סלח לי אבי כי חטאתי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo197.gifסלח לי אבי כי חטאתי../images/Emo197.gif

תמיד רציתם להתוודות ולא היה כומר בסביבה? בדיוק בשביל זה נפתח השרשור. אם גמרתם פעם בתוך הגרב של אחותכם הקטנה בכיתה ה' וזרקתם אותה לכביסה. אם שמתם ג'וק מת בתיק של המורה להיסטוריה, או ירקתם לתוך הקפה של הלקוח שעצבן אתכם, או שאתם שומעים משמש וטרשות עורקים בסתר. לא משנה מה הוידווי שלכם. גדול כקטן, זו ההזדמנות שלכם לשפוך את כל אשר על לבכם. וזכרו - אנחנו אוהבים אתכם עד שיוכח אחרת

LeAnnDylan

Well-known member
טוב ווידוי

האמת שרציתי להתוודות כבר מזמן ואולי הוידויי הזה לא יפתיע אף אחד אבל אני צריכה להוציא את זה מהסיסטם! כולכם וודאי יודעים שאני אוהבת את מרטינה. מאז ומתמיד אהבתי אותה אבל וודאי שמתם לב שבתקופה האחרונה האהבה שלי אליה התעצמה. אני לא יודעת מתי בדיוק זה התחיל אבל זה מזה תפס אותי חזק. זה לא ששמעתי איזה אלבום חדש שלה שגרם לי לאהוב אותה בטירוף. הכרתי את כל השירים שלה והיא תמיד הייתה בטופ 10 זמרות שלי. והגיוני שהיא תטפס כמה שלבים עכשיו כשכאלה שהיו מעליה בדירוג כבר לא ממש פעילות (ע"ע שאניה, דיקסי צ'יקס ופיית') אבל תמיד הייתה איזו הסכמה ביני לבין עצמי שליאן נמצאת במקום הראשון, במקום השני כבר 6 שנים נמצאת מירנדה למברט ובמקום השלישי היו כל הזמן תחלופות בין ג'ניפר נטלס / הילרי סקוט / ג'ול / שרה אוונס והבנות מלמעלה בסוגריים. מרטינה תמיד היה הייתה ממוקמת במקום 6 ככה ופתאום אאוט אוף נו-וור, לא רק שהיא התברגה לטופ 3 והעיפה משם את מירנדה שמצבה גם ככה לא להיט בתקופה האחרונה בלי קשר למרטינה, היא הצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולהדיח את ליאן מהפסגה! לא האמנתי שזה יקרה, שיגיע היום בו אני אוהב זמרת אחרת יותר מליאן. בכל זאת, ליאן היא הזמרת שאני הכי אוהבת כבר למעלה מעשור. אני לא יודעת אם זה הודות לעובדה ששאר הזמרות מהטופ 10 (בייחוד ליאן) פשוט לא עושות שום דבר מענין בתקופה האחרונה ומרטינה רק "מנצלת את המצב" מצד שני זה לא שמרטינה עשתה יותר מידי בתקופה האחרונה כדי שאני ממש אוהב אותה. לייק, היא שיחררה רק את טינאייג' דאט'רס שאני אוהבת וזה אבל הוא ממש לא יצירת מופת או משהו שיגרום לי לאהוב אותה בטירוף. לייק אפילו טוניינט של שוגרלנד שאני לא אדרג בטופ 10 שלהם טוב יותר מטינייג' דאט'רס. אז מה בכל זאת קרה? לא ברור. אבל נכון לעכשיו אם אני אצטרך לדרג את הזמרות האהובות עליי ביותר עם אקדח מוצמד לרקתי, מרטינה ללא ספק תדורג במקום הראשון. חשבתי להוסיף אותה לרשימת הזמרות אהובות עליי בחתימה שלי אבל אז זה כמו לשנות את השם משפחה בתעודת זהות- זה יהפוך את הענין לרשמי כזה. ואני לא בטוחה שאני מוכנה להודות באופן רשמי שליאן כבר לא הזמרת שאני הכי אוהבת
וחוץ מזה שאם אני מוסיפה את מרטינה אני צריכה להוריד מישהי אחרת. וזו שאני הכי פחות אוהבת מבין הרשימה זו מירנדה ויש לי סנטימנטיים אליה. אני זוכרת שרק הצטרפתי לפן קלאב שלה לראשונה לפניי 5 שנים והייתי לייק המעריצה ה-476 שלה. ותחשבו שזה היה פן קלאב שניתן להצטרף אליו גם בלי תשלום ובכל זאת הוא היה מצומצם מאוד ובטח חצי מהם היו כאלה שגרו בעיירה שלה או משהו
עכשיו בפן קלאב שלה יש למעלה מ-50 אלף מעריצים. בעמוד הפייסבוק שלה שהיו בו קצת פחות מ-700 מעריצים בהתחלה יש עכשיו למעלה ממיליון מעריצים. אני מרגישה שצפיתי בעליה שלה לתהילה וזה שהיא עכשיו גרוזינית וקצת מעצבנת אותי לא גורם לזה להיות קל יותר להדיח אותה מהפייבוריטים שלי
מה עושים

