שאלון שבת!

שוודה

New member
../images/Emo197.gif שאלון שבת! ../images/Emo197.gif

הבה לא נשבור מסורת... והיות שעדיין לא נגמר השישבת קלו את שאלון השבת להפעם! זהו שאלון קטן עם תובנות גדולות! 1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? 2. ובלי מוזיקה? 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? 5. אם לסבא היו כנפיים? 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך?
זהו לבינתיים! (השאלון בחסות "מה לעשות עם משעמם" מפורום סקרים ושאלונים)

dsol

New member
../images/Emo189.gif

הבה לא נשבור מסורת... והיות שעדיין לא נגמר השישבת קלו את שאלון השבת להפעם! זהו שאלון קטן עם תובנות גדולות! 1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? המווון, לא הייתה לי טלוויזיה כמעט חודשים בחדר 2. ובלי מוזיקה? כיפור וזהו... 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בבית 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? היא הייתה צריכה אפוד זוהר 5. אם לסבא היו כנפיים? הוא היה מרכיב אותם לגלגלים של סבתא והיה להם מטוס 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) אומר לה "תירי, נו תירי כבר ! למה את מחכה ?! נו תירי כבר !!!!!!!!! " 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? נצלן... כמה כבר אפשר לחיות במכולת... ומה כבר יש לאכול שם, צריך להכין את הדברים שקונים 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. - ואי אתה חייזר ?! איזה שולטטטטט קח אותי לסיבוב בחללית ! פליזזזזזזזזזז 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? מגביר את הרמקולים לפוול ווליום ומשתגע ! 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? לא מעשן, אז נביא לה... אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? במקום הכי לא צפוי זהו לבינתיים! (השאלון בחסות "מה לעשות עם משעמם" מפורום סקרים ושאלונים)

bזוהר

New member
../images/Emo42.gifשמש||../images/Emo42.gif

התחלתי לענות, אבל וואו, זה שאלון ממש, אבל ממש מעצבן.

0mroosh

New member
האנשה, "עם" D:

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה?הרבה. אבל שיהיה מקרן וכמה נגטיבים,
. 2. ובלי מוזיקה?לילה שלם, D: 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? שיעורי אקולוגיה וספורט.
כי פוי? 4. אם לסבתא היו גלגלים... ?היא יכלה להשתתף בטור דה פארנס. 5. אם לסבא היו כנפיים?סבא מת. 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) מפשיט אותה ונותן לה חוויה שהיא לא חוותה במשך זמן רב, (כלומר, לו*), הכוללת פליצות בבטן (כשמכניסים אוויר לפה ומצמידים את הפה לבטן ונושפים,
. 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? ג'וליס. D: הייתה ליד ביתנו זבנית מפחידה, אשר דמתה לדראג קווין, בכל אופן, אמא הייתה קוראת לה ג'וליס, למרות שקראו לה פאני. אמא לא הצליחה להתרגל לשם, וכל בוקר מחדש, ג'וליס. איך זה קשור לשאלה? לא יודע,
. 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. משמיע לו את מיס מיוזיק, תו"כ מריחתו בצואת יען וחפיפת שערו בשומן של אבי ביטר. 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? נצנצים, מוזיקה ולבוש נקי (שכולל, הממ, כלום
). 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אני לא מעשן, אך אשמור את השקל לעוגיה של אגודת הצופים
העבריים בישראל. אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? פורום רונה קינן,
. *הממ, בירקניה?

שוודה

New member
עונה ../images/Emo197.gif

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? אינסוף. לא רואה טלויזיה.
2. ובלי מוזיקה? לעולם לא. זו האינפוזיה שלי.
3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בביצפר.. למה אני שם? תעודת בגרות וכאלה.
4. אם לסבתא היו גלגלים... ? אז היא תיסע לבית חולים.
5. אם לסבא היו כנפיים? אז הוא יטוס אל השמיים.
6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) אני לוקחת את התת מקלע, יורה בכולם ואז אוכלת שוקולד.
7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? אסכים. אני אוכל המון שוקולד.
8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. אני עושה תרגילים מגניבים כמו במלאכיות של צ'ארלי ומחסלת את כל החייזרים ואז אוכלת שוקולד. (אני כבר במטבח).
9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? לאכול את כל השוקולד בבית!
10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו שוקולד לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אקנה שוקולד ואתן לילדה הקטנה תפוח.
אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? במקס ברנר.

חלקית ביותר ביותר

אתייחס רק לתשובה שלך כי אני עייף ממש ו.. כן כל השוקולד בבית... אי אי בהחלט.

קוֹבּ

New member
../images/Emo192.gif שלי (אני פרחה).

