טוב ווידוי
האמת שרציתי להתוודות כבר מזמן ואולי הוידויי הזה לא יפתיע אף אחד אבל אני צריכה להוציא את זה מהסיסטם! כולכם וודאי יודעים שאני אוהבת את מרטינה. מאז ומתמיד אהבתי אותה אבל וודאי שמתם לב שבתקופה האחרונה האהבה שלי אליה התעצמה. אני לא יודעת מתי בדיוק זה התחיל אבל זה מזה תפס אותי חזק. זה לא ששמעתי איזה אלבום חדש שלה שגרם לי לאהוב אותה בטירוף. הכרתי את כל השירים שלה והיא תמיד הייתה בטופ 10 זמרות שלי. והגיוני שהיא תטפס כמה שלבים עכשיו כשכאלה שהיו מעליה בדירוג כבר לא ממש פעילות (ע"ע שאניה, דיקסי צ'יקס ופיית') אבל תמיד הייתה איזו הסכמה ביני לבין עצמי שליאן נמצאת במקום הראשון, במקום השני כבר 6 שנים נמצאת מירנדה למברט ובמקום השלישי היו כל הזמן תחלופות בין ג'ניפר נטלס / הילרי סקוט / ג'ול / שרה אוונס והבנות מלמעלה בסוגריים. מרטינה תמיד היה הייתה ממוקמת במקום 6 ככה ופתאום אאוט אוף נו-וור, לא רק שהיא התברגה לטופ 3 והעיפה משם את מירנדה שמצבה גם ככה לא להיט בתקופה האחרונה בלי קשר למרטינה, היא הצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולהדיח את ליאן מהפסגה! לא האמנתי שזה יקרה, שיגיע היום בו אני אוהב זמרת אחרת יותר מליאן. בכל זאת, ליאן היא הזמרת שאני הכי אוהבת כבר למעלה מעשור. אני לא יודעת אם זה הודות לעובדה ששאר הזמרות מהטופ 10 (בייחוד ליאן) פשוט לא עושות שום דבר מענין בתקופה האחרונה ומרטינה רק "מנצלת את המצב" מצד שני זה לא שמרטינה עשתה יותר מידי בתקופה האחרונה כדי שאני ממש אוהב אותה. לייק, היא שיחררה רק את טינאייג' דאט'רס שאני אוהבת וזה אבל הוא ממש לא יצירת מופת או משהו שיגרום לי לאהוב אותה בטירוף. לייק אפילו טוניינט של שוגרלנד שאני לא אדרג בטופ 10 שלהם טוב יותר מטינייג' דאט'רס. אז מה בכל זאת קרה? לא ברור. אבל נכון לעכשיו אם אני אצטרך לדרג את הזמרות האהובות עליי ביותר עם אקדח מוצמד לרקתי, מרטינה ללא ספק תדורג במקום הראשון. חשבתי להוסיף אותה לרשימת הזמרות אהובות עליי בחתימה שלי אבל אז זה כמו לשנות את השם משפחה בתעודת זהות- זה יהפוך את הענין לרשמי כזה. ואני לא בטוחה שאני מוכנה להודות באופן רשמי שליאן כבר לא הזמרת שאני הכי אוהבת
וחוץ מזה שאם אני מוסיפה את מרטינה אני צריכה להוריד מישהי אחרת. וזו שאני הכי פחות אוהבת מבין הרשימה זו מירנדה ויש לי סנטימנטיים אליה. אני זוכרת שרק הצטרפתי לפן קלאב שלה לראשונה לפניי 5 שנים והייתי לייק המעריצה ה-476 שלה. ותחשבו שזה היה פן קלאב שניתן להצטרף אליו גם בלי תשלום ובכל זאת הוא היה מצומצם מאוד ובטח חצי מהם היו כאלה שגרו בעיירה שלה או משהו
עכשיו בפן קלאב שלה יש למעלה מ-50 אלף מעריצים. בעמוד הפייסבוק שלה שהיו בו קצת פחות מ-700 מעריצים בהתחלה יש עכשיו למעלה ממיליון מעריצים. אני מרגישה שצפיתי בעליה שלה לתהילה וזה שהיא עכשיו גרוזינית וקצת מעצבנת אותי לא גורם לזה להיות קל יותר להדיח אותה מהפייבוריטים שלי
מה עושים