blah blah story

New member
זה הווידוי שלך? אנחנו רוצים משהו עסיסי!

תראי, יש תקופות בחיים - ודברים משתנים בהם. אז עכשיו את נמצאת בתקופה שאת אוהבת יותר את מרטינה וגם זה יעבור. כנראה שאת צריכה את ההפסקה הזאת ואולי גם לא תחזרי לאהוב את ליאן כמו פעם - אבל תמיד תהייה לה נקודה רגישה בלבך. בכל מקרה, לדעתי ברגע שליאן תוציא איזה דיסק טוב היא תחזור להיות מס' אחד.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי המון ווידויים אבל זה הכי הטריד אותי../images/Emo7.gif

האמת שיש כמה ווידויים שאני חוששת לכתוב כאן :| לא בא לי להישאר מובטלת פור דה רסט אוף מיי לייף אם מישהו שלא אמור, יקרא אותם בטעות

אני עם אורית. גם אני ציפיתי למשהו עסיסי.

ובנימה רצינית יותר-
אני יכולה להבין אותך, זה קרה לי עם השחקניות גם. לא קשה להבין למה ליאן ירדה ברשימה, למרות שגם אני בזמן האחרון אוהבת את מרטינה מאוד אני לא חושבת שהיא אי פעם תגבור לי על ליאן. אולי כדאי שתעשי מרתון נוסטלגי של ליאן? כנ"ל לגבי מירנדה. תהיי גאה בעצמך שאת מהמעריצים הראשונים של מירנדה. זה הכול זמני. אם זה לא יעבור, שינויים לפעמים זה דבר מבורך.

LeAnnDylan

Well-known member
מה עסיסי יותר מהנפילה של ליאן מהפסגה../images/Emo7.gif

שינויים זה ממש לא דבר מבורך!!@!# אוף למה אני לא יכולה לשנוא את הילרי
אמור להיות לי הכי קל להעיף אותה מהרשימה אבל אני לא מסוגלת
גם כן תפוז הקמצנים האלה|הא|

וטפ?1 איים טלינג!!!

ביזיון פשוט ביזיון!!!@#$ איך העזת להוריד גם את ליאן וגם את מירנדה ברשימה o_O אני מספרת עליך|הא| מיד תעשי מרתון ליאן ומירנדה!! מיד! עכשיו בזה הרגע! אתמול!

LeAnnDylan

Well-known member
די נו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif את אמורה לתמוך בי!!

איזו מן חברה את
אני כבר יומיים בספיישל ליאן וזה לא ממש עוזר כי זה לא שאני לא אוהבת את השירים שלה יותר, אני עדין חושבת שהם מעולים ושהיא זמרת גאונית זה פשוט שהיא לא מענין אותי יותר. כאילו איבדתי אליה את הערכה.

my world 88

New member
הייתם מתים|הא|

סתם, אני אחשוב על משהו. בינתיים אני מתרכז בבגרות בתושבע שיש לי מחר

LeAnnDylan

Well-known member
איפה האייקון המרושע שלי שמצביע וצוחק

כשצריכים אותו

my world 88

New member
זה מלא בהומואירוטיקה מצד רבי אליעזר

ככה שזה לא הכי נורא

my world 88

New member
ג'יזס ובודהה יסלחו לי

הם גם ככה עסוקים אחד עם השני בכל שבת

באמת שלא עולה לי שום דבר לראש עכשיו

אני בטוחה שיש, אבל הם מודחקים עמוק עמוק בתת מודע.

חצופה מה את מגלה סודות|הא|

אז מה אם ירקתי פעם לקפה של מישהו
הוא צריך להגיד תודה. הרוק שלי יהיה שווה מלא כסף יום אחד
חוץ מזה שדי אנ איי שלי בקפה זה לייק פרובבלי הדבר הכי קרוב שהוא יגיע אליו עם בחורה...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה