יהודים אחים שלי יקרים !

פרויז1

New member
../images/Emo10.gifלאן פניה של ישראל?

תופעה מזעזעת שלא ידעתי את מימדיה המפלצתיים. האם זהו עוד פקטור שמאיים על הקיום היהודי בנחלת אבותינו בארץ ישראל. המדינה הזערורית היחידה על פני הגלובוס הכמעט חסר גבולות. גלובוס רווי במדינות גדולות וענקיות במימדיהן הגאוגרפיים של בני דתו אחרות. ישראל חייבת בפעולה במערכות החינוך, לעורר מודעות בקרב המתבגרים, לפעול בתחום החקיקה והפיקוח של ההורים.

שיש לך שכונות מערבות של יהודים עם ערבים

והבנות היהודיות גודלות עם ערבים אז זו התוצאה לצערנו הרב

פרויז1

New member
../images/Emo10.gifמעורר דאגה.

הסטוריית המיעוטים האתניים לא מלמדת אותנו דרך התמודדות מעשית בימים אלה, במשטר הישראלי הנוכחי ובקונסטלציה המזרח תיכוני ערבי העכשווי.

יש הרבה ערבים שהם מדברים עברית כמו יהודים

הבעיה חמורה שבעתיים , ברגע שיש בנות יהודיות שהם מיתאהבות בערבי שהוא יודע לדבר עברית ממש כמו יהודי . יש הרבה ערבים שהם החליפו את השם שלהם לשם של יהודים

פרויז1

New member
המגע בין ערבים ליהודיות רב ביותר!

וההטמעה החלקית של ערביי ישראל בתרבות הישראלית בהחלט מנתבת את הדרך לחברויות שמסתיימות באהבות וגם בנשואין. יש לנו חבר מוסלמי אירני, שאנחנו מתיחסים אליו כאל אחד משלנו רגיל לחלוטין. יוצאים לבלות יחד והכל כרגיל. אז מה הפלא שהמתבגרים שלנו מתחברים ?

זאת לא הסיבה היחידה

אנחנו נימצאים בתרבות מערבית , והיום אישה גרושה עם ילדים שלא מוצאת גבר שיכול להחזיק אותה ואת הילדים , היא מעדיפה אפילו להיתחתן עם ערבי שיש לו כסף . היה מיקרה של אישה כזאת באשקלון שהיא גרושה + 2 ילדים והיא חייה היום עם בחור ערבי . כמעט אף גבר ישראלי לא ירצה היום לחיות עם מישהי גרושה שיש לה ילדים

פרויז1

New member
מסכים אתך, פסי! הארועים הם

למעשה, היענות לצרכי הקיום. גם קבוצות דתיות סגורות שאין סיכוי לארוע חריג שכזה, נמנעות מנישואין חוץ דתיים : 1. מהעדר סיכוי ליצירת הזדמנות 2. וגם אם נוצרת הזדמנות, המבנה האנוני הקבוצתי והלחצים הקבוצתיים על הפרט וסביבתו המשמחתית, מניאים אותו מללכת על נישואין חוץ דתיים. נראה לי שכמו שאמרת : ככל שהחברה נעשית יותר מודרנית, היא נמזגת אל תוך מתירנות על חשבון ההגבלות שהתאימו לחברה האנושית הקדם טכנולוגית . הטכנולוגיה יצרה שפע. השפע מייתר את המבנים הסגורים שיסודם היה כלכלי. בוקר טוב!

בחברה מערבית מיסתכלים רק על חיצוניות

ורק שתדע לך היהודים בחוץ לארץ כולם אוהבים ומכבדים וגם " עוזרים לכל יהודי " אבל שהם מגיעים לארץ הם מייד מיתקלקלים
דודה שלי חיה בארצות הברית והיא אמרה לי ש-החרדים הכי קיצוניים שם תמיד עוזרים לכל יהודי או ישראלי , שלא כמו כאן בארץ

פרויז1

New member
פסי! איפה נתיב הכסף ?

ישנם משפטי חוכמה שהם משפטי ברזל. הם תמיד נכונים. למשל : כשברוסיה היה קורה משהו ולא מצאו אשמים, התחילו הכל מחדש ושאלו : המרוויח העיקרי מהעניין? הוא שהניע את התהליך האסור וגרם לו במטרה להרוויח. גם פה עובד עיקרון נתיב הכסף.

למעלה