סכמ"ש חסידי לזכר השירים בספינה

veredmp

New member
../images/Emo197.gifסכמ"ש חסידי לזכר השירים בספינה../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים? שיהיה לכולם סופ"ש מהמם ומהנה
ובבקשה, אל תשכחו את המצעדים שלנו

ady18

Well-known member
סופ"ש:)

שיר השבוע של מירי אם זאת האהבה שיר השבוע לא של של מירי על הגשר הישן רמי קלנשטיין\סוזן לאורנד כהן סדרת השבוע מחוברות יום הכי מוצלח שבת כרטיס ללאונרד כהן ראשון ההופעה עם רמי ולפגוש ידיד שלא פגשתי פול זמן שני הצגה ג'וני הלך משהו שהוריד כוכב נולד מאכזב\עייפות מצפה להפגש עם חברים בפיקניק בים השבוע מושלם אין דברים כאלה

yafit1305

New member
מסכמש"ת למרות שאני חולה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שמעתי השבוע את כל הדיסק - אז השבוע אני אבחר בכל שירי הדיסק השני שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אדם למברט- MAD WORLD תמונת/פליקס השבוע:הכנתי לחמים וצלמתי אותם (ואכלתי אחד או שניים...) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:אני קוראת בימים אלה ספר בשם: PHOTOTHERAPY TECHNICS ציטוט/י השבוע:IF YOU STILL HAVE MY PHOTOGRAPH,THEN I AM STILL SAFE IN YOUR HURT איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:שהודיעו לי שאני משתתפת בעוד תערוכה והפעם תערוכה שתיפתח ב 10/9 בגלריית פרימה בתל-אביב בפתיחה ארועי אוהבים אמנות - הזמנות בהמשך משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הרבה עבודה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- את מירי לא פגשתי המון זמן (יותר מדי זמן) א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:לשביעות רצוני שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים? לא הייתי בלב ים.עדיין,,,,

מסכמת בזמן שמעלה תמונות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):וואו - השירים מהופעה של רמי קלייינשטיין מארח את מירי תמונת/פליקס השבוע:מהופעה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השבוע כמעט לא ראיתי טלויזיה(כי הייתי בכל כך הרבה הופעות) אז אסתפק בשנות ה70. אין כמו לשבת עם בן זוגי ולצחוק. ציטוט/י השבוע:לראות כל יום הופעה זה מתיש ומעייף....סגרתי את הדלת על האצבע (ורד מבינה)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:ימים ראשון ושני- הופעות טובות ולראות את מירי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אתמול יום קשה בעבודה שגרם לי לשינה עמוקה מ17:30 עד 19:30 ומ22:00 עד הבוקר. היתה לי מיגרנה . משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן. פעמיים. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:באמת צריך? סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:וואו. שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים?גם אם כן- יש לי יכולת עזה להתאפקות. שיהיה לכולם סופ"ש מהמם ומהנה ובבקשה, אל תשכחו את המצעדים שלנו-ברגע זה מצביעה.

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): השירים מההופעה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלבד השירים החסידיים שכבודם במקומם מונח
השירים של הראל סקעת מההופעה באשדוד, קרן פלס גם מההופעה. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "לא כולל שרות". ציטוט/י השבוע: "כמעט שתיתי את המיקרופון". איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ראשון, רביעי והיום הכי הכי יום חמישי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בשורות רעות. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו ספציפי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כל הנ"ל וכל פירוט ונימוק מיותרים כאן
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוסיקלי. שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים? בוודאי ומזל שהייתה חניית ביניים בלב ים בסמוך לשירותים

veredmp

New member
אם בא לי לשיר - תשיר../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לא בדיוק שירים של מירי, אבל ביצועים שלה - "לא טוב היות האדם לבדו" עם אוהד חיטמן ו"פרי גנך" עם עידן יניב מפסטיבל התנ"ך והאהבה בבית גוברין. היה מהמם!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אתמול, בעוד שברקע שמענו שירים חסידיים, לי הזדמזם בראש "פה ליד הירקון"
תמונת/פליקס השבוע: כל מיני תמונות מההופעות השונות שהיו השבוע. חפשו באלבומים! ובלי קשר למירי - יש כרגע תחרות טוויטר בין עינב וגורי לבין רביב ודרוקר, וכחלק מהתחרות עינב וגורי הכינו קליפ (בעזרתו של יוני בלוך) שאמור לגרום לאנשים "לעבור" לצד שלהם
אתם חייבים לראות אותו, זה משעשע ביותר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757644,00.html
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ראשון, שלישי, חמישי, שישי, אני צופה שגם שבת
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרגליים שלי פשוט לא אוהבות סנדלים. זה עצוב.....
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי הופעה של נורית גלרון
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: פגשתי פעם, ראיתי פעמיים, מחר יהיה שלוש
היה מהמם, קסום, מרגש ועוד!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: (מעתיקה מאיריס) מוסיקלי
שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים? טרם יצא לי.
בלי קשר לשום שאלה - הייתי היום בהופעה של "לוס חבייבוס" (למי שלא מכיר - הצמד פינטו ואייל הלר ששרים ומנגנים שירים קובניים). היה מקסים ביותר! מומלץ! ההופעה הבאה שלהם ביום רביעי הקרוב בלה צ'אמפה (נחלת בנימין 52)

veredmp

New member
*** שלח ודרוקר

חחח כנראה שהייתי ממש מסטולה כשכתבתי את זה

EVGIRL

New member
עונהההההההה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-"תמונה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):-מרסדס בנד-"עד מתי" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלגל"צ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:-אממ היו יומיים מושלמיים...חמישי ושישי..סרט עם חברים ישנים=) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-הייתי חולה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: האם אי פעם הייתם בלב ים והרגשתם צורך עז ללכת לשירותים?-ואללה..האמת שלא,אבל זה תמיד קורה לי לפני שאני נכנסת לסרט

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הגשר הישן (עם רמי) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בושם על עורי - ירדנה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: דני הוליווד מתחמם!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שישי - הייתי בים, היה כזה כיף משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום שלישי, סתם הרגשה לא טובה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להכיר מישהי האם פגשתם את מירי השבוע? פגשתי והיה מרגש! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לא רע

למעלה