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? זמן בלתי מוגבל. במיוחד אחרי אתמול, כשנתקלתי בטעות בתוכנית של מיקי בוגנים, "מיקי שיק". ולחשוב שיש מישהו יותר גרוע מאורנה ומשה דץ (כלומר: מישהו שהוא השילוב של שניהם). 2. ובלי מוזיקה? אני יכול לחיות בלי, השאלה איך החיים האלה יראו. מוזיקה זה דבר חשוב וסוג נורא מוצלח של אוויר. 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? לא חושב שיש מקום כזה. לפעמים זה כך בביה"ס, אבל אני בקושי הולך בין כה וכה. 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? אז היו לה רק גלגלים, כי היא מתה מזמן ואני משער שהחרקים מתחת לאדמה לא פסחו עליה רק כי היא עירקית, ואכלו גם לה את כל האיברים הפנימיים, כך שנשארו רק גלגלים. מרובעים, אני משער. כן, גלגלים מרובעים.. 5. אם לסבא היו כנפיים? אז הוא כנראה שתה רד-בול. הוא שהוא מההומואים האלה שמתחפשים לפיה או פרפר בפורים ואז מספרים לכולם שהם עיצבו לבד. 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) : טוב, זה נסיון פתטי לעשות שאלה שתהיה ארוכה יותר מהתשובה. לשמחתי, אינני לאקוני ואני יכול למרוח לך פה שבעה דפי פוליו שלמים של זיוני שכל (כמו שעשיתי במתכונת בספרות, והשתלם במיוחד). אז ככה: רוב הסיכויים שהייתי מוציא לשון לצד הפה שלי ומעביר אותה בתנועות מעגליות וחושניות סביב השפתיים שלי, מפלבל קצת בעיני, מכווץ קצת את צידי האף כלפי מעלה, ומגרגר. היא בינתיים תרטיב, תיווצר תחתיה שלולית והיא תחליק. הו אז, אני אתפוס ריצה מחוץ לכיתה ואלך לקנות מנה שווארמה, כיאה לגבר עירקי ומסוקס כמוני
. 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? לא אסכים. עם זאת, במידה והוא היה מנסח את זה כ"מציע לך לחלוב בבוקר השכם ותוכל בתמורה לאכול כאוות נפשך כל היום", הייתי מבין מכך דברים שאני לא אמור, ונותן למוח החולני שלי להוביל אותי ליום של זרע בפה ואכילת ישבנים על אסיד. ואז, רק אז, הייתי מתפנה לחשוד שהוא נצלן. 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות: הייתי חוזר לישון. 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? יורה בציפורים. מה אנחנו, בית קטן בערבה?
. ואז הייתי מתפשט ושם מוזיקה ורוקד עירום בסלון. ואולי מאונן באופן מושקע שכזה. 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אזמין אותה פנימה ואציע לה להצטרף אלי לחגיגת העירום, מוזיקה ואוננות שלי. אחר כך אזמין את אחד הבחורים שעל זרועותיה להצטרף לסקס סוער על המיטה של אמא שלי + הבטחה לגמור לו ישר לתוך בית השחי. אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? אין דבר כזה בחיר ליבי. אני לא שרית חדד, משמע: אני לא סינדרלה, ושמי לא שלגיה (וגם: כל הסיפורים שלך - לא שווים שמיעה!).
.

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif

קוב, אני בת 14, ילדה חמודה ותמימה שעוד לא טעמה מטעם החיים, (yeah sure). -(ידעתם שאם כותבים את זה בעברית זה יוצא-טקשי, דורק?), קצת התחשבות!

קוֹבּ

New member
היא מתכוונת לבית שחי של עומר../images/Emo99.gif

שזה שילוב של השניים (כי עומר מזיע קולה).

שוודה

New member
אתה אולי מתכוון

כי עומר שופך קולה?
השאלה הייתה לגבי זרע וקולה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo209.gif

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? כמה חודשים בלי בעיה, כבר עשיתי את זה
2. ובלי מוזיקה?הצלחתי חודש אחד בקושי, בעל כורחי
3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בביוטכנולוגיה, אני סתם מבזבז זמן, בשביל תעודת הבגרות
4. אם לסבתא היו גלגלים... ?היא היתה נוסעת? 5. אם לסבא היו כנפיים?הוא היה עף? 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) ממ אני אומר לה שהכנתי ואז בזמן שהיא בודקת ומגלה שלא הכנתי אני תוקף אותה בלי שהיא שמה לב
7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן?אסכים
8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. אין לי כח
9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? אני לישון
10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אתן לה, כי הסיגריה תהרוג אותי (
) אז עדיף אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? לא יודע

AnGeLiNa JoNsOn

New member
זמןןןן אהבההה../images/Emo141.gif

אבי לא מפסיק לשמוע את השיר הזה
1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? אם אני נגיד בחו"ל או משו- הרבה אבל ככה סתם בחיי הרגילים בבית- שבוע 2. ובלי מוזיקה? יום, אני מניחה
3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בית ספר, כי אני יכולה ללמוד הכל לבד, אני סתם מציירת בשיעורי תנ"ך
4. אם לסבתא היו גלגלים... ? אז? 5. אם לסבא היו כנפיים? אין דבר כזה! חה חה טיפשים 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) המממ....אראה לה שהכנתי שיעורי בית?
|חנונית| 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? ברור שאסכים, זה כולה שעתיים לפני בד"כ, וזה פאקינג לאכול כאוות נפשי! וזובי לא לחלק לחברה, אני לוקחת ויוצאת! 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. חחחח מי כתב את השאלון הזה? אני אחזור לישון
9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? אשים אביב גפן בפול ווליום ואתהלך מול המראה הגדולה ואשיר, בלבוש מפתה. 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אתן למסכנה שקל, יש לי פאקינג 800 שקל בארנק, (בעצם-לא-העוזרת גנבה לי 300 מתוכן- באמת- זאת היא!) ואני לא מעשנת! אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? הממ שאלה קשה. לא יודעת איפה אבל אני מקווה שבלול תרנגולות, ושבקרוב

למעלה