה או כולה בבית... אני חושבת שסוף סוף אגיע לנסות את China Glaze First Class Ticket מה שנקרא "בלי נדר" חחח

Ultra marine

New member
ממה שראיתי (רק דגימות..)

הוא צריך להיות לגמרי מדהים! התגעגעתי להתחדשות של לק סגול האמת! מכל האוסף שלי יש לי הכי הרבה סגולים (ואחרי זה כחולים)

OPI - ski teal we drop

נמרח אתמול בשניה שפתחתי את החבילה מטראנסדיזיין... לא יירד עד שיתחיל להתקלף, אני בוחנת עמידות של הטופ החדש שהזמנתי...

יפעתיקו

New member
תודה:), את האננס או הצבעים?

אם את שואלת לגבי האננס אז זה עם קונאד (חותמות..) לגבי הצבעים, צובעת את כל הציפורן בצהוב, אחרי שמתייבש אני צובעת 2/3 בכתום, אחרי שמתייבש עוד 1/3 באדום..

מ ס ט י ק

New member
הייתי עם אסי פרקי פרפל

אבל המייבש שלי כבר הרוס והוא משאיר את הלק עם בועות מעצבנות כאלו וצריך לשים שכבה עבה - מה שהוביל לזה שהלק התקלף היום. מחר אני אמרח אחד חדש - עדיין לא יודעת איזה, תלוי במוזה שתהיה באותו הזמן. צום מועיל למי שצם ומי שלא - שיהיה בתאבון

danra

New member
../images/Emo99.gif OPI - Cuckoo For This Color

הלק היפה ביותר בקולקציית החורף SWISS של OPI! צבע ירוק כחול מטאלי הורס, אטימות מלאה מהשכבה הראשונה, פורמולה איכותית שגם מתייבשת מהר ללא טופ. אבל OPI כמו OPI - מברשת ענקית בהגזמה שמוציאה המון חומר. באווירת הסליחות, אני סולחת להם על זה כי הגוון באמת מהמם!

bashmorsh

New member
לצערי כלום! טירונות נו.. ../images/Emo195.gif

אין לי באמת כוח לשים משהו ולהוריד בראשון, ובטירונות יותר נוח לי בלי כלום. נו טוב, לפחות אני חוזרת לשבוע ואחר כך יש לי שבוע שלם חופש! מי שמע על דבר כזה? אני מתחילה לחבב את חיל האוויר

למעלה